Blog

SinterklaasACTIE
Tijdens onze Sinterklaas actie week kunnen er tijdens ELKE les en elke keer wanneer je mee doet aan de challenge beneden prijzen worden gewonnen. Na elke les/challenge deelname worden er lootjes getrokken. We hebben een zak vol met leuke cadeautjes voor jullie. Het enige dat je hoeft te doen is komen naar een les of meedoen aan de challenge in de fitness. Makkelijker kunnen we het niet maken 😊

Belly Fit
Yes!!! Vanaf 6 januari staat er een nieuwe les op het rooster: BellyFit!
Bellyfit® is een holistische workout speciaal voor vrouwen waarin fitness, yoga en dans samenkomen. De les bestaat uit een half uur cardio (buik)dans bewegingen en een half uur kracht en stretch oefeningen uit de yoga en pilates. Hierdoor is er een mooie balans tussen inspanning en ontspanning. We werken gericht aan je core en je bekkenbodem spieren, zodat je die versterkt en ontspant. Het format is ontwikkeld voor en door vrouwen om sterker, zelfverzekerder te worden en met meer plezier je lichaam te bewegen. De les is geschikt voor vrouwen van elke leeftijd en iedere mate van conditie. Bellyfit® love how you feel.

 

Looptechniek training
Op verzoek van de Kill the hill deelnemers, laten we de les op de dinsdagavond nog 2 keer terugkomen in een iets langere variant😊 Deze les zal nog tweemaal op het rooster staan als een looptechniek training. De les duurt van 18:45 tot 19:55 uur. De les vindt buiten plaats, is toegankelijk voor iedereen en wordt gegeven door Veerle. Ook bestemd voor mensen die niet aan Kill the hill hebben meegedaan maar het leuk vinden om aan hun looptechniek te werken. Jullie kunnen je vanaf nu voor de training van aanstaande dinsdagavond inschrijven.

XL- Xmass-Stepparty
YEEEAAHHHH!!! 24 december om 11:00 uur geven Anneke, Lieke & Marit samen een te gekke speciale steples! Het thema van de les is KERST…. dus trek je kerstoutfit aan of zet je kerstmuts op en kom meedoen aan deze te gekke STEPworkout. De les zal 1 uur en 15 minuten duren. We maken het tijdens deze les niet ingewikkeld qua choreografie maar maken er natuurlijk wel een knaller van een les van! Hier moet je bij zijn😊


Openingstijden feestdagen

Tijdens de feestdagen wijzigen onze openingstijden:
1e kerstdag gesloten
2e kerstdag open tot 12:00 uur ( lessen gaan deze dag niet door)
Oudejaarsdag open tot 12:00 uur
Nieuwjaarsdag gesloten


Cadeaubonnen
Wist je dat wij cadeaubonnen verkopen? 😀 En we deze heel mooi voor jou inpakken? Dus… ben je nog opzoek naar een origineel cadeau voor de feestdagen? De cadeaubon van Lifestylecenter Mind & Motion biedt heel veel mogelijkheden! Zo kan je een massage, personal training of strippenkaart cadeau doen! Bel naar ons Center op 0615262987 of mail naar info@mind-motion.nl

Uitslag Enquete
In december zal er een EXTRA nieuwsbrief uitgaan waarin we de uitslag van de enquete bekend maken. Tevens blikken we daarin terug op het aflopende jaar en kijken we vooruit naar het komende jaar. We houden jullie nog heel even in spanning😉

Voor nu laten we het hierbij. We hopen jullie natuurlijk ook in de (drukke) decembermaand gewoon te treffen😊 Een uurtje of 2 a 3  sporten moet vast te realiseren zijn toch? Heb je gebrek aan inspiratie? Wij helpen jou natuurlijk met alle liefde!

 

Tot gauw toppers!

Lieve leden!

We trappen de maand november af met een nieuwsbrief bomvol leuke nieuwtjes en mededelingen😊 Lees maar mee!

Enquête
Afgelopen weken is iedereen druk bezig geweest met het invullen van de enquête. Deze kan t/m vrijdag ingevuld worden. Vrijdagavond gaat de doos mee naar huis en gaan wekijken hoe jullie de enquête ingevuld hebben! We zijn zo ontzettend benieuwd!!! Binnenkort zullen we jullie laten weten wat de uitslag van deze enquête is en wat we met jullie feedback gaan doen😊

Nieuwe lessen op het rooster
Jaaaa!!! We starten met leuk nieuws rondom het rooster. We hebben inmiddels al een aantal lessen toegevoegd en zullen deze en volgende week wederom starten met nieuwe lessen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:
Maandag 16:00 uur 65+ les ( vanaf 7 november)
Maandag 19:00 uur Synergy
Woensdag 20:30 uur Buikspierkwartier (vanaf 2 november)
Donderdag 20:00 uur Synergy

Orangefit stapelkorting
We gaan stunten!!! We houden een stapelkorting actie van 3 t/m 6 november!!! Orangefit heeft inmiddels het formaat van de verpakkingen veranderd. Heel graag willen we van de huidige voorraad oude verpakkingen af, zodat we volledig mee kunnen in de nieuwe lijn. Echter verandert alleen de verpakking van de proteïne. Maar… de actie geldt voor ALLE ORANGEFIT producten!! Ben jij een liefhebber van de Orangefitproducten? Dan is dit jouw kans!
1 product 10% korting
2 producten 20 % korting
3 producten 30% korting
4 producten 40% korting

Orangefit repen
Nog meer Orangefit nieuws! Eindelijk komt Orangefit met nieuwe repen op de markt. Deze zijn vanaf eind november verkrijgbaar. Volledig plantaardig en glutenvrij 😊 Wij kunnen niet wachten om ze te proeven!!

Opleiding Marion & Sofia
Afgelopen maand hebben Marion en Sofia een scholing gedaan met betrekking tot ouderen en bewegen. Zij zijn weer helemaal up to date en kunnen de specifieke doelgroep 60+ gerichte tips en adviezen geven om zo fit mogelijk te worden en blijven.

Opleiding Marit
De hele maand november zal Marit elke woensdag in Utrecht te vinden zijn. Zij volgt hier de opleiding ‘myofasciale triggerpointtherapie’. Om de kwalificatie te behouden als sportmasseur dienen er accreditatie punten gehaald te worden. Deze opleiding is hier uitermate geschikt voor😊 Er wordt tijdens deze opleiding veel aandacht besteed aan triggerpoints en bindweefselmassage. Een hele mooie aanvulling op de massages die we nu al aanbieden.

Judo
Afgelopen week zijn we gestart met Judo. Ongelooflijk leuk om te zien hoe de kids op een speelse manier les krijgen in de technieken en leren hoe ze respectvol met elkaar om moeten gaan.
We bieden judo aan op verschillende tijden:
15:15 uur 5/6 jaar ( is jouw zoon of dochter 4 en denk je dat hij of zij mee kan komen? Kom dan gerust een proefles doen)
16:00 uur 7/8 jaar
17:00 uur 9 /11 jaar
Ieder kind is van harte welkom om een keer gratis te proberen😊 mail naar info@judoacademy-nn.nl

Voor een impressie kunnen jullie op de volgende link klikken: https://www.youtube.com/watch?v=qU_Cq3BOlE4&feature=emb_imp_woyt

Nieuwe medewerker
Afgelopen week hebben we Stefan v/d Wijk kunnen verwelkomen binnen ons team. Stefan is bezig met zijn Fitness A opleiding en heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan. Hij zal binnenkort voor vast op de vrijdagavond te zien zijn samen met Marion of Lieke. Daarnaast zal hij back-up zijn bij ziekte.

De zak van Sinterklaas
Jawel… binnenkort zal deze ergens te vinden zijn binnen Lifestylecenter Mind & Motion. Hoe, wat en waarom? Dat horen jullie binnenkort! Dat er een leuke actie aan komt, is een ding dat zeker is!:-)

 

Dan sluiten we graag af met een reminder…

Lieve mensen… heb je nog geen afspraak staan? Maak er dan één. Een nieuwe kijk op jouw training en de daarbij horende tips kunnen jou net weer even die extra motivatie geven😊

We hopen jullie heel gauw weer te zien toppers!

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

 

 

Lieve Leden,

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat alle prijzen enorm zijn gestegen afgelopen periode. Ook komende periode zal alles alleen maar duurder worden. Hoe lastig we dit ook vinden, gaan ook wij wederom met de prijzen omhoog. Enerzijds vanwege de enorme inflatie anderzijds om ons nog meer te onderscheiden van de low budget clubs.

Lange tijd hebben wij onze tarieven onder de marktwaarde kunnen houden echter is dat niet meer haalbaar voor wat we willen neerzetten. We willen kwaliteit blijven leveren en deze nog meer verbeteren. Om dit goed te doen willen we blijven investeren en innoveren. Investeren in verduurzaming, nieuwe apparatuur, materialen, groepslessen, een hogere service over het algemeen en onze medewerkers.

Onze kracht ligt in het onderscheid dat we maken vergeleken met een low budget club. Wat maakt nou eigenlijk dat ons onderscheid? We focussen ons op persoonlijke coaching en bieden ieder lid een persoonlijke coach. Met deze coach evalueer je iedere 6 weken jouw persoonlijk trainingsplan. Op deze manier zorg je dat je gemotiveerd blijft en op de juiste manier bezig bent. Naast de trainingsplannen en persoonlijke coaching in de fitness is er een ruime keuze uit groepslessen. We zijn hierin één van de grootste aanbieders in de regio. Daarbij kan er na het sporten gebruik worden gemaakt van de sauna.

Komende periode investeren we in:
– Persoonlijke coaching en begeleiding in de fitness.
– Nieuwe apparatuur zoals crosstrainers, loopbanden, stairclimbers en kleine fitnessmaterialen.
– Vloeren (nieuwe vloer in de dumbellhoek en volgend jaar een nieuwe vloer in de grote groepsleszaal).
–  Groepslessen (nieuwe stepjes en uitbreiding van het groepslesrooster)
–  Verduurzaming (o.a. zonnepanelen en gebruik van duurzame producten zoals koffie/thee/shoonmaakmiddelen/eiwitten en gebruiksartikelen)
– Kleedkamers (douches repareren/vervangen)

Zeer binnenkort zullen we een klanttevredenheidsonderzoek houden. Het zou fijn zijn dat jullie deze invullen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er beter/anders kan. Waar willen jullie dat we in investeren? En zoals jullie van ons gewend zijn, doen we daar ook daadwerkelijk iets mee.

Graag willen we jullie de gelegenheid geven om nog een jaar te profiteren van de huidige tarieven.  Dit kan door middel van het afsluiten van een jaarabonnement en deze betaling in één keer te voldoen. Hier kunnen jullie t/m 9 november gebruik van maken. Ook mensen met een jaarabonnement mogen deze verlengen met nog een jaar.

De nieuwe tarieven voor een abonnement per 4 week, met ingang van 9 november zijn als volgt:

Fitness                               € 39.99                NU jaar abonnement                     € 384,-
Groepslessen                    € 37.99                NU jaar abonnement                     € 360,-
Totaalpakket                    € 43.99                NU jaar abonnement                     € 432,-
Partnerdeal                       € 69.99                Nu jaar abonnement                     € 696
Gezinsabonnement         € 98.99                NU jaar abonnement                     € 936,-
Kidsabonnement              € 34.99                NU jaar abonnement                     € 342,-
Strippenkaart                    € 85,-
PTabonnement                 € 29.99                Alleen mogelijk tijdens volgen PT
Dagkaart                            € 9,99

Around the club
De around the club in 31 days is in volle gang!!! Super leuk om te zien dat jullie volop verschillende groepslessen volgen. Ga zo door… en zorg dat die stickerkaart vol komt toppers!!

Latindance herfstvakantie
In de herfstvakantie zal de latin dance van de 18 oktober dinsdagavond, éénmalig verschuiven naar 17 oktober op de maandagmiddag 17:00 uur. Er kan al gereserveerd worden via virtuagym voor de maandagmiddag.
Vrijdagavond 21 oktober 19:00 uur zijn de jullie kinderen ook van harte welkom om een lesje mee te swingen. Er zijn geen beperkingen qua leeftijd. We wensen jullie heel veel dansplezier met de kids erbij😊

Vergoeding vanuit werkgever
Wisten jullie dat enorm veel werkgevers een vergoeding bieden voor sport? Een vergoeding kan via bedrijfsfitness, echter is er vaak ook op een andere manier vergoeding mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoeden van een half jaar of jaar abonnement. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Judo
Eindelijk is het zover! Na de herfstvakantie gaan we echt starten met het aanbieden van judo! Dit doen we in samenwerking met de judo academie noord nederland. We bieden 3 verschillende uren op de dinsdagmiddag aan als volgt:
15:15 uur 5 tot 6 jaar
16:00 uur 7 tot 8 jaar
17:00 uur 9 tot 12 jaar
Jullie mogen na de herfstvakantie GRATIS komen proefdraaien. Aanmelden kan via de QR code welke we delen op social media. Een andere optie is om te mailen naar marit@mind-motion.nl

Veel sportplezier weer deze maand! En neem eens deel aan 1 van onze challenges 😛

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

 

Sportievelingen!

We hebben een paar belangrijke updates voor jullie… dus we knallen er gewoon een EXTRA nieuwsbrief uit deze maand😉 Go go gooo!

 Roosterwijzigingen
– Op de maandag 19:00 uur staat de synergy vanaf oktober NIEUW op het rooster
– Op de donderdag 20:00 uur staat de synergy vanaf oktober NIEUW op het rooster
– Op de dinsdag 19:00 uur staat de KILL THE HILL training voor 8 weken achtereen extra op het rooster
– Aanstaande woensdag 28 september is de spinning éénmalig verschoven naar 20:00 uur i.v.m presentatie sportvasten. De spinning zal dan in de grote zaal gegeven worden.
– Aanstaande woensdag 28 september gaan de TOTAL BODY en BODYPOWER NIET door i.v.m. presentatie sportvasten
– Per oktober vervalt het kickboksen op maandag 19:00 uur
– Per oktober vervalt het kidsboksen op donderdag 16:30 uur

Challenges
Sinds afgelopen weekend hangt er in de fitnessruimte een whitebord. Deze hangt naast het krijtbord achter de synergy. Heel regelmatig zullen we challenges houden om jullie een beetje uit te dagen😉 Deze week houden we de battlerope challenge! Doe mee en noteer jouw naam + tijd op het whitebord! Voorwaarde is wel dat er een instructeur bij staat om de tijd bij te houden en te kijken of je de challenge goed uitvoerd;-)

AROUND THE CLUB ACTIE
Zaterdag 1 oktober start de around the club actie… Around the club in 31 days! Iedereen mag meedoen aan deze actie… of je nou een fitness of groepslessen abonnement hebt! 🙂

Vanaf woensdag kan er een stickerkaart gehaald worden aan de balie. Aanstaande zaterdag kan er bij elke les een sticker verdiend worden. De bedoeling is dat jullie op deze manier kennis maken met nieuwe lessen en er zo achter komen dat er misschien nog een heleboel meer leuke lessen op het rooster staan dan jullie dachten! Wanneer je de kaart vol hebt, kan je deze inleveren aan de balie. Inleveren kan uiterlijk t/m 1 november. Wanneer je een volle kaart inlevert… krijg je een barkaart t.w.v. € 5,- cadeau!

Kill the hill
Yes!!! Er zijn voldoende aanmeldingen om de KILL THE HILL training op dinsdag 19:00 uur door te laten gaan! We verzamelen voor het pand. De training vindt dus buiten plaats. Denk eraan dat je gepaste kleding en natuurlijk buitenschoeisel draagt. En… we vinden het heel fijn wanneer je in de virtuagym de reservering even vastlegt😊

Informatie avond sportvasten
Woensdagavond is het zover! Remco Verkaik (grondlegger sportvasten) komt dan een informatie avond verzorgen. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over het sportvasten principe. Remco komt helemaal uit Rotterdam en zal op korte termijn niet nog een keer langs komen. Dus… grijp deze kans!
Deze avond is GRATIS en toegankelijk voor iedereen. We starten om 19:00 uur. We hopen op veel opkomst:-)

We wensen jullie een fijne week… en zijn snel weer bij jullie terug met de nieuwsbrief van oktober😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Lieve sportievelingen. De vakantie is nu dan toch echt voor de meesten voorbij. Het nieuwe sportseizoen staat voor de deur… en we hebben weer een nieuwsbrief bomvol leuke nieuwtjes! Lezen jullie mee?

Kill the hill
Zondag 20 november wordt er een megavette run georganiseerd; Kill the Hill. Een prachtige uitdaging waarin we een parcours van 8 km afleggen met 200 hoogtemeters. Ben jij toe aan een uitdaging? Wil jij met ons de Kardingebult veroveren? Geef je dan nu op voor deze mooie run.

Om jullie klaar te stomen zal Veerle vanaf dinsdag 27 september van 19:00 tot 19:50 uur een speciale Kill the hill training verzorgen. In deze training zal de focus met name liggen op conditie en versterken van de beenspieren zodat jullie op 20 november met gemak die Kardingebult veroveren! Veerle is zelf fanatiek hardloopster. Door haar expertise op dit vlak is zij bij uitstek de geschikte persoon om deze training te verzorgen.
Deze les gaat door bij een opgave van minimaal 8 personen. Opgeven kan via info@mind-motion.nl En… wanneer je je opgeeft, verwachten we dat je er elke dinsdag bij bent😊

We hopen een groep van 15 personen bij elkaar te krijgen voor de Kill the hill run. Op deze manier profiteren we van een mooie korting van 15% op het bedrag van € 15,-

Herfstsmoothie
Alleen aankomende week kunnen jullie nog genieten van zomer smaken. Vanaf 19 september introduceren we de herfstsmoothie en kunnen jullie genieten van de heerlijke smaken die dit seizoen te bieden heeft zoals; Banaan, sinaasappel, appel, peer, pruimen en blauwe bessen. Natuurlijk extra lekker met een snufje kaneel.

Mindfullness
Inmiddels is Mandana van de inspiratieplek uit Ulrum met succes gestart met de mindfullness cursus op de woensdagavond. In oktober zal de volgende cursus starten op de vrijdagochtend. De data voor deze cursus zijn: 28 oktober, 2, 11, 18, 25 november en 2, 9 en 16 december. Voor meer informatie over de cursus neem je een kijkje op https://www.deinspiratieplek.nl/

28 september GRATIS informatie avond
Remco Verkaik zal 28 september naar ons Lifestylecenter komen om jullie te voorzien van alle informatie rondom het sportvasten programma. Remco is de grondlegger van het programma en heeft antwoord op al jullie vragen rondom deze geweldige kuur waar inmiddels al meer dan 50 mensen hebben deelgenomen.
> Deze avond start om 19:00 uur. De presentatie zal 45 minuten duren. Daarna is er ruim de tijd om al jullie vragen aan Remco te stellen.
> Wil je hierbij zijn? Dan kan je je opgeven aan de balie of mailen naar info@mind-motion.nl

Huishoudelijke mededelingen
We hebben ze weer 😉 Even een paar punten om op de letten zodat we het sporten bij ons voor iedereen plezierig kunnen houden:
1. Er zijn een aantal mensen die roken bij de fietsenstalling. Het zou ontzettend fijn zijn wanneer deze mensen hun sigarettenpeuken opruimen/meenemen. Momenteel liggen de peuken her en der verspreid en buiten dat het niet goed is voor het milieu, staat het niet netjes.
2. Het gaat echt al een heeeeel stuk beter😊 Maar toch zijn er nog mensen die binnenkomen op hun buitenschoenen en hiermee trainen. Willen jullie alsjeblieft op speciaal schoeisel voor binnen trainen? We controleren hier blijvend op maar soms ontglipt er wat aan onze aandacht. Helpen jullie mee zodat ieder in een schone omgeving kan blijven sporten?
3. Het is en blijft verplicht om in te checken met de keytag. Zo houden we inzichtelijk hoeveel leden er binnen zijn op welke momenten.

Abdominal crunch
Het is een aantal van jullie niet onopgemerkt gebleven. De hengsels van de abdominal crunch zijn defect. De bestelling en opdracht liggen bij Life Fitness. Helaas is de reperatie afspraak al 3 maal uitgesteld omdat de benodigde onderdelen niet leverbaar waren. We balen hier zelf ook enorm van maar kunnen er  helaas niets aan doen. 16 september zal het dan (hopelijk) echt zover zijn. Dan zal Lifefitness langskomen om de abdominal crunch de repareren😊 Nog heeeel even geduld dus.

Nieuwe stagaire
Even voorstellen:
Ik ben Renzo van Aalst. Ik zit op terra winsum en de komende 6 weken kom ik een snuffelstage doen om ervaring te doen in het werkveld. Mijn hobby’s is voetballen en ik heb een sportieve mentaliteit. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten😊

Personal training
Yes… ze zijn er weer! Een aantal plekken vrij voor personal training! Momenteel is er plek bij Veerle, Anneke en Geert. Alle drie hebben ze een kort stukje geschreven over wat zij te bieden hebben😊
Veerle
Wanneer je fitter wilt worden en weer plezier in bewegen wilt krijgen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hou van variatie in de trainingen, dus ik probeer steeds weer nieuwe oefeningen te verzinnen waardoor een training nooit saai is. Daarnaast ben ik zelf fanatiek hardloper en wielrenner. Mocht je geïnteresseerd zijn in duursporten en een betere conditie willen krijgen, dan kan ik je daar ook erg goed mee verder helpen.
Anneke
Ik heb er ontzettend veel zin in om met jou aan de slag te gaan om je gewenste doelen te behalen. Inmiddels werk ik met veel plezier meer dan 10 jaar in de fitnessbranche. Waar ik mij vooral mee bezig hou is: fitness, personal training, groepslessen, voeding bij afvallen, voeding & hormonen en sportvoeding. Wat ik belangrijk vind is dat we samenwerken om tot een mooi resultaat te komen. Daarbij ben ik een luisterend oor voor jou, zal ik consequent zijn, zorg ik ervoor dat je het uiterste uit een training halen en weer veel plezier kan krijgen uit sport en voeding.

Jij verdient het net zoals iedereen om weer te gaan stralen!
Geert
Tijdens de personal training trajecten gaan wij samen opzoek naar een manier van sporten en bewegen die werkt voor jou! Het belangrijkste is dat je het voor de lange termijn kan volhouden en je de voordelen van krachttraining ontdekt.

Mijn trainingen kunnen intens zijn, maar worden altijd aan jouw niveau en doelstelling aangepast.
Verder houden we natuurlijk rekening met blessures of andere kwalen.
Ik heb een rustige manier van lesgeven, maar zorg er altijd voor dat jij het uiterste uit de trainingen kan halen.

Ben jij enthousiast geraakt over onze trainers? Start dan samen met één van deze toppers om het beste uit jezelf te halen! Neem contact op via marit@mind-motion.nl

We sluiten de nieuwsbrief af met de mededeling dat er de komende periode een hoop leuke acties aan zitten te komen. Voor onze trouwe leden en voor mensen die nog niet lid zijn. Houdt de nieuwsbrief en mailbox dus goed in de gaten de komende tijd😊

Enne… na de vakantie toe aan inspiratie? Heb je nog geen schema of evaluatiemoment gepland? Pak jouw kans en maak een afspraak bij één van onze enthousiaste instructeurs. We zijn er tenslotte voor om jullie te helpen😊

Tot gauw toppers!!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Lieve sportievelingen en vakantiegangers!Eindelijk weer een berichtje van onze kant😊 Wat was het warm afgelopen dagen… en wat was het fijn om te zien dat zovelen van jullie verkoeling vonden binnen ons centrum. De vakanties zitten er bijna op… en dat betekent dat we weer gaan focussen op training & voeding. Het ideale moment om ons weer op te zoeken en een afspraak te maken met één van onze instructeurs. We hebben een aantal nieuwtjes die we heel graag met jullie willen delen. Lees maar mee😊

Roosterwijzigingen
In week 34 komen nog een aantal lessen van Geert te vervallen. Het rooster in Virtuagym is up to date en daar kunnen jullie zien om welke lessen dit gaat. Vanaf week 35 zijn alle instructeurs weer terug van hun welverdiende vakantie en kunnen we het reguliere rooster weer draaien. Heel erg fijn😊

Het is de bedoeling dat er in het nieuwe seizoen nog een aantal extra Synergy trainingen op het rooster komen. We weten dat hier op bepaalde momenten vraag naar is en doen ons best om aan deze behoefte te voldoen. We brengen jullie natuurlijk meteen op de hoogte zodra er meer duidelijk is.

Judo
Dinsdag 25 oktober starten we met judolessen. Inmiddels zijn alle scholen in Bedum gemaild over het aanbieden van een introductie les en kunnen jullie kinderen in september/oktober via deze weg kennis maken met judo. We zullen hier t.z.t een speciale nieuwsbrief aan besteden en jullie daarin zo goed mogelijk op de hoogte brengen.

Sportvasten
10 september zal er weer een nieuwe sportvastengroep starten. Hiervoor zijn nog 5 plekken beschikbaar. Veel informatie rondom het sportvasten is op de website te vinden https://mind-motion.nl/sportvasten-burn-fat-fuel-energy/
Twijfel je of je mee wil doen met sportvasten? Of wil je graag meer informatie? Dan mag je natuurlijk altijd mailen naar marit@mind-motion.nl

Tevens zal Remco Verkaik 28 september een presentatie geven in ons Lifestylecenter. Remco is de grondlegger van het Sportvasten & Vegan flex programma en zal tijdens deze presentatie antwoord geven op al jullie vragen. De presentatie is gratis en toegankelijk voor iedereen die interesse heeft in sportvasten.

Scheepsjoagn
Aanstaande zaterdag 27 augustus wordt in Onderdendam het traditionele Scheepsjoagn weer gehouden. Het lijkt ons heel tof wanneer we daar met een clubje sterke mannen/vrouwen aan mee kunnen doen. Wie heeft er zin in een uitdaging? We verzamelen om 10:00 uur in Onderdendam. Opgeven kan via info@mind-motion.nl

Nieuw klein materiaal
Yes, we hebben een aantal spullen aan kunnen schaffen waar vraag naar was 😊 Hopelijk zijn jullie er blij mee😊 Vanaf zaterdag zijn er een aantal nieuwe:
– Fitness/pilates matten
– Yogablokken
– Springtouwen
– Rode elastieken
Afgelopen maand kwamen de kussentjes al binnen die gebruikt kunnen worden voor de barbells tijdens de hip thrust of squat.

Wijziging tarieven
Helaas komen we er niet onderuit. Door de enorme inflatie moeten ook wij de tarieven voor de abonnementen aanpassen. Net zoals zovelen hebben wij ook te maken met de  verhoging van o.a. de energieprijzen, huur, inkoop van vele producten, verzekeringen en andere vaste lasten. Wij willen jullie kwaliteit blijven bieden en zeker zo belangrijk de aandacht geven waar jullie voor komen en recht op hebben. Ook willen we weer investeren in de toekomst. Op dit moment is dat niet mogelijk omdat dit financieel niet haalbaar is. Wij begrijpen dat het vervelend is, maar we hopen echter dat jullie ook begrip hebben voor onze situatie en begrijpen dat we mee moeten gaan met de inflatie.

Wij verhogen de tarieven per 14 september. Willen jullie blijven sporten voor het huidige tarief? Dan is het tot die tijd mogelijk om over te stappen naar een jaar abonnement en het bedrag vooruit te betalen voor een jaar.
Alle individuele abonnementen (fitness, groepslessen en totaalpakketten) gaan omhoog met €1,50
De partnerabonnementen gaan omhoog met € 2,-
De familieabonnementen gaan omhoog met € 3,-

Met deze laatste mededeling willen we de nieuwsbrief graag afsluiten. De volgende nieuwsbrief laat niet heel lang op zich wachten en zal zoals jullie van ons gewend zijn begin van de volgende maand verschijnen😊

We hopen jullie gauw weer te treffen😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Hier issie…. De zomernieuwsbrief! BOMVOL met mededelingen en leuke nieuwtjes. Pak er een drankje bij, zorg ervoor dat je lekker zit… en lees de brief met aandacht😊 We beginnen de nieuwsbrief met de ietwat serieuze mededelingen😉

Huishoudelijke mededelingen
We starten met een paar huishoudelijke mededelingen. Want het valt ons op dat er hier en daar wel eens wat vergeten wordt…..
1. Willen jullie ten allen tijde alsjeblieft inchecken met je keytag? Ben je deze kwijt? Dan koop je voor € 2,50 een nieuwe aan de balie. We houden zo zicht op hoeveel bezoekers we hebben en wie een geldig abonnement heeft.  Daarbij vinden we het fijn om te weten of mensen regelmatig komen. Kom je al een poosje niet? Dan kan het zo zijn dat we jou binnenkort bellen om een afspraak te maken😊Wij controleren vanaf heden streng op de keytag omdat mensen helaas misbruik maken van ons vertrouwen.
2. Willen jullie er aan denken dat je met schoeisel speciaal voor binnen traint? Dat betekent dat je ook niet met je binnenschoenen het stukje vanuit de auto of van de fiets loopt. Wij gaan hier de komende periode echt op controleren.
3. Wanneer je cardio apparatuur gebruikt, willen jullie deze dan alsjeblieft schoonmaken na gebruik? Dit is wel zo fris😊
4. Met een op maat gemaakt schema mag je bij ons sporten vanaf 12 jaar. Echter… wanneer er niet serieus getraind wordt, verzoeken we jullie naar huis te gaan. Het is bij ons geen speeltuin.
5. Een proefles kan ALLEEN op afspraak. Het is niet de bedoeling dat mensen zomaar meegenomen worden zonder hierover te communiceren naar ons. Wanneer je wil uitproberen of de fitness iets voor jou is dan graag je eerst even melden bij de balie.

Roosterwijzigingen
In de vakantie zijn er een aantal lessen die komen te vervallen en/of worden gewijzigd. We hopen dat jullie weten dat we enorm ons best doen om het zo goed mogelijk voor iedereen te doen en hopen dan ook dat jullie blij zijn met hoe de komende periode er uit komt te zien😊
Week 29
– Synergy en buikspierkwartier valt uit op maandag 09:00 uur en 09:45 uur
– Latin dance valt uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00
– Total body van woensdag 19:00 uur wijzigt deze week naar een Latin dance
– Pilates op dinsdag 19:00 uur wordt overgenomen door Lieke. De inhoud zal er daardoor iets anders uit zien, maar het accent blijft natuurlijk op de core/houding.
Week 30
– 
Synergy en buikspierkwartier valt uit op maandag 09:00 uur en 09:45 uur
– Latin dance valt uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00 uur
– Pilates op dinsdag wordt overgenomen door Lieke
– Yoga op zaterdag valt uit
Week 31
– Total body valt uit op maandag 09:00 uur
– Pilates valt uit op dinsdagOCHTEND 11:00 uur
– Latin dance valt voor de laatste keer uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00 uur
– 65+ les valt uit op woensdag 10:30 uur
– Total body van woensdag 19:00 uur wijzigt deze week voor de laatste keer naar een Latin dance.
– Pilates op dinsdag 19:00 uur wordt overgenomen door Lieke.

Week 32, 33 en 34 communiceren we later. Anders wordt de lijst wel heel lang😉 Marit zal in week 29, 30 en 31 afwezig zijn. Mochten er specifieke vragen zijn dan kunnen jullie daarvoor weer in week 32 bij haar terecht. Mailen kan natuurlijk altijd, maar Marit zal de laptop zoveel mogelijk dicht laten in de vakantie en alleen heel dringende zaken beantwoorden.

SHOTJES
Oooo yes! We zijn hier zo enthousiast over!!! Naast smoothies, koffie en thee kunnen er vanaf maandag ook shotjes gekocht worden!! Hoe leuk is het om samen met je sportmaatje een gezond shotje te kunnen nemen? En het leuke is… een shotje kost maar één euro!!! Laten we allen proosten op het begin van een heerlijke vakantieperiode😊 Hieronder de shotjes op een rijtje.

SHOT GINGER
Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.
SHOT GREEN GINGER
Dit is onze allernieuwste shot en volgens ons het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met groene bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel waardevolle mineralen.
SHOT TURMERIC
Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt.
SHOT VITAMINE C
Rood fruit en citrusvruchten staan bekend om hun hoge gehalte vitamine C. De Acerola kers is één van de vruchten die bovenaan de lijst staan van alle producten met het hoogste vitamine C gehalte. Samen met de koudgeperste zwarte bes, aardbei en grapefruit maakt deze shot een echte Vitamine C booster en kom je hier mee makkelijk aan je alledaagse hoeveelheid vitamine C!
SHOT VITAMINE D
Powerboost van koudgeperste sinaasappel, gember, citroen, kurkuma, zwarte peper en vitamine D3. Groente en fruit bevatten eigenlijk nauwelijks vitamine D, daarom hebben we vitamine D3 toegevoegd aan deze shot. Vitamine D3 kan je lichaam het beste opnemen. Naast Vitamine D3, bestaat de shot uit koudgeperste gember, kurkuma en sinaasappel.

Kardingerun
Maar liefst 30 toppers doen volgende week mee aan deze fantastische mudrun! Geweldig!!! Alle deelnemers kijken uit naar het leuke maar ook uitdagende parcours. We wensen al deze toppers heel veel succes en vooral ook veel plezier! Go go go!

JUDO
Jaaaaa nog iets waar we heel enthousiast over zijn! Na de zomervakantie kunnen we Judo voor kinderen aan het lessenaanbod toevoegen. Dit doen we in samenwerking met de judo academy noord Nederland. Op de volgende website vindt je meer informatie over judo en de judo academy: https://judoacademy-nn.nl/
We zullen de lessen zeer waarschijnlijk op de dinsdagmiddag aan gaan bieden en we starten op 4 oktober. Hoe de tijden en leeftijden verdeeld zijn, is nog niet zeker. Natuurlijk informeren wij jullie hierover zodra er meer duidelijkheid is😊 We konden niet wachten om dit alvast met jullie te delen.

CLUBstrippenkaart
Exclusief voor leden van DIO en SVbedum bieden wij de CLUBstrippenkaart aan. Op vertoon van bewijs van jouw lidmaatschap mag je bij ons 10x sporten voor maar €55,-
Met deze CLUBstrippenkaart mag je gebruik maken van fitness EN groepslessen. Deze speciale strippenkaart voor alle leden van DIO en SVbedum is geldig t/m 31 augustus. Je kan aan de balie terecht voor het kopen van de CLUBstrippenkaart.

Graag sluiten we de nieuwsbrief af met een vakantiegroet. We wensen iedereen een ongelooflijk fijne vakantie. Geniet van het mooie weer, sporten in een heerlijke gekoelde ruimte😉 en geniet vooral ook van elkaar. We hopen iedereen na de vakantie weer terug te zien. Helemaal opgeladen en klaar om te gaan knallen in het nieuwe seizoen. Maar eerst met die summerbody’s (mede mogelijk gemaakt door Lifestylecenter Mind & Motion) flaneren op het strand natuurlijk 😉

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Extra nieuwsbrief juni!!

Nieuw yoga lessen!!!
Ja… eindelijk kunnen we jullie verblijden😊 Vanaf aanstaande dinsdag 21 juni staat er weer voor vast een yoga les op het rooster om 18:45 uur. Deze les zal gegeven worden door Natalia. Natalia is een nieuwe docent en kennen we via Joy. We kijken ontzettend naar onze samenwerking uit!

Ook Joy komt terug! 😊Zij zal voor vast yoga lessen gaan geven op de zondagochtend om 11:00 uur. Deze lessen starten op zondag 17 juli. Joy kijkt er naar uit om weer te starten bij ons en heeft ontzettend veel zin om iedereen weer te zien😊

Helaas hebben we ook iets minder leuk nieuws… Roanne zal bij ons gaan stoppen. Het werken bij ons vindt ze nog steeds erg leuk. Maar is helaas niet meer te combineren door verschillende privé omstandigheden. Roanne zal haar laatste yoga les geven op donderdag 30 juni.

LET OP!!! Voor Roanne haar les op de donderdagavond komt geen vervangende docent. We begrijpen dat jullie dat ontzettend jammer vinden… maar hopen ook dat jullie begrijpen dat het ontzettend lastig is om goeie docenten te vinden. We zijn zelf heel blij dat er binnenkort op de dinsdag en zondag yoga wordt gegeven en hopen dat we daarmee het uitvallen van de donderdagavond een beetje goed maken.

Wielerronde
Vanmiddag is de wielerronde in Bedum. Voor het eerst sinds Corona wordt er weer flink uitgepakt. Ook Lifestylecenter Mind & Motion zal een aantal demonstraties geven. Deze demo’s worden gegeven door Lieke en Marit. Ze hebben er ontzettend veel zin in om morgen te gaan knallen! Naast de demo’s is er gelegenheid om GRATIS in te schrijven vanmiddag. Dus… weet je nog mensen die twijfelen om lid te worden? Stuur ze morgen naar de markt/wielerronde en zorg dat ze deze kans pakken😊 We zijn tussen 14:00 en 17:30 uur in het centrum te vinden! We hopen op jullie komst en op veel nieuwe aanwas😊

Maak er een mooi weekend van lieve mensen😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Lieve leden van Lifestylecenter Mind & Motion😊 We hebben weer allerlei nieuwtjes… lezen jullie mee?

WOD
Heb je al gezien dat we elke dag een nieuwe Workout Of the Day op ons krijtbord hebben staan?

De workout is een high intensity training, waar je in 20 min zoveel mogelijk rondes probeert uit te voeren. Deze WOD’s kan je zelf uitvoeren en met een warming up van 10 minuten, ben je binnen 30 minuten klaar met je volledige workout! Heb je dus weinig tijd of wil je gewoon even knallen? Vraag dan een instructeur voor uitleg over de WOD! Wij helpen jou met alle liefde😊

 WIM HOF
Jaaaa binnenkort is het weer zover. We organiseren deze mega vette workshop gewoon nog een keer! 🙂 In het kort over het programma:
Uitleg Wim Hof Methode

 • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
 • 3 ronden ademen
 • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
 • Uitleg trotseer de kou
 • Voorbereiden op de koude dip
 • Koude dip onder begeleiding

Wanneer:  Zondag 10 juli

Tijd: 12:00 uur

Duur: 3 a 4 uur

Kosten € 30,-
Opgeven: Info@mind-motion.nl

Roosterwijzigingen
1 juli vervangen we de Fifty Fit én de Synergy + buikspierkwartier voor een circuittraining. Deze circuittraining zal om 09:00 uur in de grote zaal plaats.

TEAMbuilding
Vrijdag 23 juni hebben we een geweldig leuke dag met een groot gedeelte van het team gehad. Deze dag stond in het teken van samenwerken en gezelligheid. Met zijn allen hebben we gepuzzeld, kano gevaren, torens gebouwd, sportieve activiteiten gedaan en soep gekookt. Samen hebben we afgesloten met een borrel en diner. Een heel geslaagde middag en avond😊

 Welkom Renate & Marion
Wij verwelkomen Renate Bronsema en Marion van Dijken in ons team. Renate zal als administratief medewerkster aan de slag gaan en Marion zal te zien zijn in de fitness. We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met deze dames! We heten ze dan ook van harte welkom en wensen ze veel succes en plezier bij Lifestylecenter Mind & Motion!

Cursus Mindfullness
Na de zomervakantie starten er weer nieuwe cursussen Mindfullness op de inspiratieplek in Ulrum. We kennen deze plek van Maikel van Vastenhoven. Hij geeft bij ons regelmatig de WIM HOF workshop, zo ook 10 juli zoals jullie eerder hebben kunnen lezen in deze nieuwsbrief. Na een bezoek aan de inspiratieplek raakten we zo enthousiast dat we besloten elkaar te helpen en informatie van elkaar te delen. Graag delen we daarom enige informatie over de cursus mindfulness:

🧘🏻‍♀🌟MINDFULNESSTRAINING in ULRUM 🌟🧘🏻‍♀

✨ STAP UIT JE HOOFD EN IN JE LEVEN ✨

💫VAN STRESS NAAR HAPPINESS💫

Voor iedereen die last heeft van een druk hoofd en lichamelijke spanningsklachten.

Leef lichter, ontspan meer en geniet meer!

➡Heb jij last van stressklachten, vindt je het lastig om met je emoties om te gaan en heb je een vol en druk hoofd?

➡Moeite om alle ballen steeds maar hoog te moeten houden?

➡Wil jij je graag stabieler voelen in deze onrustige tijden?

➡Je aandacht meer bij jezelf kunnen houden in plaats van steeds meegesleept worden door alles wat er om je heen gebeurt?

➡Wil jij meer vertrouwen in jezelf?

Dan is mindfulnesstraining iets voor jou!

Voor meer informatie kijk je op de website: https://www.deinspiratieplek.nl/mindfulness/

 

Voor nu laten we het hierbij… Maar houd de mailbox in de gaten… want eind deze week komt er nog een leuk bericht jullie kant op😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

Nieuwsbrief mei

Lieve sportievelingen! De nieuwsbrief liet even op zich wachten deze maand😉 Maar… beter laat dan niet… want natuurlijk hebben wij jullie weer het en ander te melden. Lezen jullie mee naar wat de maand mei voor nieuws brengt?

Kardingerun
16 juli is het weer zover… DE KARDINGERUN! 😀 We hopen wederom op een volle groep en een groot succes met een heleboel Mind & Motion toppers.
We doen mee met 3 groepen:
6 km
9 km
12km
Dus…. heb jij zin in een uitdaging? Of heb je een uitdaging nodig? Dan meld je je nu aan door een mail te sturen naar actiemindenmotion@gmail.com Aanmelden kan tot 30 mei.

Meten & wegen
Heel graag willen we het meten en wegen onder de aandacht brengen. Want… meten is weten toch???
Wist je dat je bij ons maandelijks kan meten en wegen? We meten jouw vetpercentage, centimeters, gewicht en BMI. We zijn hier gemiddeld 15 a 20 minuten mee bezig. En rekenen € 10,- voor 2x meten en wegen. Een PRO-abonnement is ook een optie! Je betaalt dan € 5,- per maand extra bij de incasso en dan kan je je elke maand laten meten en wegen! Voor velen een hele mooie stok achter de deur😊 Het hele team is inmiddels bekwaam in het meten en wegen… dus er kan volop gepland worden!

Roosterwijzigingen
Kickboksen op maandagavond zal eerst van het rooster gaan, omdat Jelin stopt met lesgeven. Voor de maandag kunnen we helaas niet gelijk iets anders regelen maar gelukkig hebben we wel de mogelijkheid om op zaterdag kickboksen aan te bieden.
– Kickboksen is er vanaf 21 mei iedere week op zaterdag om 11:00 uur. Deze les zal verzorgd worden door Geert.
– Extra yoga les van Nathalie op 22 mei om 10.00uur.
– De Synergy en buikspierkwartier op 19 mei gaan niet door.
– De fitfty fit van 20 mei veranderen we in een circuittraining boven in de zaal.
– De Synergy & buikspierkwartier op 20 mei gaan niet door. Maar de mensen die normaliter aan de Synergy meedoen, zijn van harte welkom bij de circuittraining boven in de zaal.
Let op!!  Vrijdag 3 juni sluiten we om 12:00 uur. Dit i.v.m. een personeelsuitje met ons topteam.

Workshop Wim Hof methode zondag 10 juli
Jaaaaa we hebben weer een mega vette workshop voor jullie kunnen organiseren 😊 10 juli komt Maikel van Vastenhoven om jullie kennis te laten maken met de Wim Hof methode in combinatie met sport.
Het programma ziet er als volgt uit:

 • Uitleg Wim Hof Methode
 • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
 • 3 ronden ademen
 • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
 • Uitleg trotseer de kou
 • Voorbereiden op de koude dip
 • Koude dip onder begeleiding

Datum: zondag 10 juli
Tijd: 12:00 uur
Duur: 3 a 4 uur
Kosten € 30,-
Er is plek voor maximaal 15 personen
Opgave via info@mind-motion.nl o.v.v. Opgave Wim Hof. Verdere informatie volgt na opgave via de mail.

Sportvasten 27 mei
Tijdens het sportvasten programma draait het erom dat je de switch maakt naar de vetverbranding. Daarnaast heeft sportvasten nog vele andere positieve effecten op het lichaam zoals; het afkicken van suiker, dalen van de rusthartslag, verbeterde darmwerking en een boost voor je immuunsysteem.

Het programma duurt 10 dagen en bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 dagen vasten en 4 opbouwdagen. Elke dag wordt er 20 tot 30 minuten aan cardio gedaan. Voor het starten van het programma en na afloop wordt er een meet en weeg moment gepland. Marit neemt de begeleiding in het sportvasten voor haar rekening en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Gegarandeerd (blijvend) een paar kilo minder en energiek de zomer in na het sportvasten😊 Wil je graag meedoen in de 4e groep? Mail dan naar marit@mind-motion.nl
Er zijn nog 3 plekken vrij in de laatste groep (voor de zomervakantie) voor de sportvasten kuur.

Suzanne stopt met haar werkzaamheden
Jammer genoeg hebben we ook een iets minder leuke mededeling. Suzanne heeft zelf een stukje geschreven voor jullie:

Lieve Mensen,
Ik breng liever leuk nieuws en praat normaal vrij veel, maar ik zal het nu kort houden en is mijn mededeling minder leuk. Na deze maand ga ik stoppen met mijn functie bij Mind & Motion. Helaas is het anders gelopen dan dat wij van te voren hadden bedacht, maar it is what it is en ik ga op zoek naar een nieuw avontuur.  Vanaf dag 1 heb ik mij erg welkom gevoeld mede door jullie allemaal, heel erg bedankt daarvoor !   
We komen elkaar vast nog regelmatig tegen want ik blijf natuurlijk wel lekker sporten. Of als het nodig en mogelijk is zal ik komen invallen .
Liefs Suzanne

We willen Suzanne ook op deze manier enorm bedanken voor haar enthousiasme en inzet. Ze is bij ons komen werken toen we nog volop in de Corona crisis zaten. Dit was beslist geen makkelijke start. Suzanne heeft ontzettend veel voor het bedrijf en team betekend afgelopen periode. We waarderen dit enorm en zijn dankbaar voor de periode dat ze werkzaam is geweest voor Lifestylecenter Mind & Motion. Gelukkig gaan we goed uit elkaar en blijven we Suzanne gewoon zien in ons Lifestyle centrum😊

Hiermee willen we de nieuwsbrief afsluiten. We wensen jullie een heel goed weekend en gaan er vanuit dat we jullie aankomende weken vaak treffen…. Want… de bikini’s en zwembroeken kunnen bijna weer uit de kast😉 werk aan de winkel dus 😉

Fijne zondag allemaal!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion