Blog

Toppers!

Het is vrijdag! Dus tijd voor een weekupdate😊 Dit keer nemen we maar kort beslag op jullie tijd😉 Veel lees plezier!

Spinning a.s. zondag
Aanstaande zondag beklimmen we samen met Matthijs de Alpe d’Huez. We doen dit natuurlijk virtueel met Cyclemasters😊 Het zou super leuk zijn, wanneer we aanstaande zondag met een mooie club deze berg kunnen beklimmen om zo Matthijs een steuntje in de rug te geven😊 Jullie kunnen je voor de les opgeven via virtuagym. Na de les staat er een kop koffie of thee voor iedereen klaar en kunnen jullie Matthijs vragen stellen over het avontuur dat hij aangaat.

Winterstrippenkaart
DE strippenkaart is de manier om gebruik te maken van al onze services en nergens aan vast te zitten! Gebruik de winterstrippenkaart bijvoorbeeld om de winterstop door te komen wanneer je voetballer bent! Je kan de kaart natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer je geen zin hebt om tijdens de koude maanden buiten te sporten 😉 Vraag ernaar aan de balie en maak gebruik van deze mooie aanbieding😊 De voorwaarden & kosten zijn als volgt. De winterstrippenkaart:

 • Is geldig van november t/m maart
 • Bevat 10 strippen
 • Is persoonsgebonden
 • Geeft toegang tot de fitness & groepslessen
 • Geeft recht op alle begeleiding waar een regulier lid ook gebruik van kan maken
 • Geeft recht op toegang tot de sauna
 • Kost € 90,-

 

🏆Dutch fitness awards🏆
Natuurlijk doen we ook dit jaar weer mee met de dutch fitness awards! Het zou te gek zijn wanneer we ook dit jaar weer een mooie prijs winnen! Willen jullie ons helpen door te stemmen op onze club? Door te stemmen help je niet alleen ons, maar maak je zelf ook nog kans op prachtige prijzen! Stemmen kan heel makkelijk via de volgende link😃

👇Fitness begeleiding
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, hebben we in de maand november een tekort aan personeel op de maandagmiddag en donderdagochtend + middag😥 We vinden het ontzettend belangrijk dat er voldoende mogelijkheid is voor jullie om begeleiding op maat🙏 te krijgen en zetten daarom op de momenten dat het wel kan, extra fitnessinstructeurs in😃 Dit zal op de vrijdagmiddag & avond zijn. Stefan en Gijs zetten zich dan samen in om jullie te voorzien van begeleiding op maat👌Hiermee sluiten we graag af. We wensen jullie een heel fijn weekend en hopen jullie, misschien zondag? 😇 Te treffen!

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

😍Goedemorgen op deze stormachtige morgen toppers! De week vliegt voorbij! Het is alweer de eerste vrijdag in november en dus tijd voor de weekupdate. Er valt weer van alles te lezen. Veel plezier!😀

Challenge👣
Inmiddels is de stappenchallenge in volle gang! Er zijn 28 enthousiastelingen die meedoen aan de 700.000 stappen per week challenge van november. We volgen de voortgang op de voet en delen de updates op onze social media kanalen. Heb je je nog niet aangemeld voor de challenge? Dat kan op ieder moment😇 Draag bij aan het gezamelijke stappendoel en motiveer elkaar! Zo blijven we ook tijdens deze donkere dagen in beweging! Let’s go!!👏

Team Mind & Motion
Sinds vandaag is Femke Pranger bij ons aan het werk. Zij zal verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals; begeleiding bieden in de Vytal trajecten, bijhouden Social media, geven van ontspanningsmassages, organiseren van workshops & evenementen en helpen achter de bar. Volgende week zal Femke zich in de weekupdate voorstellen😀

In november helpt Ymie van der Ploeg ( tante van Marit) achter de balie/bar in de fitness. Op de maandagmiddag + donderdagochtend  zitten we met een tekort aan personeel. Op deze manier is er  iemand aanwezig voor vragen en kan iedereen toch voorzien worden van een drankje of een heerlijke smoothie💚

Huishoudelijke mededelingen🙏
Keytag
Het valt ons op dat mensen regelmatig doorlopen zonder in te checken met hun keytag. Lieve mensen, het is belangrijk dat jullie WEL inchecken! Waarom?

 • Omdat we zo inzichtelijk hebben wie er binnen is. We vinden dat fijn zodat we daar op kunnen anticiperen
 • Omdat de lijst van de bezoekersfrequentie up to date is ( deze lijst houden we bij, wanneer iemand lang niet komt informeren we naar deze persoon)
 • Op deze manier worden de gereserveerde lessen afgevinkt
 • Op deze manier worden ( bij een strippenkaart) de credits afgeboekt

Schoeisel
Ook wordt er nog steeds regelmatig geen schoenenwissel 👟gedaan. We vinden het heel belangrijk dat men de schoenenwissel bij ons doet. Waarom?

 • Op deze manier gaat onze apparatuur langer mee ( denk aan zand, modder tussen de loopband)
 • Op deze manier blijft het schoon & hygiënisch in de zalen
 • Op deze manier trekken we één lijn en maken we geen uitzondering voor mensen die alleen het stukje van de auto naar binnen lopen op de ‘’binnen’’ schoenen.

Groepslesrooster/ roosterwijzigingen
We zijn momenteel nog steeds op zoek naar een enthousiaste instructeur die de verschillende lessen die op het rooster staan op zich kan nemen. Mochten jullie ideeën hebben? Laat het ons dan weten😊 Tot die tijd lossen we de lessen natuurlijk gewoon op met het huidige team en hoeven jullie je over de doorgang van de lessen geen zorgen te maken😃
In november ziet dit er als volgt uit:

 • Maandag 09:00 uur TotalBody (Marit)
 • Maandag 18:30 uur Steps (Marit)
 • Maandag 19:30 uur Bodypower (Marit)
 • Woensdag 19:00 uur Total Body (Marit)
 • Donderdag 19:00 uur Step/BBB > Dit is in november tijdelijk een cardio/BBB les ( Annemarie)
 • De yoga op donderdagmiddag wordt vanaf deze maand verplaatst naar 17:30 uur (i.p.v.) 17:00uur.
 • Geert heeft deze week en volgende week vakantie. Zijn kickbokslessen worden overgenomen door Joop de Wit. Voor menigeen een oude bekende 😀

🎉Latin dance in the dark🎉
Aanstaande dinsdag is het weer zover! Heb je je nog niet aangemeld? Meld je dan nu aan voor deze speciale Latin Dance editie! Dit is altijd zo’n leuke gezellige spetterende les! Tijdens deze avond gaat het gewone licht uit en dansen we in fel gekleurde lichtjes! De zaal zal weer mooi versierd zijn en we hopen jullie weer net als anders met een feestelijke outfit komen dansen. Er staat voor alle deelnemers weer een heerlijk verse smoothie klaar na afloop. Tot dinsdag!!

🔥VeganFlex & sportvasten VOL💚
Yes!! Super leuk! De VeganFlex EN het sportvasten zit voor deze maand vol. Dit zijn de laatste groepen van dit jaar. Pas in januari zal er weer mogelijkheid zijn om te kunnen sportvasten of VeganFlexen.

 

Cycle masters🚴
Inmiddels wordt er door velen enthousiast gefietst met het nieuwe virtuele spinningprogramma van Cyclemasters. Tijdens deze lessen wordt je meegenomen op prachtige😍 scenic tours en voel je hoe het is om de MontVentoux of Alphe Duez te fietsen. Dit werkt ontzettend motiverend! Heb je dit nog niet geprobeerd? Boek dan gauw een les in het virtuagymrooster! Let’s go!👏

Hiermee sluiten we de nieuwsbrief van deze maand af. We wensen jullie een heel fijn weekend… En hopen jullie te treffen één deze dagen😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

E-Gym
De voorbereidingen zijn in volle gang voor het E-Gym concept! We kunnen eindelijk delen dat de levering gepland staat op 18 december! Vanaf januari gaan we daadwerkelijk werken met dit geweldige concept dat al met veel succes draait op een aantal locaties in Nederland.

De E-Gym cirkel bestaat uit volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen!

Trainen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Besluit je om aan de slag te gaan met de E-Gym? Dan wordt er eerst een intake gepland waarbij jouw biologische leeftijd wordt vastgesteld doormiddel van de nieuwste meet & weeg apparatuur. We maken een plan en plannen ook tussentijds één of meerdere keren een gesprek waarbij de voortgang wordt besproken en waarbij er een volledige lichaamsmeting wordt gedaan.

Het maakt niet uit of het gaat om krachtuithoudingsvermogen, opbouwen van spiermassa, versterking  of versterking van het              immuunsysteem: kies je doel en krijg de best mogelijke op maat gemaakte training.

Voor jullie als trouwe leden er de komende tijd geweldige acties aan m.b.t. dit succesvolle concept. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent en blijft middels deze nieuwsbrief en zorg er voor dat je ons volgt op onze social media kanalen!

Op Youtube is tevens deze video te bekijken zodat jullie ook kunnen zien hoe de EGym er werkelijk uit ziet.

 

 

Latin dance in the dark
7 november is het weer zover!!! Latin dance in the dark. Afgelopen jaren was deze speciale editie van de latin dance altijd een enorm succes en we kijken er dan ook naar uit om dinsdag 7 november met jullie te dansen tijdens deze speciale editie. Natuurlijk staat er ook weer wat lekkers voor een iedereen klaar die zijn/haar best heeft gedaan om een leuke outfit aan te trekken😊

Team Mind & Motion
Vanaf heden is onze topper Sjors muntjewerf weer te vinden in de fitness! Sjors is voor velen een bekend gezicht en staat bekend om zijn gezelligheid en aandacht in de fitness. Gisteravond heeft hij zijn eerste uren op de donderdagavond gedraaid en vanaf november zal daar ook de maandagavond bij komen. Naast een hoop gezelligheid heeft Sjors ook een hoop kennis in huis en helpt hij jullie met alle liefde met een op maat gemaakt schema.

Winterstrippenkaart
DE strippenkaart is de manier om gebruik te maken van al onze services en nergens aan vast te zitten! Gebruik de winterstrippenkaart bijvoorbeeld om de winterstop door te komen wanneer je voetballer bent! Je kan de kaart natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer je geen zin hebt om tijdens de koude maanden buiten te sporten 😉 Vraag ernaar aan de balie en maak gebruik van deze mooie aanbieding😊 De voorwaarden & kosten zijn als volgt. De winterstrippenkaart:
– Is geldig van november t/m maart
– Bevat 10 strippen
– Is persoonsgebonden
– Geeft toegang tot de fitness & groepslessen
– Geeft recht op alle begeleiding waar een regulier lid ook gebruik van kan maken
– Geeft recht op toegang tot de sauna
– Kost € 90,-

Vloer groepsleszaal
Yes!!! De nieuwe vloer van de grote groepsleszaal is inmiddels uitgezocht en in bestelling. Hij is prachtig 😊 Voordat de vloer daadwerkelijk geplaatst wordt gaan er nog een aantal maanden overheen en komen we toch uit in het nieuwe jaar. Tot die tijd doen we er alles aan om het schuiven van de planken te voorkomen. Er zit in ieder geval schot in de zaak en we zijn dan ook blij dat er duidelijkheid is😊

Vegan Flex
We introduceren met trots een nieuw programma vanaf november😊
Vegan Flex is een complete 10-daagse detoxkuur. Je lichaam gaat effectiever ontgiften d.m.v. veel gezonde voeding, beweging en aanvullende voedingssupplementen. De resultaten?

 • Tot 4 kg gewichtsverlies
 • Meer energie
 • Betere darmwerking
 • Mooiere huid
 • De kuur bestaat uit 4 afbouwdagen, 4 volledig plantaardige dagen en 2 opbouwdagen. Tijdens de kuur beweeg je elke dag een uur matig intensief en sport je tenminste 2 keer. Zorg dat je tijdens de kuur genoeg tijd hebt voor jezelf om te bewegen en relaxen.
  Voor de start van de kuur wordt je gemeten & gewogen en ook na de kuur mag je nog een keer komen wegen & meten.We hebben nu een te gekke introductieprijs voor jullie van € 112,50
  Volgend jaar zal de prijs stijgen naar € 155,-

  Wil je meedoen? Stuur dan vóór 5 november een mail naar marit@mind-motion.nl

  Sportvasten
  Voor het sportvasten hebben we in november maar plek voor twee mensen. Tijdens de sportvasten kuur switch je van suiker naar vetverbranding. De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 dagen vasten en 4 opbouwdagen.
  De resultaten?

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
 • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaamVoor de start van de kuur wordt je gemeten & gewogen en ook na de kuur mag je nog een keer komen wegen & meten.

  Kosten € 249,-

  Wil je meedoen met het sportvasten in november? Stuur dan vóór 5 november een mail naar marit@mind-motion.nl

Met het sportvasten sluiten we deze weekupdate af. We wensen jullie een heel fijn weekend en hopen jullie gauw te zien in ons mooie Lifestylecenter waar we jullie alle begeleiding bieden die jullie nodig hebben. Heb je nog geen vervolgafspraak staan met één van onze coaches? Zorg er voor dat je deze afspraak maakt😊 We helpen met alle liefde om een op maat gemaakt schema te maken!

 

Wie o wie komt ons team versterken?

We zijn op zoek naar een enthousiaste fitnessinstructeur/ mogelijk in combinatie met groepslessen als: Step/bbb, bodyshape, steps, spinning.

We zijn een bedrijf dat volop in de groei en ontwikkeling zit. We hebben een druk bezochte fitness en we zijn één van de grootste aanbieders op het gebied van groepslessen. Daarbij starten we in januari met het E-Gym concept waardoor we weer een heel nieuwe doelgroep aantrekken. Kortom… We zijn volop aan het groeien en bieden een uitdagende baan waarin volop ruimte is voor ontwikkeling.

We bieden een contract van 1,5 jaar voor 30 uur met kans op een vast contract.
Salaris is marktconform en hangt af van ervaring en leeftijd.

Heb je interesse? Mail dan naar marit@mind-motion.nl

Vakantiegangers en sportievelingen! Hier zijn we weer met een weekupdate!😍

Roosterwijzigingen volgende week
Woensdag 23 aug 10:30 uur geeft Anneke 65+
Woensdag 23 aug 15:30 uur kidsboksen vervalt
Woensdag 23 aug 18:00 uur geeft Lieke Bootcamp
Woensdag 23 aug 20:00 uur geeft Lieke Bodypower
Zaterdag 26 aug 09:00 uur Circuit/bootcamp vervalt
Zondag 27 aug 10:30 uur geeft Nathalie Yoga

Doorgeven keuze abonnement
Voor de mensen die het nog niet gedaan hebben, willen jullie alsjeblieft je keuze van het abonnement doorgeven? Aan de balie kan je dit heel simpel doen door een formulier in te vullen. Nog simpeler is, om gewoon een mailtje te sturen🙏 Je maakt keuze uit één van de drie abonnementen met daarbij het commitment dat je aan wil gaan.
Groepslessen, Fitness, Totaalpakket met een commitment van 12 maand, 6 maand of geen commitment.

Bij een commitment van 12 maand blijft de prijs gelijk🙏

Geef je voor 1 september de keuze van het abonnement niet door? Dan zetten we het abonnement om in een abonnement zonder commitment en zal de prijs stijgen naar de prijs die bij jouw abonnement zonder commitment hoort.

Bring a Friend👭
Vanaf 1 september hebben we weer een Bring a Friend actie!!! 😍 Een te gekke actie waarbij je als trouw lid een periode van 4 week gratis sporten ontvangt wanneer je een nieuw lid meebrengt. Het nieuwe lid betaald geen inschrijfgeld! De exacte voorwaarden maken we volgende week middels de weekupdate & socials bekend!

Vakantie-fitTIP
Gebruik een habit tracker om meer inzicht te krijgen in je goede gewoonten😊 Bij het gebruik van een habit tracker vul je in wat je uitvoert. Dat kan bijvoorbeeld zijn:
– 10.000 stappen zetten
– 2 liter water drinken
– Voor 22:30 uur op bed gaan
– Alle gewoonten waarvan jij vindt dat ze belangrijk zijn!

Het mooie van een habit tracker is, dat deze visueel is. Ons brein wil graag reeksen afmaken waardoor het een soort spelletje wordt om de habit tracker in te vullen. Door de vinkjes te zetten of vakjes in te kleuren beloon je jezelf. Het werkt motiverend dus! Daarbij krijg je heel mooi inzicht in wanneer je je goede gewoonten wel of niet uitvoert. Misschien kom je er door de habit tracker bijvoorbeeld achter dat het je steeds niet lukt om op maandag en donderdag 10.000 stappen te zetten. Doordat je dit weet kan je hier actie op ondernemen.

Een habit tracker is echt het proberen waard! 😃

Wil jij graag een voorbeeld van een habit tracker ontvangen? Gebruik dan onderstaande knop, geef in het contact formulier aan dat je de habit tracker wilt ontvangen en we sturen deze op😃

👑KONINGSDAG = OPEN DAG


27 april is het zover! We houden een feestelijke open dag🎉🎉🎉

Deze dag is er GRATIS van alles te doen👇

 • Open lessen🙋
  Tijdens deze lessen ben je van harte welkom om te kijken of mee te doen. Ze worden op de volgende momenten gegeven😃
  09:00 tot 09:45 uur Pilates (Marit)
  09:00 tot 09:45 uur Circuit ( Stefan)
  10:00 tot 10:45 uur Kickboksen (Geert)
  10:00 tot 10:45 uur Steps/BBB ( Lieke)
 • Schmink en tattoos plakken 👪
  Tussen 10:00 tot 13:00 uur is er de mogelijkheid om  kinderen te laten schminken en/of een leuke tattoo uit te laten zoeken en deze op te laten plakken.
 • Meten & wegen👀
  Tussen 10:00 tot 15:00 uur is er de mogelijkheid om jouw vetpercentage, gewicht en buikomtrek te laten meten/wegen.
 • Quiz🏆
  Tussen 09:00 en 15:00 is er de mogelijkheid om de vragen van de M&M quiz te beantwoorden. Hierbij maak je kans op prachtige prijzen! Waaronder 6 maand GRATIS sporten!
 • Proeverij van 🍊Orangefit producten, smoothies, koffie & thee
  Tussen 09:00 en 15:00 uur is er de mogelijkheid om alle producten die we aanbieden te komen proeven.
 • Gratis inschrijven + welkomstcadeautje!🎁
  Tussen 09:00 en 15:00 is er de mogelijkheid om GRATIS in te schrijven. Daarbij ontvang je alleen deze dag een cadeautje bij je inschrijving.

  Alle bovenstaande acties zijn zowel voor mensen die nog niet lid zijn en voor M&M leden💗

  Naast deze acties kan er natuurlijk ook gewoon gesport worden in de fitness. Wees wel op tijd…
  Want we zijn deze dag GESLOTEN om 16:00 uur

  We hopen jullie allen treffen op de open dag😃

Toppers! Er is binnenkort weer van alles te beleven binnen ons lifestylecenter! Lees maar mee😃

 

 • Wim Hof workshop
  Wegens groot succes organiseren we ook dit jaar weer een WIM HOF workshop.
  Een unieke ervaring 👌 waarbij je training krijgt in ademhaling & mindset met als afsluiter het ijsbad💦
  Wanneer?
  26 maart van 12:00 tot 15:30 uur
  Kosten?
  € 40,- inclusief koffie/thee
  👉 De workshop word dit voorjaar maar éénmalig gehouden. Zorg ervoor dat je deze kans grijpt!!
  Aanmelden doe je via de mail naar: info@mind-motion.nl
 • Sportvasten april
  17 april zal er weer een nieuw groep sportvasters starten. Dit is tevens de laatste groep die dit voorjaar zal starten. Sportvasten levert vele voordelen op
  🔥 Je leert je lichaam weer schakelen naar de vetverbranding
  🔥 Je maakt na de kuur makkelijker spiermassa aan
  🔥 Je geeft je immuunsysteem een boost
  🔥 Het geeft je mentaal een boost ( hoe geweldig is het wanneer je deze kuur hebt doorstaan!!!)
  🔥 Je zal een paar kg afvallen waarvan het grootste gedeelte echt vet is
  Aanmelden voor deze groep? Mail dan naar marit@mind-motion.nl
 • Personal Training
  Onze topper Stefan vd Wijk is bijna klaar met zijn opleiding en op zoek naar iemand die hij persoonlijk mag begeleiden. Stefan is gespecialiseerd in kracht en explosiviteitstraining en enorm gedreven. Hij zal er voor zorgen dat je alles uit jouw training haalt!🏆 Zoals hij zelf mooi omschrijft… Samen zorgen we ervoor dat jij jouw doelen haalt. Jouw succes is ook mijn succes!
  😃 Omdat hij nog trainee is, geven we 20% korting op de reguliere prijs

  Aanmelden voor het PT- traject bij Stefan? Mail dan naar info@mind-motion.nl

 • Huisregels
  Heel graag noemen we deze nog even een keer omdat we merken dat deze niet voor iedereen helemaal duidelijk zijn😊
  🔸 Binnen het Lifestylecenter maken we gebruik van speciaal schoeisel voor binnen
  🔸 Bij het gebruiken van fitnesstoestellen en/of matjes maak je gebruik van een handdoek
  🔸 Bij binnenkomst check je in met je keytag
  🔸 Toestellen dienen schoon weer achter gelaten te worden na gebruik. 🔸Schoonmaken van de cardiotoestellen is verplicht
  🔸 Houd rekening met andere sporters en houd niet onnodig toestellen bezet
  🔸 Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de algemene voorwaarden

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

Toppers!!!
Yes! De dagen worden weer langer licht en alles begint buiten te groeien en te bloeien. Het voorjaar is begonnen! En zo na de voorjaarsvakantie heeft iedereen vast en zeker weer of… nog meer😉 zin om lekker aan de slag te gaan. NU is het moment om je lijf zomerklaar te maken!

Nieuwe machines/materialen
Zoals jullie vast en zeker gezien hebben, is de levering met nieuwe machines en materialen binnen gekomen. Het wachten was afgelopen week nog op de matjes en de 10 kg schijven. Maar ook deze zijn inmiddels aanwezig en er wordt gretig gebruik gemaakt van al het nieuws dat we te bieden hebben. Nieuwsgierig naar de nieuwe machines, maar durf je deze niet zo goed uit te proberen? Vraag dan gerust één van onze instructeurs, want daar zijn we immers voor!😊
Naast de nieuwe machines/materialen heeft Ronald samen met zijn vader een heel nieuwe ruimte gecreëerd. In deze ruimte worden de intakes en het meten en wegen vanaf volgende week gedaan. Op deze manier houden we de massageruimte (waar nu de intakes/meten en wegen werden gedaan) helemaal vrij voor massages. Logistiek veel handiger😉

Nieuwe smoothie
Bij het voorjaar hoort natuurlijk een nieuwe smoothie! Jawel, een nieuwe smoothie met heerlijk frisse en zoete smaken waaronder: banaan, aardbei, sinaasappel, ananas en kers. Dit natuurlijk in combinatie met yoghurt of Orangefit.
Wist je dat je al twee verse smoothies koopt voor maar € 5,- ?

Nieuwe douches
De douches zijn momenteel een doorn in het oog bij ons en vooral bij jullie natuurlijk. We zijn momenteel druk bezig met het realiseren van nieuwe douches. En doen ons uiterste best om deze zo snel mogelijk te realiseren. Helaas hebben we nog geen exacte datum… maar zodra deze er is, laten wij jullie dat natuurlijk weten😊

Nieuwe abonnement structuur
Misschien is het een aantal van jullie al opgevallen. De website is m.b.t. abonnement structuren https://mind-motion.nl/abonnementen/ en algemene voorwaarden veranderd  https://mind-motion.nl/algemene-voorwaarden/ Voor nieuwe leden is deze nieuwe structuur vanaf afgelopen donderdag ingegaan.

Voor jullie als trouwe leden veranderd er voorlopig nog helemaal niets.
Wat is er veranderd voor nieuwe leden?
1. De partnerdeal bestaat niet meer
2. Het gezinsabonnement bestaat niet meer
! Het inschrijfgeld is verlaagd naar € 15,- (dit is mogelijk omdat we door het hanteren van nieuwe abonnement structuren minder tijd kwijt zijn aan administratieve werkzaamheden)
We bieden enkel nog de volgende abonnementen aan:
1. Groepslessen abonnement
2. Fitness abonnement
3. Totaal pakket
De strippenkaart blijft ook bestaan. Deze is echter wel in prijs verhoogd en de geldigheid van de strippenkaart is verkort.
Naast de keuze in het abonnement vragen wij voortaan ook wat voor commitment iemand aan wil gaan:
1. Abonnement per 4 week  zonder commitment
2. Abonnement per 4 week met commitment van 6 maand
3. Abonnement per 4 week met commitment van 12 maand
! Naast dit commitment hanteren wij vanaf heden ook een opzegtermijn van een maand. Daar staat tegenover dat het inschrijfgeld verlaagd is naar € 15,-

Waarom veranderen we de abonnement structuren?
– We willen binnen het bedrijf versimpelen, zodat we minder administratieve rompslomp hebben.
– Het verschil in prijs tussen leden die een partnerdeal/gezinsabonnement hebben is in vergelijking met een regulier totaalpakket behoorlijk hoog. Met een partnerdeal in vergelijking tot een regulier abonnement is dat een verschil van dik 25%  en met een gezinsabonnement in vergelijking tot een regulier abonnement dik 77%. Terwijl iedereen van dezelfde services geniet. Heel lang hebben we velen van deze korting kunnen laten profiteren. Met de services die we bieden is het niet meer marktconform om op deze manier door te gaan.
– De abonnementen zijn op de nieuwe manier allemaal marktconform. De nieuwe abonnement structuur is gelijk aan de meest aangeboden abonnementen in de fitnessbranche.
– Door de abonnementen gelijk te trekken, kunnen we makkelijker werken met ADD-ON opties. Zoals bijvoorbeeld E-Gym vanaf september( daarover later meer😊)
– We vragen tegenwoordig een commitment omdat we uit ervaring weten dat men pas na een aantal maanden resultaat behaalt. Wij willen binnen ons Lifestylecenter werken met mensen die echt serieus met zichzelf aan de slag gaan. Meer binding = meer resultaat. Daarnaast is een commitment marktconform.

LET OP!!! Voor jullie als trouwe leden gaan de nieuwe abonnement structuren pas in vanaf 13 september. Wij willen uiterlijk vóór 21 juni graag van jullie weten wat voor abonnement jullie willen en wat voor commitment je daarbij aan wil gaan. Bij een commitment van 12 maanden zal het tarief hetzelfde blijven en zal er voor jullie niets veranderen. De nieuwe keuze kan doorgegeven worden via de mail info@mind-motion.nl onderwerp keuze abonnement t.a.v. Renate

LET OP!!! De partnerdeal en het gezinsabonnement verdwijnen, dit willen wij niet per direct laten ingaan. Wij willen jullie nog een half jaar lang laten profiteren van deze abonnementen. Daarnaast is er een mogelijkheid om nog 10% extra korting te krijgen wanneer dit halfjaar in 1 maal vooruitbetaald wordt. Wil je hier gebruik van maken? Dan geef je uiterlijk je keuze door vóór 15 maart. Na 15 maart verwerken we geen aanvragen meer om in één keer vooruit te betalen en van deze extra korting te profiteren.

Heb je op dit moment een lopend jaar abonnement op de partnerdeal of gezinsabonnement dan loopt het jaarabonnement gewoon door tot einde looptijd en zal daarna pas een wijziging doorgegeven hoeven te worden.

LET OP!!! Ben je het niet eens met de nieuwe algemene voorwaarden? https://mind-motion.nl/algemene-voorwaarden/ Daarvoor hebben we natuurlijk alle begrip. Je kan dan nog zonder opzegtermijn opzeggen vóór 15 maart.

Zoals jullie lezen blijven we bezig en blijven we focussen op verbetering. Verbetering in service voor jullie en verbetering voor ons als bedrijf. We begrijpen natuurlijk dat er afgelopen periode al een hoop veranderd is en jullie niet direct zitten te wachten op weer een verandering 😉 Maar zoals ook eerder gezegd, voor jullie als trouwe leden verandert er tot 13 september nog niets. En geen zorgen… We zullen jullie natuurlijk nog meerdere malen herinneren aan het doorgeven van jullie keuze vóór 21 juni 😊

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

🔸🔸🔸🔸 Fitnesstrainer🔸🔸🔸🔸
👉 Ben jij:
🔸In het bezit van fitness A? Of wil jij dit graag leren?
🔸Enthousiast?
🔸Sociaal goed onderlegd?
👉 Wij bieden:
🔸Een contract van minimaal 12 tot 24 uur
🔸Een marktconform salaris
🔸Mogelijkheden om door te groeien
🔸Een heel fijn team om mee te werken bij de beste sportschool van Gemeente Het Hogeland

Toppers!!!

Het is weer JANUARI!!! 😊 De start van een nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen! DE periode dat iedereen weer gezond(er) wil leven en velen vol goede moed met goede voornemens aan de slag gaan! GEWELDIG!!! Wij helpen jullie daar natuurlijk graag bij. We staan ook dit jaar voor jullie klaar😊 We geven begeleiding op maat, voorzien jullie van tips en adviezen en zijn er natuurlijk ook om een gezellige babbel te maken. Heb je al een afspraak staan in het nieuwe jaar? Zo nee, trek dan aan de bel en zorg ervoor dat je een afspraak plant bij één van onze instructeurs. Soms is een heel nieuw schema niet nodig… Maar kijken hoe je ervoor staat en of jouw doelen realistisch zijn, is minstens zo belangrijk. Soms kunnen we met een paar kleine tips heel veel voor jou betekenen😊

Roosterwijzigingen
* Dinsdag 3 januari 18:45 uur zal Nathalie de yoga les van Natalia vervangen.
* Dinsdag 10 januari 18:45 uur zal de Yoga les van Natalia NIET doorgaan.
* Vrijdag 6 januari 11:00 uur staat BELLYFIT voor het eerst op het rooster.
* De synergy zal op de maandag voorlopig van het rooster verdwijnen. Dit omdat we (helaas) nog     steeds met een tekort aan personeel zitten. Zodra dit is opgelost zal de les weer terugkomen op het rooster.
* Marit heeft vakantie t/m maandag 9 januari. Haar lessen worden vervangen door Lieke.

Nieuwjaarsactie
Van 2 t/m 13 januari is er een actie om nieuwe leden te werven! Nieuwe leden kunnen zich GRATIS inschrijven en besparen daarmee € 25,- De eerste 10 inschrijvingen ontvangen een TE GEKKE goodiebag t.w.v. €53,99

Nieuwe proteïnebar
Jaaaa!!! Eindelijk is de nieuwe Orangefit proteïnebar op de markt! Hij was het wachten waard! De smaak is geweldig! En… De reep is volledig vrij van:
– Sucralose
– Lactose
– Soya
– Gluten
– Palmolie
Wij zijn razend enthousiast😊

 

Hiermee sluiten we de eerste nieuwsbrief van het jaar af. We wensen iedereen een hele fijne sportieve week en gaan er vanuit dat we jullie heel gauw treffen in ons mooie lifestylecenter!

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

 

1 2 3 5