Sportvasten: Burn Fat, Fuel Energy!

Sportvasten: Burn Fat, Fuel Energy!

pexels-daria-shevtsova-1845662

Mind & Motion

Sportvasten: Burn Fat, Fuel Energy!

Wil jij in tien dagen 2-6 kilo afvallen en de switch maken van suiker- naar vetverbranding? Sportvasten by Fittergy is een 10-daagse kuur die je volgt onder begeleiding van onze gecertificeerde Coaches. Wetenschappelijk onderbouwd en met meetbare resultaten.

Sportvasten by Fittergy

  • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • 3 afbouwdagen, 3 dagen sapvasten, 4 opbouwdagen
  • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
  • Energieker en fitter
  • Minder trek in zoetigheid
  • Verbeterde conditie
  • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaam

Werkwijze

Doe de 10-daagse sportvastenkuur, inclusief persoonlijke begeleiding voor 249,-
+ Supplementen pakket voor 10 dagen om tekorten aan vitaminen, mineralen, aminozuren te voorkomen. Hiermee houd je de werking van je brein, je fitheid en je immuunsysteem en je spierkracht op peil en stimuleer je de vetverbranding.
+ Uitgebreid voedingsschema voor de afbouw- en opbouwdagen
+ Boodschappenlijst
+ Uitleg en persoonlijke begeleiding van jouw gecertificeerde Coach Marit de Boer

Hoe gaan we te werk?
Om elkaar nog meer te motiveren, werken we graag in groepen. In september starten we weer met een groep. In oktober is de volgende groep. Er is in beide groepen ruimte voor maximaal 10 personen. In starten we met 2 groepen:
* Zaterdag 10 september
* Zaterdag 8 oktober

Vooraf plannen we een afspraak waarin we gaan meten/wegen, proces van de geplande sportvasten kuur bespreken en bespreken we meteen de datum van het volgende consult voor na de kuur. Na de kuur wordt besproken hoe verder te gaan. Wanneer je daar interesse in hebt zijn er verschillende opties voor een natraject. Denk aan; Herhaaldelijk terug komen voor meten en wegen, monitoren van voeding en/of supplementen voor na de kuur.

Mocht het zo zijn dat het jou niet past op de genoemde data? Vraag dan naar de individuele opties. We zijn tenslotte om te helpen en maken graag een plan op maat.

20220318_123850

Wil jij meer? Wil je blijvend afvallen? Dan kan je kiezen voor een na traject. Wij bieden de volgende trajecten na het sportvasten:

* Sportvasten bronze ( 2 maanden 1 op 1 coaching + suppletie)  € 389,-
* Sportvasten silver ( 4 maanden  1 op 1 coaching + suppletie)   € 559,-
* Sportvasten gold ( 6 maanden 1 op 1 coaching + suppletie)      € 818,-

Tijdens deze na trajecten is Marit jouw coach en zal ze jou ondersteunen bij voeding en training. Elke maand plannen we een consult + een training. Daarnaast is ze bereikbaar voor al jouw vragen en biedt ondersteuning waar nodig.

De supplementen bestaan uit zakjes poeder die nodig zijn voor de ”keep” training, Omega-3+choline en een multivitaminen.