Blog

Nieuwsbrief maart

Toppers!!!
Yes! De dagen worden weer langer licht en alles begint buiten te groeien en te bloeien. Het voorjaar is begonnen! En zo na de voorjaarsvakantie heeft iedereen vast en zeker weer of… nog meer😉 zin om lekker aan de slag te gaan. NU is het moment om je lijf zomerklaar te maken!

Nieuwe machines/materialen
Zoals jullie vast en zeker gezien hebben, is de levering met nieuwe machines en materialen binnen gekomen. Het wachten was afgelopen week nog op de matjes en de 10 kg schijven. Maar ook deze zijn inmiddels aanwezig en er wordt gretig gebruik gemaakt van al het nieuws dat we te bieden hebben. Nieuwsgierig naar de nieuwe machines, maar durf je deze niet zo goed uit te proberen? Vraag dan gerust één van onze instructeurs, want daar zijn we immers voor!😊
Naast de nieuwe machines/materialen heeft Ronald samen met zijn vader een heel nieuwe ruimte gecreëerd. In deze ruimte worden de intakes en het meten en wegen vanaf volgende week gedaan. Op deze manier houden we de massageruimte (waar nu de intakes/meten en wegen werden gedaan) helemaal vrij voor massages. Logistiek veel handiger😉

Nieuwe smoothie
Bij het voorjaar hoort natuurlijk een nieuwe smoothie! Jawel, een nieuwe smoothie met heerlijk frisse en zoete smaken waaronder: banaan, aardbei, sinaasappel, ananas en kers. Dit natuurlijk in combinatie met yoghurt of Orangefit.
Wist je dat je al twee verse smoothies koopt voor maar € 5,- ?

Nieuwe douches
De douches zijn momenteel een doorn in het oog bij ons en vooral bij jullie natuurlijk. We zijn momenteel druk bezig met het realiseren van nieuwe douches. En doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te realiseren. Helaas hebben we nog geen exacte datum… maar zodra deze er is, laten wij jullie dat natuurlijk weten😊

Nieuwe abonnement structuur
Misschien is het een aantal van jullie al opgevallen. De website is m.b.t. abonnement structuren https://mind-motion.nl/abonnementen/ en algemene voorwaarden veranderd  https://mind-motion.nl/algemene-voorwaarden/ Voor nieuwe leden is deze nieuwe structuur vanaf afgelopen donderdag ingegaan.

Voor jullie als trouwe leden veranderd er voorlopig nog helemaal niets.
Wat is er veranderd voor nieuwe leden?
1. De partnerdeal bestaat niet meer
2. Het gezinsabonnement bestaat niet meer
! Het inschrijfgeld is verlaagd naar € 15,- (dit is mogelijk omdat we door het hanteren van nieuwe abonnement structuren minder tijd kwijt zijn aan administratieve werkzaamheden)
We bieden enkel nog de volgende abonnementen aan:
1. Groepslessen abonnement
2. Fitness abonnement
3. Totaal pakket
De strippenkaart blijft ook bestaan. Deze is echter wel in prijs verhoogd en de geldigheid van de strippenkaart is verkort.
Naast de keuze in het abonnement vragen wij voortaan ook wat voor commitment iemand aan wil gaan:
1. Abonnement per 4 week  zonder commitment
2. Abonnement per 4 week met commitment van 6 maand
3. Abonnement per 4 week met commitment van 12 maand
! Naast dit commitment hanteren wij vanaf heden ook een opzegtermijn van een maand. Daar staat tegenover dat het inschrijfgeld verlaagd is naar € 15,-

Waarom veranderen we de abonnement structuren?
– We willen binnen het bedrijf versimpelen, zodat we minder administratieve rompslomp hebben.
– Het verschil in prijs tussen leden die een partnerdeal/gezinsabonnement hebben is in vergelijking met een regulier totaalpakket behoorlijk hoog. Met een partnerdeal in vergelijking tot een regulier abonnement is dat een verschil van dik 25%  en met een gezinsabonnement in vergelijking tot een regulier abonnement dik 77%. Terwijl iedereen van dezelfde services geniet. Heel lang hebben we velen van deze korting kunnen laten profiteren. Met de services die we bieden is het niet meer marktconform om op deze manier door te gaan.
– De abonnementen zijn op de nieuwe manier allemaal marktconform. De nieuwe abonnement structuur is gelijk aan de meest aangeboden abonnementen in de fitnessbranche.
– Door de abonnementen gelijk te trekken, kunnen we makkelijker werken met ADD-ON opties. Zoals bijvoorbeeld E-Gym vanaf september( daarover later meer😊)
– We vragen tegenwoordig een commitment omdat we uit ervaring weten dat men pas na een aantal maanden resultaat behaalt. Wij willen binnen ons Lifestylecenter werken met mensen die echt serieus met zichzelf aan de slag gaan. Meer binding = meer resultaat. Daarnaast is een commitment marktconform.

LET OP!!! Voor jullie als trouwe leden gaan de nieuwe abonnement structuren pas in vanaf 13 september. Wij willen uiterlijk vóór 21 juni graag van jullie weten wat voor abonnement jullie willen en wat voor commitment je daarbij aan wil gaan. Bij een commitment van 12 maanden zal het tarief hetzelfde blijven en zal er voor jullie niets veranderen. De nieuwe keuze kan doorgegeven worden via de mail info@mind-motion.nl onderwerp keuze abonnement t.a.v. Renate

LET OP!!! De partnerdeal en het gezinsabonnement verdwijnen, dit willen wij niet per direct laten ingaan. Wij willen jullie nog een half jaar lang laten profiteren van deze abonnementen. Daarnaast is er een mogelijkheid om nog 10% extra korting te krijgen wanneer dit halfjaar in 1 maal vooruitbetaald wordt. Wil je hier gebruik van maken? Dan geef je uiterlijk je keuze door vóór 15 maart. Na 15 maart verwerken we geen aanvragen meer om in één keer vooruit te betalen en van deze extra korting te profiteren.

Heb je op dit moment een lopend jaar abonnement op de partnerdeal of gezinsabonnement dan loopt het jaarabonnement gewoon door tot einde looptijd en zal daarna pas een wijziging doorgegeven hoeven te worden.

LET OP!!! Ben je het niet eens met de nieuwe algemene voorwaarden? https://mind-motion.nl/algemene-voorwaarden/ Daarvoor hebben we natuurlijk alle begrip. Je kan dan nog zonder opzegtermijn opzeggen vóór 15 maart.

Zoals jullie lezen blijven we bezig en blijven we focussen op verbetering. Verbetering in service voor jullie en verbetering voor ons als bedrijf. We begrijpen natuurlijk dat er afgelopen periode al een hoop veranderd is en jullie niet direct zitten te wachten op weer een verandering 😉 Maar zoals ook eerder gezegd, voor jullie als trouwe leden verandert er tot 13 september nog niets. En geen zorgen… We zullen jullie natuurlijk nog meerdere malen herinneren aan het doorgeven van jullie keuze vóór 21 juni 😊

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion