Voedingsadvies

Voedingsadvies

voedingsadvies-picture1

Mind & Motion

Voedingsadvies

Sporten is goed voor uw lichaam, maar nog belangrijker is uw voeding op orde hebben. Op de verkeerde manier trainen en eten kan ervoor zorgen dat u verschillende klachten kan krijgen.

Vindt u het lastig om een gezond eetpatroon voor uzelf te creëren of wilt u juist specifiek gericht gaan trainen en dat de voeding daarop aansluit? Bij Lifestylecenter Mind & Motion kunnen we u daarbij helpen. Omdat we geregistreerd staan bij de BGN ‘Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten’ is het mogelijk om via de zorgverzekering deels vergoedt te krijgen.

Hoe gaan we te werk?
Nadat we het voedingsdagboek en een vragenlijst hebben gestuurd, starten we met een intakegesprek op onze locatie. Tijdens de intake meten we: het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de omvang. Tevens bespreken we het voedingsdagboek, vragenlijst en de doelen.

Advies
Na zeven dagen wordt het persoonlijk advies verstuurd en naderhand besproken. Daarbij krijgt u een op maat gemaakt weekmenu met de nodige handvaten om uw doelen te halen.

Met ons vernieuwde systeem Vytal wordt u zowel fysiek als online gecoacht en hebt u de mogelijkheid om te leren hoe u uw eigen gezonde eetschema maakt. Met meer dan 800+ keuze aan recepten maakt u in een handomdraai uw eigen gezonde eetschema en hoeft u niet meer na te denken wat u wilt gaan eten bij het avondeten. Dit programma is ook zeer geschikt voor een gezin met kinderen.

Daarnaast ontvangt u een persoonlijk sportschema, aangesloten op uw doelen. Via ons systeem Virtuagym kunt u digitaal uw trainingsschema inzien en bijhouden. Ook is het mogelijk om  lichamelijke activiteiten eraan toe te voegen of te koppelen met uw smartwatch.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan direct contact met ons op!