Lieve leden,

Helaas is in de persconferentie van vanavond geen duidelijkheid gegeven over het weer openen van ons Lifestylecenter. Waarschijnlijk zal daar volgende week meer over duidelijkheid over komen

Aanstaande woensdag draaien we weer een incassobatch. We zitten met een steen in onze maag over het te incasseren van de abonnementen. Daarom willen we jullie toch de mogelijkheid geven tot compensatie.

LET OP!!! We bieden alleen de mogelijkheid om het abonnement voor 50% te compenseren. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan vóór morgen ( dinsdag 4 januari 16:00 uur)

LET OP!!! Wees echt optijd!!!! We verwerken geen administratie meer na 16:00 uur.
Wil je hier gebruik van maken? Dan stuur je een mail naar info@mind-motion.nl met onderwerp COMPENSEREN.

Graag willen we ook nog onder de aandacht brengen dat opzeggen via de mail NIET mogelijk is. We krijgen helaas dagelijks mailtjes binnen met de mededeling dat men per direct op wil zeggen. Lieve mensen… Opzeggen gaat schriftelijk… wees gerust het abonnement staat ook dan direct op stop. We hanteren geen opzegtermijn. Aangezien we hier soepel mee omgaan, verwachten we ook van degene die op wil zeggen dat onze voorwaarden in acht worden genomen.

Zodra er meer duidelijkheid vanuit de regering komt. Delen we onze plannen met jullie 🙂
Tot die tijd kunnen jullie deze week natuurlijk nog mee doen met onze challenge via onze socials 🙂
> 10.00 stappen per dag
> Elke dag een extra groente moment
En… Natuurlijk blijven we online video’s sturen:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Lieve sportievelingen,

We hadden weer een brief vol met leuke nieuwtjes en andere mededelingen. Deze stond voor jullie klaar… maar als donderslag bij heldere hemel, kwam er wederom een persconferentie met de mededeling dat we onze deuren moeten sluiten. Een hoop leuke nieuwtjes en mededelingen hebben daarom weinig zin meer. Toch willen we e.e.a. met jullie delen.

We vinden het echt vreselijk dat jullie opnieuw in de situatie komen dat er niet bij ons gesport kan worden. Daar balen we zoooooo ongelooflijk van☹Maar we blijven positief en we gaan er vanuit dat de lockdown dit keer echt voor korte duur is! Hopelijk kunnen we jullie na 14 januari weer verwelkomen.

De komende periode hopen we ook weer op jullie steun en vertrouwen te kunnen rekenen. We hebben ons hier eerder doorheen geslagen… Samen! We willen dat ook heel graag deze keer weer doen. Het voelt alleen ongelooflijk rot dat we wéér moeten vragen om begrip en steun. We voelen ons bezwaard☹ Maar het is wat het is… We moeten hier weer uit komen en dat lukt alleen met jullie.

Voor de periode t/m 14 januari kunnen wij helaas geen compensatie geven. We hebben de steun ECHT nodig om personeel, huur en andere vaste lasten te kunnen betalen. Het feit blijft dat we een team hebben dat keihard werkt voor ons en voor jullie, deze mensen willen we heel graag behouden. Naast het inkomen van deze toppers hebben we op korte termijn ook de huur en lease verplichting. En een buffer is er niet… We krabbelen immers nog maar net op uit de vorige crisis….

We hebben natuurlijk begrip voor ieder die liever zijn/haar abonnement stop zet. Bevriezen kan niet, maar opzeggen kan natuurlijk altijd. Opzeggen gaat echter ALTIJD SCHRIFTELIJK. Kom je liever niet binnen? Dan volstaat een brief in de bus ook.

Wanneer er vanuit de overheid meer bekend is over steunpakketten, waardoor wij in de gelegenheid komen om jullie WEL te compenseren, laten we dat natuurlijk middels de nieuwsbrief weten😊

Workout video’s
Aankomende dagen gaan we aan de slag met het opnemen van een aantal workouts. Deze workouts worden net als de vorige keer opgestuurd via de mail. Let op! Heb je je hiervoor de vorige keer niet aangemeld? Dan kan je dat alsnog doen door een mail te sturen met onderwerp: OPGAVE VIDEO WORKOUTS

Challenge
We gaan tevens aan de slag met een leuke challenge om jullie toch een beetje uit te dagen en bezig te houden deze dagen😉 Want bewegen blijft hoe dan ook, MEGA belangrijk! De challenge delen we aankomende week met jullie via onze socials. Dus… KEEP POSTED!!!

Workshop Wim Hof methode
Jaaaaa, we hebben een mega vette workshop voor jullie kunnen organiseren! Hiervoor hadden we al een datum gepland… Maar dit laten we nog even open gezien de maatregelen. Wel willen we de plannen alvast met jullie delen😊

Binnenkort komt Maikel van Vastenhoven om jullie kennis te laten maken met de Wim Hof methode in combinatie met sport.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Uitleg Wim Hof Methode
  • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
  • 3 ronden ademen
  • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
  • Uitleg trotseer de kou
  • Voorbereiden op de koude dip
  • Koude dip onder begeleiding

Datum: Op een zondag… Zodra dat kan😉

Tijd: 13:00 uur

Duur: 3 a 4 uur

Kosten € 30,-
Er is plek voor maximaal 15 personen (deze workshop is exclusief voor leden van M&M)
Opgave via info@mind-motion.nl o.v.v. opgave Wim Hof. Verdere informatie volgt na opgave via de mail.

PT Actie
Januari is HET moment van goede voornemens en HET moment om met een frisse start weer te beginnen met een gezonde leefstijl. Wij helpen jou daar graag bij! Wij zijn deskundig op het gebied van training en voeding! Gelukkig is er qua PT nog genoeg mogelijk.  In januari hebben we plek voor 3 nieuwe mensen om te begeleiden. Je ontvangt in januari een hele mooie korting van 15% op het maandbedrag!
Deze korting geldt tevens ook voor mensen die al personal training volgen en in januari doorgaan met personal training.

LET OP!!! Geef jezelf op in december! De plekjes zijn altijd zo weer bezet… VOL=VOL

Afscheid Sjors
Aankomende week zou onze Sjors zijn laatste uren in de fitness draaien. Ook zou hij woensdag en donderdag zijn laatste Kidslessen geven. Helaas kunnen deze lessen nu niet doorgaan. Dat vinden we ontzettend jammer. We weten niet of het nog mogelijk is om nog een soort van afscheid te houden voor de kidslessen. Dat hangt er helemaal vanaf hoe de komende weken eruit gaan zien en wat voor mogelijkheden Sjors nog in zijn rooster heeft.

Kidslessen/tijden veranderen

Wij hebben voor de Kidslessen gelukkig een nieuwe instructeur gevonden😊 Echter betekent dit wel dat de tijden/dagen iets aangepast worden. Na de lockdown worden de lessen gegeven op woensdag van 15:30-16:30uur (kids 6/9 jaar) en van 16:30 – 17:30uur (kids 9/12 jaar).
De les op de donderdag zal dus komen te vervallen. Na de lockdown zal Lieke Balkema de lessen overnemen en de vaste instructeur worden voor de Kidslessen.

Afsluiting
We hopen dat we jullie heel gauw kunnen verblijden met een iets positievere nieuwsbrief😊 Wij hebben er echt vertrouwen in. Hopelijk jullie ook😊

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

Lieve leden,

Natuurlijk hebben we vandaag allemaal gehoord dat er wederom aanpassingen moeten worden gedaan in onze sector. Zoals jullie vast begrijpen balen we hier vreselijk van. Anderzijds, zijn we enorm blij dat we wel open kunnen blijven. We denken dan ook graag meteen in mogelijkheden en willen jullie hier graag in meenemen😊

Openingstijden
Vanaf maandag hanteren we de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 17:00 uur
Zaterdag & Zondag van 07:30 tot 17:00 uur

Groepslessen
Tevens zal er een nieuw groepslesrooster komen. Dit rooster hebben zo snel natuurlijk nog niet voor elkaar😉 Wel zijn we hier heel druk mee bezig. Er zijn natuurlijk een heleboel lessen die in de avond niet meer door kunnen gaan. Maar… Deze lessen kunnen natuurlijk verplaatst worden😊 We gaan tussen de middag en aan het eind van de middag veel lessen aanbieden.
Met het idee dat jullie nu toch thuis werken en misschien je eigen werktijden wat meer in kunnen delen, kunnen jullie misschien ook je sportmomenten her indelen. Pak je agenda erbij zodra het rooster bekend is en denk in mogelijkheden. De kids zijn naar school en zelf pak je je sportmoment in de pauze. Hoe fijn is het dat je nu tussen de middag of aan het eind van de middag je favoriete les al kan doen. In de avond hoef je de deur niet meer uit, best lekker!!

Houd jullie mailbox en virtuagym in de gaten. Uiterlijk zondag ontvangen jullie van ons het rooster en kunnen jullie de lessen in virtuagym boeken.

Actie cadeaubonnen
Heel graag brengen we de actie van onze cadeaubonnen nog even onder de aandacht. Want… t/m 3 december ontvang je 10% korting op ALLE cadeaubonnen! Je kan bijvoorbeeld een heerlijke massage cadeau geven, personal training, advies bij voeding of een sportabonnement. Je geeft een prachtig ingepakt cadeautje en bespaart zelf ook nog eens kosten. Daarbij is het voor ons natuurlijk heel fijn want je steunt je ons in een wederom lastige periode.

 

Voor nu wensen we jullie een hele fijne avond… en… we zijn snel bij jullie terug met het vernieuwde groepslesrooster😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & MOtion

 

Lieve mensen,

Graag brengen wij jullie weer op de hoogte van het wel en wee van Lifestylecenter Mind & Motion. Lezen jullie mee?

Maatregelen(Gelukkig geen nieuwe :-)) 
Omdat wij een QR locatie zijn, hoeven we gelukkig de 1,5 meter afstand niet te hanteren binnen ons centrum en zijn de nieuwe maatregelen op ons niet van toepassing. Dat betekend dat de aantallen in de groepslessen gelijk blijven en de apparatuur kan blijven staan waar deze staat. Daarbij is onze fitness ruim opgezet. Wanneer je toch graag 1,5 meter afstand wil bewaren, denk eraan dan zelf goed afstand te houden en kies de rustigere momenten uit om te komen sporten.

Tevens kunnen wij gewoon in de avond open blijven. Iedereen kan dus tot 21:30 uur blijven sporten.

Ook hebben wij vanuit de branchevereniging te horen gekregen dat een eenmalige controle op QR voldoende is. Aan de hand van de keytag kunnen we zien wie al een QR vinkje heeft en wie niet.

Mochten er vragen zijn over de maatregelen? Stuur dan gerust een berichtje naar info@mind-motion.nl

Feestdagen
Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden iets anders dan jullie gewend zijn:
1e kerstdag open van 07:30 tot 15:30 uur
2e kerstdag open van 07:30 tot 15:30 uur
Oudejaarsdag open van 07:30 tot 15:30 uur
Nieuwjaarsdag zijn wij GESLOTEN

10% KORTING op ALLE cadeaubonnen!!!
Bij de feestdagen horen natuurlijk cadeautjes! Wij pakken met liefde een mooie bon voor jullie in. En omdat de feestdagen al duur genoeg zijn… Geven wij tussen 15 november en 29 november 10% korting op ALLE cadeaubonnen!!! Dus…. Sinterklaas en kerstman… Op naar lifestylecenter Mind & Motion!:-)

Vertrek Sjors
Onze vrolijke Sjors zal vanaf januari een nieuwe opleiding gaan volgen en zal daarom stoppen met werken bij Lifestylecenter Mind & Motion. Hij gaat volledig een andere richting in. Voor al jullie klussen… Groot of klein moet je namelijk straks bij Sjors zijn 😉 We vinden het ontzettend jammer dat Sjors weggaat. We weten dat Sjors een graag gezien persoon is binnen ons centrum. We gaan hem zeker weten enorm missen. Wel zijn we natuurlijk heel blij voor Sjors en vinden we het ontzettend leuk dat hij deze uitdaging aangaat. Gelukkig blijft hij de BOOTCAMP op de zaterdagochtend voorlopig wel geven😊

Hier laten we het bij voor deze maand😊 Tot gauw toppers!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Helaas we hebben er weer één… Een heuse corona update! Spijtig genoeg hebben we weer te maken met een toename van corona besmettingen en is er vanavond uit de persconferentie gebleken dat ook wij (weer) geraakt worden met maatregelen om de coronacijfers naar beneden te krijgen. Graag willen we jullie z.s.m. informeren over de gang van zaken en hoe we e.e.a. gaan oppakken met het invoeren van de maatregelen die zojuist in de gegeven persconferentie bekend zijn geworden.
De maatregelen die door de regering worden opgelegd in onze branche zijn: het:checken voor toegang en de mondkapjesplicht. Hieronder leggen wij uit wat voor invloed dit heeft en hoe dit er in de praktijk bij ons uit zal gaan zien.

CHECKEN VOOR TOEGANG
Een QR code of negatieve coronatest om te kunnen sporten in ons Lifestylecenter is door deze maatregelen helaas verplicht geworden. Spijtig genoeg kunnen wij niet volstaan met een eenmalige controle en moeten wij doorlopend jullie QR code blijven checken. Omdat we nog maar net opkrabbelen uit de crisis van afgelopen jaar, hebben wij niet de financiële middelen om iemand in te huren om QR codes te controleren bij de balie. Wij zullen dit zelf gaan oppakken. Er zal zoveel mogelijk iemand bij de balie staan om jullie te controleren op jullie QR code. Wanneer er alleen een instructeur in de zaal aanwezig is, willen wij jullie vragen deze op te zoeken en te vragen of hij of zij jouw code wil scannen. Het zou ook voor kunnen komen dat er bij binnenkomst niet direct de mogelijkheid is om te controleren en dat er, zodra dat kan een ronde door de zaal gemaakt wordt om leden die nog niet gecontroleerd zijn, alsnog te controleren.

LET OP!!! Heb je geen QR code? Dan kan je natuurlijk ook gewoon naar binnen met een (geldig) negatief testbewijs.

GEEN QR CODE OF NEGATIEF TESTBEWIJS
Heb je geen QR code en geen negatief testbewijs? En zie je het door deze maatregelen niet zitten om de komende periode te komen sporten?  Dan kun je je abonnement op pauze zetten. Zo kan er zonder inschrijfgeld weer worden gesport wanneer de maatregelen weer worden versoepeld. Het op pauze zetten van je abonnement kan, door een wijzigingsformulier in te vullen aan de balie.

MONDKAPJES
In publieke ruimtes is weer een mondkapjes plicht. Tijdens het sporten is het echter niet verplicht om een mondkapje te dragen. We willen jullie hierin vrij laten. Wil je graag een mondkapje dragen wanneer je binnenkomt en even moet wachten voordat je bijvoorbeeld een les binnen kan? Dan moet je dat absoluut doen. Voel je jezelf niet prettig bij het dragen van een mondkapje? Dan draag je deze niet.
Tijdens de massages zullen de mondkapjes wel weer gedragen worden door de masseurs.

Als laatste willen we aangeven dat we het ontzettend spijtig vinden dat er momenteel zo’n tweedeling in de maatschappij heerst. Hopelijk begrijpen jullie dat wij geen invloed hebben op de maatregelen die betrekking hebben tot ons bedrijf, dit word ons opgelegd door de regering. We hopen dan ook dat jullie begrip hebben voor de situatie.

Laten we dit met z’n allen goed oppakken en respect hebben voor elkaar. Bedenk dat iedereen met hetzelfde doel bij ons is; Gezond leven leuk maken:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

De herfst heeft zijn intrede gemaakt… dat betekent dat we met z’n allen weer volop binnen gaan sporten. Nu de R weer in de maand is, is bewegen om gezond te blijven nóg belangrijker! Wij helpen jullie met alle liefde om een leuk schema voor binnen te maken. Naast sporten is genieten en plezier hebben ook ontzettend belangrijk. Bij ons kan dat allemaal!:-) Er is deze maand weer van alles te beleven. Lezen jullie mee?

Bring a Friend
Yep…. we hebben weer een te gekke actie voor jullie. Een leuke actie voor trouwe leden EN een leuke actie voor nog-niet-leden. We zetten de actievoorwaarden voor jullie op een rijtje:
– Breng jij als lid een nieuw lid mee? Dan krijg je een massage van 30 minuten cadeau!
– Word jij aangedragen door een bestaand lid en word je lid? Dan schrijf je jezelf gratis in.
!! Deze actie is geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021 !!

Dutch Fitness Awards
Het is weer zover! Jullie kunnen STEMMEN op Lifestylecenter Mind & Motion als beste fitnessclub! Wanneer je de volgende link gebruikt https://www.dutchfitnessawards.nl/ kan je stemmen op ons centrum. We zouden het geweldig vinden wanneer jullie ons meehelpen naar de top!

Parkeervakken
Afgelopen weken is Ronald druk bezig geweest met het maken van parkeervakken. We hebben nu al gemerkt dat hierdoor meer plekken rondom het pand ontstaan. Mensen parkeren nu netjes in de vakken, waardoor er meer ruimte ontstaat😊

Klusjes
Aankomende week gaat Ronald aan de slag in de fitness! We hebben ideeën om de fitness efficiënter in te richten. Benieuwd wat we van plan zijn? Kom vooral lekker sporten aankomende week.
Alle kitranden in de douches zijn afgelopen week vervangen. We gaan er vanuit (en hopen) dat hiermee het lekkage probleem is opgelost, maar dit is geen garantie voor de toekomst.

Halloween
5 november is het HALLOWEEN avond bij Lifestylecenter Mind & Motion. We maken er een griezelig feestje van! Pieter zal een te gekke spinning les geven en Suzanne, Lieke en Marit verzorgen een andere speciale workout. We zijn volop bezig met de voorbereidingen… en echt… het belooft een mega leuke avond te worden. Niet alleen sporten… maar zeker ook volop fun en entertainment. Geef je op via Virtuagym.

Latin dance in the dark
Op veler verzoek is de Latin dance in the dark terug! 26 oktober dansen en schudden we met onze heupen in het donker met vele lichtjes als versiering. We hopen er weer een dolle, gezellige avond van te maken met z’n allen! Zorg ervoor dat je erbij bent en reserveer je plekje in de app.

MS Michel
Heel graag vragen we even aandacht voor Michel. Zijn dochter sport bij ons en zijn vrouw kwam afgelopen weekend naar ons toe om te vragen of wij iets voor hun kunnen betekenen. Graag willen wij dit verhaal met jullie delen. Wie weet willen jullie een steentje bijdragen.
Wanneer je de volgende link gebruikt https://michelvsms.nl/ kom je op de site terecht waar alle informatie te vinden is. Tevens kan op de website gebruik gemaakt worden van de button om te doneren.
Michel heeft MS en de enige mogelijkheid om deze ziekte stop te zetten is een stamceltransplantatie. Dat kan in Nederland de komende jaren niet gebeuren en daar kan Michel niet op wachten. Wel kan hij in maart volgend jaar in Moskou behandeld worden. Dat kost echter 60.000 euro en de ziektekostenverzekering vergoedt dit niet.
De Stichting “Michel vs MS” gaat proberen, onder meer via crowdfunding, geld in te zamelen. De sponsorwandeltocht wordt de eerste actie. Sponsors kunnen voor minimaal 15 euro meewandelen of een bedrag overmaken via de website ‘michelvsms.nl’. De tocht begint op zaterdag 23 oktober om 13.30 uur bij de scheve toren in Bedum en eindigt rond 15.45 uur bij de Martinitoren.

Dit was hem weer voor deze maand😊 We hopen dat jullie de brief met plezier hebben gelezen. Jullie zijn in ieder geval weer helemaal op de hoogte van het wel en wee van Lifestylecenter Mind & Motion.

Tot gauw toppers!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

 

Lieve leden,

Voor ons Noorderlingen is de vakantie voorbij. Althans… voor de mensen met naar schoolgaande kinderen😉  Velen van ons moeten morgen weer in het gareel. De wekker weer paraat en de broodtrommels weer gesmeerd. Voor veel mensen betekent dit ook dat het sporten weer opgepakt wordt. De vakantiekilo’s moeten er weer af en we gaan weer aan de slag met gezonder eten. Lieve mensen… wij kunnen niet wachten om met jullie het nieuwe sportseizoen op te starten! 🙂 Lezen jullie mee, zodat je goed geïnformeerd weer aan de slag gaat?

Kim geboren/winnaars actie
We starten deze nieuwsbrief met het leuke nieuws dat de dochter van Ronald en Marit en zusje van Dexx en Luuk, gezond ter wereld is gekomen op 27 juli. Velen van jullie hebben dit natuurlijk al lang via social media vernomen😉 We hebben enorm veel felicitaties van jullie mogen ontvangen op allerlei manieren! Er kwamen vele kaartjes en cadeautjes via de post! Ook op Facebook en Instagram hebben we enorm veel berichtjes ontvangen. Geweldig leuk!!! Bedankt hiervoor.

Met de geboorte van KIM konden we ook meteen de winnaars van de ‘’raad de naam’’ actie bekend maken. Maar liefst 4 mensen hadden de naam goed geraden! Deze mensen hebben van Suzanne een telefoontje ontvangen en hebben bij hun eerstvolgende bezoek aan lifestylecenter Mind & Motion een barkaart t.w.v. € 10,- in ontvangst mogen nemen.

Liam geboren
Roanne en haar vriend Sander zijn op 3 juli ouders geworden van een prachtig mannetje genaamd Liam Friso Arthur Verreij. Met dit kersverse gezin gaat alles goed. Binnenkort zal ook Roanne weer met haar werkzaamheden starten. We kijken ernaar uit om onze vrolijke Roanne weer binnen Lifestylecenter Mind & Motion aan het werk te zien.

Lars
Onze topper lars gaat in september starten met een opleiding. Super mooi voor hem, maar jammer voor jullie/ons ☹ Alleen in augustus zal Lars nog les geven bij ons. Wie weet komt hij nog een keertje invallen. Zijn spinning les en bodypower les worden overgenomen door onze alles kunner Lieke. Aangezien Lieke deze 2 lessen geeft, vervalt de Total Body op de maandagavond. Wanneer Marit weer terug komt word dit weer een step les natuurlijk😊

September actie
Jawel… Het nieuwe sportseizoen gaat van start! Komende periode hebben we een hoop leuke acties en activiteiten voor jullie in de planning. We trappen het seizoen af met een actie waarbij men zich gratis in kan inschrijven. Van 1 t/m 18 september kan iedereen zich GRATIS inschrijven! Dat is bijna 3 week!!! We hopen veel oud-leden en nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Nieuwsgierig naar wat we nog meer in de planning hebben de komende tijd? Volg ons op social media en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft middels onze nieuwsbrieven.

Kardingerun
Zondag 26 september gaan wij met 2 teams meedoen aan de Kardinge MUD Run! DE obstakel run van het Noorden!! Ben jij een sportfanaat? Staat Bootcamp bij jou op het rooster? Lijkt het je leuk om samen met jouw sportmaatje mee te doen aan een leuke uitdaging? Dan is dit voor jou de kans om mee te doen aan een geweldig leuke sportieve activiteit !! 😊

Wanneer? 26 september
Hoe laat?  12:45 uur start de 9km groep en 13:45 uur start de 6km groep.
Kosten? De inschrijfkosten zijn voor de 6km €30 en voor 9km €35. Hier komt nog een klein bedrag bij van € 8,- voor een mooi gepersonaliseerd shirt.
Ogeven? Stuur een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com
Inmiddels hebben we de eerste aanmeldingen al binnen! Wie o wie gaan nog meer met ons de uitdaging aan? Geef je op voor 10 september, dan kunnen we jullie gaan indelen en verder informeren!

We maken er met z’n allen een geweldige middag van!

Koffie
Velen van jullie hebben al mogen genieten van de heerlijke nieuwe fairtrade koffie die we tegenwoordig schenken. We zijn een aantal weken geleden een samenwerking aangegaan met MIKO koffie noord. We investeren bij deze samenwerking in hoogwaardige fairtrade koffie. Ook hebben we een andere koffiegrinder in gebruik, waardoor de kwaliteit van de koffie vele malen beter tot zijn recht komt. Ja, jullie voelen het vast al aankomen😉 de koffieprijs zal iets stijgen. Voor een kop koffie werd voorheen € 1,50 betaald. We verhogen deze prijs naar € 1,75.

Werkzaamheden Marit
Vanaf begin/half oktober zal Marit haar werkzaamheden weer gaan hervatten. Afgelopen jaren heeft Marit de verschillende facetten binnen Lifestylecenter Mind & Motion zelf aan kunnen bieden en uit kunnen voeren. Groepslessen, voedingsadvies, personal training, begeleiding in de fitness en massages. De taken welke als eigenaresse uitgevoerd horen te worden, werden/worden met de groei van het bedrijf steeds groter waardoor werkweken van 40 a 50 uur de normaalste zaak van de wereld waren. De corona crisis en verlof periode heeft haar doen beseffen dat meer tijd thuis ontzettend belangrijk is. Ze gaat daarom haar werkzaamheden anders inrichten.
Vanaf oktober zal Marit zich vooral gaan richten op de taken die horen bij de functie van eigenaar. Te denken aan; De lijnen uitzetten, strategie bedenken, visie waarborgen en het regelen van de randvoorwaarden om Lifestylecenter Mind & Motion met het team van 15 mensen draaiende te houden. Daarbij zal ze een aantal lessen blijven geven, zoals steps, pilates en af een toe een spinning les. Ook zal er meer tijd en ruimte zijn voor het geven van massages en zal ze een belangrijke rol blijven spelen in het beheren van de social media en mail. Marit gaat vanaf oktober stoppen met het geven van personal training, voedingsadvies en begeleiding in de fitness. Wel zal ze natuurlijk meer dan genoeg aanwezig zijn😉 Suzanne heeft daarbij een belangrijke rol in het aansturen van het team, taken m.b.t. roosters, social media en het geven van lessen. Zij heeft de afgelopen periode bewezen dat ze als clubmanager meer dan goed tot haar recht komt.

Stagaires
Afgelopen periode hebben jullie natuurlijk al volop kunnen genieten van onze duizendpoot Lieke. Ook voor haar start het nieuwe school seizoen weer. Maar… niet getreurd… want Lieke komt lekker nog een keer bij ons stagelopen!
Ook mogen wij Rik Bronsema verwelkomen als nieuwe stagaire voor het komende seizoen. Hij blijft het hele jaar gezellig bij ons voor zijn opleiding Sport & Bewegen. Rik heeft al ervaring in de fitness en is in bezit van zijn diploma fitness A. De komende periode wil hij zijn kennis uitbreiden en zijn sociale vaardigheden in de praktijk brengen binnen Lifestylecenter Mind & Motion.

Nieuw schema na de zomer
Inspiratieloos? Niet gemotiveerd? Wij helpen jou op weg! Daar zijn we namelijk voor! Het is onze passie om mensen te helpen. Ben je dus toe aan een nieuw schema? Trek aan de bel. Wij plannen met alle liefde een afspraak en zorgen er samen met jou voor dat je aan de slag gaat met een nieuw of aangepast schema. Let’s go go gooooooo.

Meten & Wegen
Wist je dat je bij ons een meet en weeg moment kan inplannen? We meten jouw vetpercentage, gewicht, bmi en cm’s. Wanneer je een pro lidmaatschap afneemt (€ 5,- per maand ) kun je maandelijks komen voor een meet en weeg moment. Handig wanneer je graag een extra stok achter de deur hebt! Als Pro member profiteer je bovendien van vele extra mogelijkheden binnen Virtuagym zoals het registreren van je dagelijkse voeding en toegang tot vele extra oefeningen waarmee je jouw trainingsschema geweldig kunt upgraden!
Natuurlijk kun je een meet en weeg moment ook los betalen. Je betaalt dan € 10,-  en mag 2 maand achtereen komen meten en wegen. Interesse? Maak een afspraak bij één van onze instructeurs.

Laatste maand seizoenssmoothie
Nog één maandje kunnen we genieten van de fruitsoorten die het zomerseizoen te bieden heeft. Denk aan bessen, frambozen, mango, ananas en aardbei. We hopen natuurlijk op nog een maandje heel fijn zomerweer waarbij deze zomersmoothie uitstekend tot zijn recht komt. In oktober lanceren we de nieuwe seizoensmoothie, waarbij jullie kunnen genieten van al het lekkers dat de herfst te bieden heeft!

Groepslessen
Yes… De aantallen in de lessen mogen weer omhoog. In Virtuagym zie je exact welke aantallen we voor de zalen hanteren. Wel blijft het reserveren voor de groepslessen verplicht omdat we voor iedere zaal een maximum aantal deelnemers blijven hanteren.
De komende periode zal ook het groepslesrooster weer zijn normale vorm terugkrijgen😊 De zomerperiode is bijna ten einde… En daarmee dus ook het zomerlesrooster. Houd onze socials en Virtuagym in de gaten voor het actuele lesrooster. We kunnen in ieder geval al verklappen dat onze topper Pieter jullie op de vrijdagavond weer gaat vermaken met een heerlijke spinningles!

Huishoudelijke mededelingen
– Mannen… willen jullie alleen PLASSEN in de urinoirs?
Deze zaten verstopt met plastic doppen, wc papier en kauwgum! Het is een flinke klus geweest deze weer te ontstoppen.
– Sporten in de zalen doen we op zaalschoenen. Trainen op buitenschoenen is niet hygienisch en zorgt voor veel viezigheid in de zalen. Wie toch de gok waagt om op buiten schoenen te trainen, loopt het risico om  verzocht te worden naar huis te gaan en van schoenen te wisselen.
– Willen jullie er aan denken je gebruikte materialen op te ruimen? Denk vooral aan hengsels en gewichtschijven.
– Let erop dat je altijd een geel doekje pakt bij binnenkomst. Met dit doekje en de schoonmaakspray die overal in de zaal te vinden is, maak je de gebruikte apparatuur schoon.

 

Jullie zijn weer helemaal up to date toppers! Bedankt voor het lezen… en tot gauw😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

Lieve vakantiegangers en thuisblijvers… Hopelijk zijn jullie aan het genieten van een heerlijke vakantie of genieten jullie in eigen tuin van wat extra vrije tijd😊 We hebben bij deze een heel korte nieuwsbrief voor jullie met een paar mededelingen😊

Zomerstrippenkaart
Jullie hebben er vast over gelezen op onze socials, we bieden ook dit jaar weer de zomerstrippenkaart aan. Met deze strippenkaart kan je 10 x sporten voor maar € 60,- LET OP! Deze strippenkaart is nog te koop t/m 31 juli en te gebruiken t/m 31 augustus.

Naam raden
Yep… Jullie hebben nog heel even de tijd om de naam van baby Drijfhout/de Boer te raden 😉 Zodra de baby geboren is openen we de doos en kijken we wie de naam goed geraden heeft! Er zijn inmiddels als super veel namen ingevuld!! We zijn zeer benieuwd naar wat jullie allemaal bedacht hebben. De prijswinnaar van de barkaart(ten) maken we bekend via onze socials!

Schoonmaken materiaal en apparatuur
Zoals iedereen weet lopen de covid besmettingen weer op. Het overgrote deel van de leden maakt nog steeds heel goed hun spullen schoon. Echter was dit niet meer verplicht. We hebben gemerkt dat een groot gedeelte van onze trouwe sporters het toch erg fijn vindt, wanneer we hier weer op gaan handhaven. Omdat we het erg belangrijk vinden dat jullie met een veilig gevoel bij ons sporten, hebben we besloten om vanaf morgen (maandag 26-07) het schoonmaken na gebruik weer te verplichten. Dus… Bij binnenkomst een doekje pakken en na elk gebruik je eigen toestel of spullen schoonmaken. Wanneer je het pand verlaat deponeer je het doekje in de daarvoor bestemde wasmand. Het zou geweldig fijn zijn wanneer jullie je daar net als voorheen, weer voor inzetten😊

Voor nu laten we het hierbij toppers! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze nieuwsbrief… Laat het ons dan weten😊

 

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

 

 

ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN

Lieve mensen,

Nog een weekje en dan trappen wij in het noorden af met de schoolvakantie, dat is tevens voor
velen de start van hun zomervakantie.
Ook bij ons in het team beginnen de vakanties en daarom zijn er ook een aantal aanpassingen in het groepslessen rooster de aankomende weken.
Een aantal lessen komen te vervallen. Sommige lessen worden door een andere instructeur verzorgd of er wordt een aangepaste workout gegeven.

We hebben ons best gedaan om het zo te verdelen dat niet aldoor dezelfde les wegvalt,
zodat we hopelijk iedereen tevreden houden.
Hieronder staan de lessen die komen te vervallen :

! KICKBOKSEN op maandag 18:30uur: Vervalt de hele schoolvakantie; 12 juli t/m 16 augustus
! LATIN DANCE op vrijdag 19:00 uur: Vervalt tijdens Stephanie haar vakantie 9 juli t/m 30 juli

WEEK 28 : Donderdag 15 juli : Pilates 9:30 uur
Vrijdag 16 juli : Fifty Fit 9:00 uur

WEEK 29: Donderdag 22 juli : Pilates 9:30 uur

WEEK 30: Maandag 26 juli : Total Body  18:30 uur
Kickboksen  19:30 uur
Dinsdag 27 juli   :   Pilates  19:00 uur
Woensdag 28 juli : Station training 9:00 uur !!
65+ les 10:30 uur
Donderdag 29 juli : Step/BBB 19:30 uur
Vrijdag 30 juli :      Fifty fit 9:00 uur !!
Bootcamp 10:00 uur  !!

WEEK 31 :Dinsdag 3 augustus : Pilates  11:00 uur
VANAF VRIJDAG STEPHANIE TERUG BIJ LATIN DANCE

WEEK 32 : Maandag 9 augustus:    Total Body  9:00 uur
Woensdag 11 augustus:  Kidsboksen 16:00 uur
Spinning 19:30 uur
Donderdag 12 augustus : Kidsboksen 16:00 uur
Vrijdag 13 augustus : Bootcamp10:00 uur

WEEK 33 :  Woensdag 18 augustus: Kidsboksen 16:00 uur
Donderdag 19 augustus : Kidsboksen 16:00 uur
Zaterdag 20 augustus :   Bootcamp 9:00 uur

!! Ipv deze lessen SYNGRY! Zie Virtuagym.

Deze nieuwsbrief sluit ik af met een nieuwtje!
Na vele verzoeken komt er op donderdagavond weer een YOGA les bij !

Namens het hele Mind&Motion team :
Lieve allemaal geniet van jullie vakantie, maak er allemaal een geweldige zomer van!!

 

Sportieve groet

Team Mind & Motion

Lieve mensen,

Afgelopen maanden hebben we jullie overladen met nieuwsbrieven, maatregelen en mededelingen. Daarna werd het even wat stiller. We kregen nu af en toe de vraag of het wel klopte dat er nog niet weer een nieuwsbrief verstuurd was😉 Hoog tijd voor een nieuwsbrief bomvol met nieuwtjes en ook belangrijke mededelingen.

Allereerst willen we alle nieuwe leden en ook oud leden weer een hartelijk welkom terug heten. Afgelopen maand hebben veel mensen zich (weer) ingeschreven, geweldig! We gaan weer vooruit! We zitten nog lang niet op het oude leden aantal maar dat we weer vooruit gaan voelt zooooo ongelooflijk goed!!!

KardingeRun !!!
In het weekend van 25 en 26 september staat de 7e editie van de KardingeRun op het programma.
Het is de grootste obstakel/mud run van noord Nederland! Wij willen graag op zondag 26 september vanuit Lifestylecenter Mind & Motion met 2 teams hier aan meedoen! Eén team voor de 6km route en een ander team voor de route van 9km. De organisatie heeft voor deze editie vernieuwde routes uitgewerkt met daarin natuurlijk de verschillende obstakels verwerkt.
Zou je hier graag aan mee willen doen stuur dan een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com

Lekkage
Drie weken geleden kregen we te maken met lekkage die is ontstaan in de herendouches. Het probleem heeft even geduurd, omdat de plek waar de lekkage ontstaan was eerst volledig opgedroogd moest zijn. Gelukkig is het probleem inmiddels verholpen. Danny van Multiple jobs heeft het probleem gister verholpen, dus de douches zijn weer helemaal gereed voor gebruik!

Glaasjes water
Regelmatig vragen(nieuwe) mensen ons of ze een glaasje water mogen, dit doen we helaas niet. Het is  wel mogelijk om een flesje water te kopen. Natuurlijk mag je ook zelf je bidon bijvullen 🙂 Deze mogen jullie vanaf morgen weer zelf vullen aan de bar.

Nieuwe masseuse
Vanaf aanstaande dinsdag komt Bianca Oostman ons massageteam versterken op de dinsdagavond.
Even voorstellen…
Mijn naam is Bianca Oostman en woon in Groningen. Na 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn, vooral zittend beroep, heb ik besloten naast mijn baan iets actiefs te gaan doen wat ik echt leuk vind. Wat heeft een sporter nodig om fit en blessure vrij te blijven. Uiteraard een goede training, maar ook mentale training, voeding en lichamelijke ondersteuningen. Dus ook massage. Dit heeft mij er toe gezet om de opleiding als sportmasseur te gaan volgen. Hier ben ik met volle enthousiasme aan begonnen en volbracht met een diploma van het NGS. Binnen de sportmassage ben ik vakkundig op de onderdelen; sportmassage anatomie, fysiologie, EHBSO, sportpreventie tapen en bandageren. Ik hoop jullie aankomende periode te kunnen verwelkomen bij Lifestylecenter Mind & Motion.

LET OP!!! Een plekje reserveren voor massage doe je via de website. Wanneer je op de volgende link klikt: https://mind-motion.nl/wellness/massages/ kun je meteen zien wanneer en bij wie je terecht kan voor een massage.

Reserveren fitness en lessen
Vanaf MORGEN stoppen we met het reserveren voor de fitness. Het reserveren is niet meer verplicht en we willen voor jullie graag de druk van het sporten in tijdsvakken eraf halen. Het inchecken met de keytag blijft WEL verplicht! Het reserveren voor de groepslessen blijft ook verplicht. Dit omdat er voor de lessen maar beperkt plek is.

Laatste moment cancelen
Helaas gebeurt het toch regelmatig dat reserveringen op het laatste moment gecanceld worden. Zo waren er afgelopen zaterdag nog 2 plekken vrij voor de spinning. Lieve mensen… deze plekken zijn schaars en zeer gewild. Het is voor mensen op de wachtlijst helaas niet mogelijk om een half uur voor de les toch nog last minute naar een les te crossen. Willen jullie hier alsjeblieft zorgvuldig mee omgaan? Meer dan vragen om jullie inzet kunnen we hier helaas niet aan doen.

Wijzigingen groepslessen/zomerrooster
We doen ontzettend ons best om de lessen ook in de zomer door te laten gaan. Helaas hebben we niet voor alle lessen vervanging kunnen vinden. Voor een heleboel lessen gelukkig ook wel😊 Daarbij worden bepaalde lessen soms vervangen door een ander soort les. We sturen jullie aankomende week een nieuwsbrief met daarin alle wijzigingen voor het groepslesrooster van de aankomende periode. Afgelopen week is er veel vraag geweest naar de Motion & Balance les op de donderdagavond van Roanne. We zijn ontzettend druk met het zoeken naar een geschikte vervanger voor deze les. Het vinden van een vervanger staat deze week hoog op onze prioriteiten lijst. Weten jullie misschien iemand die ons uit de brand kan helpen? Laat het ons weten😊

Schoonmaak
Gebruik van schoonmaakdoekjes
Vanaf MORGEN halen we iets de druk van het schoonmaken af. Het is voor jullie niet meer verplicht om de gebruikte apparatuur na gebruik schoon te maken. We weten dat er ook mensen zijn die nog steeds waarde hechten aan deze maatregel. Daarom hebben we besloten dat we de doekjes en spray wel willen behouden. Wie hier gebruik van wil maken, mag hier gebruik van maken. Maar we gaan er niet op handhaven. We raden de mensen die de doekjes en spray willen blijven gebruiken aan om de apparatuur/spullen voor gebruik schoon te maken. Zo ben je verzekerd van een schoon toestel.

Verlof Marit
Aankomende donderdag zal Marit voor het laatst aanwezig zijn. Daarna gaat op het mailadres marit@mind-motion.nl het automatisch antwoord voor afwezigheid aan en zal ze zoveel mogelijk gaan genieten van haar vakantie/verlof, want in juli is het al zover! Dan komt er een mini Marit bij😉. De info@mind-motion.nl mail en social media zal volledig overgenomen worden door Suzanne Flierman en Anneke Broekhuizen. Echt dringende en financiële zaken zullen zij doorsturen naar Marit. Zij zal tijdens haar verlof alleen echt dringende en financiële zaken blijven regelen.

Jullie zijn na het lezen weer helemaal up to date! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben… Let us know:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion