Lieve leden,

Voor ons Noorderlingen is de vakantie voorbij. Althans… voor de mensen met naar schoolgaande kinderen😉  Velen van ons moeten morgen weer in het gareel. De wekker weer paraat en de broodtrommels weer gesmeerd. Voor veel mensen betekent dit ook dat het sporten weer opgepakt wordt. De vakantiekilo’s moeten er weer af en we gaan weer aan de slag met gezonder eten. Lieve mensen… wij kunnen niet wachten om met jullie het nieuwe sportseizoen op te starten! 🙂 Lezen jullie mee, zodat je goed geïnformeerd weer aan de slag gaat?

Kim geboren/winnaars actie
We starten deze nieuwsbrief met het leuke nieuws dat de dochter van Ronald en Marit en zusje van Dexx en Luuk, gezond ter wereld is gekomen op 27 juli. Velen van jullie hebben dit natuurlijk al lang via social media vernomen😉 We hebben enorm veel felicitaties van jullie mogen ontvangen op allerlei manieren! Er kwamen vele kaartjes en cadeautjes via de post! Ook op Facebook en Instagram hebben we enorm veel berichtjes ontvangen. Geweldig leuk!!! Bedankt hiervoor.

Met de geboorte van KIM konden we ook meteen de winnaars van de ‘’raad de naam’’ actie bekend maken. Maar liefst 4 mensen hadden de naam goed geraden! Deze mensen hebben van Suzanne een telefoontje ontvangen en hebben bij hun eerstvolgende bezoek aan lifestylecenter Mind & Motion een barkaart t.w.v. € 10,- in ontvangst mogen nemen.

Liam geboren
Roanne en haar vriend Sander zijn op 3 juli ouders geworden van een prachtig mannetje genaamd Liam Friso Arthur Verreij. Met dit kersverse gezin gaat alles goed. Binnenkort zal ook Roanne weer met haar werkzaamheden starten. We kijken ernaar uit om onze vrolijke Roanne weer binnen Lifestylecenter Mind & Motion aan het werk te zien.

Lars
Onze topper lars gaat in september starten met een opleiding. Super mooi voor hem, maar jammer voor jullie/ons ☹ Alleen in augustus zal Lars nog les geven bij ons. Wie weet komt hij nog een keertje invallen. Zijn spinning les en bodypower les worden overgenomen door onze alles kunner Lieke. Aangezien Lieke deze 2 lessen geeft, vervalt de Total Body op de maandagavond. Wanneer Marit weer terug komt word dit weer een step les natuurlijk😊

September actie
Jawel… Het nieuwe sportseizoen gaat van start! Komende periode hebben we een hoop leuke acties en activiteiten voor jullie in de planning. We trappen het seizoen af met een actie waarbij men zich gratis in kan inschrijven. Van 1 t/m 18 september kan iedereen zich GRATIS inschrijven! Dat is bijna 3 week!!! We hopen veel oud-leden en nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Nieuwsgierig naar wat we nog meer in de planning hebben de komende tijd? Volg ons op social media en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft middels onze nieuwsbrieven.

Kardingerun
Zondag 26 september gaan wij met 2 teams meedoen aan de Kardinge MUD Run! DE obstakel run van het Noorden!! Ben jij een sportfanaat? Staat Bootcamp bij jou op het rooster? Lijkt het je leuk om samen met jouw sportmaatje mee te doen aan een leuke uitdaging? Dan is dit voor jou de kans om mee te doen aan een geweldig leuke sportieve activiteit !! 😊

Wanneer? 26 september
Hoe laat?  12:45 uur start de 9km groep en 13:45 uur start de 6km groep.
Kosten? De inschrijfkosten zijn voor de 6km €30 en voor 9km €35. Hier komt nog een klein bedrag bij van € 8,- voor een mooi gepersonaliseerd shirt.
Ogeven? Stuur een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com
Inmiddels hebben we de eerste aanmeldingen al binnen! Wie o wie gaan nog meer met ons de uitdaging aan? Geef je op voor 10 september, dan kunnen we jullie gaan indelen en verder informeren!

We maken er met z’n allen een geweldige middag van!

Koffie
Velen van jullie hebben al mogen genieten van de heerlijke nieuwe fairtrade koffie die we tegenwoordig schenken. We zijn een aantal weken geleden een samenwerking aangegaan met MIKO koffie noord. We investeren bij deze samenwerking in hoogwaardige fairtrade koffie. Ook hebben we een andere koffiegrinder in gebruik, waardoor de kwaliteit van de koffie vele malen beter tot zijn recht komt. Ja, jullie voelen het vast al aankomen😉 de koffieprijs zal iets stijgen. Voor een kop koffie werd voorheen € 1,50 betaald. We verhogen deze prijs naar € 1,75.

Werkzaamheden Marit
Vanaf begin/half oktober zal Marit haar werkzaamheden weer gaan hervatten. Afgelopen jaren heeft Marit de verschillende facetten binnen Lifestylecenter Mind & Motion zelf aan kunnen bieden en uit kunnen voeren. Groepslessen, voedingsadvies, personal training, begeleiding in de fitness en massages. De taken welke als eigenaresse uitgevoerd horen te worden, werden/worden met de groei van het bedrijf steeds groter waardoor werkweken van 40 a 50 uur de normaalste zaak van de wereld waren. De corona crisis en verlof periode heeft haar doen beseffen dat meer tijd thuis ontzettend belangrijk is. Ze gaat daarom haar werkzaamheden anders inrichten.
Vanaf oktober zal Marit zich vooral gaan richten op de taken die horen bij de functie van eigenaar. Te denken aan; De lijnen uitzetten, strategie bedenken, visie waarborgen en het regelen van de randvoorwaarden om Lifestylecenter Mind & Motion met het team van 15 mensen draaiende te houden. Daarbij zal ze een aantal lessen blijven geven, zoals steps, pilates en af een toe een spinning les. Ook zal er meer tijd en ruimte zijn voor het geven van massages en zal ze een belangrijke rol blijven spelen in het beheren van de social media en mail. Marit gaat vanaf oktober stoppen met het geven van personal training, voedingsadvies en begeleiding in de fitness. Wel zal ze natuurlijk meer dan genoeg aanwezig zijn😉 Suzanne heeft daarbij een belangrijke rol in het aansturen van het team, taken m.b.t. roosters, social media en het geven van lessen. Zij heeft de afgelopen periode bewezen dat ze als clubmanager meer dan goed tot haar recht komt.

Stagaires
Afgelopen periode hebben jullie natuurlijk al volop kunnen genieten van onze duizendpoot Lieke. Ook voor haar start het nieuwe school seizoen weer. Maar… niet getreurd… want Lieke komt lekker nog een keer bij ons stagelopen!
Ook mogen wij Rik Bronsema verwelkomen als nieuwe stagaire voor het komende seizoen. Hij blijft het hele jaar gezellig bij ons voor zijn opleiding Sport & Bewegen. Rik heeft al ervaring in de fitness en is in bezit van zijn diploma fitness A. De komende periode wil hij zijn kennis uitbreiden en zijn sociale vaardigheden in de praktijk brengen binnen Lifestylecenter Mind & Motion.

Nieuw schema na de zomer
Inspiratieloos? Niet gemotiveerd? Wij helpen jou op weg! Daar zijn we namelijk voor! Het is onze passie om mensen te helpen. Ben je dus toe aan een nieuw schema? Trek aan de bel. Wij plannen met alle liefde een afspraak en zorgen er samen met jou voor dat je aan de slag gaat met een nieuw of aangepast schema. Let’s go go gooooooo.

Meten & Wegen
Wist je dat je bij ons een meet en weeg moment kan inplannen? We meten jouw vetpercentage, gewicht, bmi en cm’s. Wanneer je een pro lidmaatschap afneemt (€ 5,- per maand ) kun je maandelijks komen voor een meet en weeg moment. Handig wanneer je graag een extra stok achter de deur hebt! Als Pro member profiteer je bovendien van vele extra mogelijkheden binnen Virtuagym zoals het registreren van je dagelijkse voeding en toegang tot vele extra oefeningen waarmee je jouw trainingsschema geweldig kunt upgraden!
Natuurlijk kun je een meet en weeg moment ook los betalen. Je betaalt dan € 10,-  en mag 2 maand achtereen komen meten en wegen. Interesse? Maak een afspraak bij één van onze instructeurs.

Laatste maand seizoenssmoothie
Nog één maandje kunnen we genieten van de fruitsoorten die het zomerseizoen te bieden heeft. Denk aan bessen, frambozen, mango, ananas en aardbei. We hopen natuurlijk op nog een maandje heel fijn zomerweer waarbij deze zomersmoothie uitstekend tot zijn recht komt. In oktober lanceren we de nieuwe seizoensmoothie, waarbij jullie kunnen genieten van al het lekkers dat de herfst te bieden heeft!

Groepslessen
Yes… De aantallen in de lessen mogen weer omhoog. In Virtuagym zie je exact welke aantallen we voor de zalen hanteren. Wel blijft het reserveren voor de groepslessen verplicht omdat we voor iedere zaal een maximum aantal deelnemers blijven hanteren.
De komende periode zal ook het groepslesrooster weer zijn normale vorm terugkrijgen😊 De zomerperiode is bijna ten einde… En daarmee dus ook het zomerlesrooster. Houd onze socials en Virtuagym in de gaten voor het actuele lesrooster. We kunnen in ieder geval al verklappen dat onze topper Pieter jullie op de vrijdagavond weer gaat vermaken met een heerlijke spinningles!

Huishoudelijke mededelingen
– Mannen… willen jullie alleen PLASSEN in de urinoirs?
Deze zaten verstopt met plastic doppen, wc papier en kauwgum! Het is een flinke klus geweest deze weer te ontstoppen.
– Sporten in de zalen doen we op zaalschoenen. Trainen op buitenschoenen is niet hygienisch en zorgt voor veel viezigheid in de zalen. Wie toch de gok waagt om op buiten schoenen te trainen, loopt het risico om  verzocht te worden naar huis te gaan en van schoenen te wisselen.
– Willen jullie er aan denken je gebruikte materialen op te ruimen? Denk vooral aan hengsels en gewichtschijven.
– Let erop dat je altijd een geel doekje pakt bij binnenkomst. Met dit doekje en de schoonmaakspray die overal in de zaal te vinden is, maak je de gebruikte apparatuur schoon.

 

Jullie zijn weer helemaal up to date toppers! Bedankt voor het lezen… en tot gauw😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

Lieve vakantiegangers en thuisblijvers… Hopelijk zijn jullie aan het genieten van een heerlijke vakantie of genieten jullie in eigen tuin van wat extra vrije tijd😊 We hebben bij deze een heel korte nieuwsbrief voor jullie met een paar mededelingen😊

Zomerstrippenkaart
Jullie hebben er vast over gelezen op onze socials, we bieden ook dit jaar weer de zomerstrippenkaart aan. Met deze strippenkaart kan je 10 x sporten voor maar € 60,- LET OP! Deze strippenkaart is nog te koop t/m 31 juli en te gebruiken t/m 31 augustus.

Naam raden
Yep… Jullie hebben nog heel even de tijd om de naam van baby Drijfhout/de Boer te raden 😉 Zodra de baby geboren is openen we de doos en kijken we wie de naam goed geraden heeft! Er zijn inmiddels als super veel namen ingevuld!! We zijn zeer benieuwd naar wat jullie allemaal bedacht hebben. De prijswinnaar van de barkaart(ten) maken we bekend via onze socials!

Schoonmaken materiaal en apparatuur
Zoals iedereen weet lopen de covid besmettingen weer op. Het overgrote deel van de leden maakt nog steeds heel goed hun spullen schoon. Echter was dit niet meer verplicht. We hebben gemerkt dat een groot gedeelte van onze trouwe sporters het toch erg fijn vindt, wanneer we hier weer op gaan handhaven. Omdat we het erg belangrijk vinden dat jullie met een veilig gevoel bij ons sporten, hebben we besloten om vanaf morgen (maandag 26-07) het schoonmaken na gebruik weer te verplichten. Dus… Bij binnenkomst een doekje pakken en na elk gebruik je eigen toestel of spullen schoonmaken. Wanneer je het pand verlaat deponeer je het doekje in de daarvoor bestemde wasmand. Het zou geweldig fijn zijn wanneer jullie je daar net als voorheen, weer voor inzetten😊

Voor nu laten we het hierbij toppers! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben n.a.v. deze nieuwsbrief… Laat het ons dan weten😊

 

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

 

 

ZOMERROOSTER GROEPSLESSEN

Lieve mensen,

Nog een weekje en dan trappen wij in het noorden af met de schoolvakantie, dat is tevens voor
velen de start van hun zomervakantie.
Ook bij ons in het team beginnen de vakanties en daarom zijn er ook een aantal aanpassingen in het groepslessen rooster de aankomende weken.
Een aantal lessen komen te vervallen. Sommige lessen worden door een andere instructeur verzorgd of er wordt een aangepaste workout gegeven.

We hebben ons best gedaan om het zo te verdelen dat niet aldoor dezelfde les wegvalt,
zodat we hopelijk iedereen tevreden houden.
Hieronder staan de lessen die komen te vervallen :

! KICKBOKSEN op maandag 18:30uur: Vervalt de hele schoolvakantie; 12 juli t/m 16 augustus
! LATIN DANCE op vrijdag 19:00 uur: Vervalt tijdens Stephanie haar vakantie 9 juli t/m 30 juli

WEEK 28 : Donderdag 15 juli : Pilates 9:30 uur
Vrijdag 16 juli : Fifty Fit 9:00 uur

WEEK 29: Donderdag 22 juli : Pilates 9:30 uur

WEEK 30: Maandag 26 juli : Total Body  18:30 uur
Kickboksen  19:30 uur
Dinsdag 27 juli   :   Pilates  19:00 uur
Woensdag 28 juli : Station training 9:00 uur !!
65+ les 10:30 uur
Donderdag 29 juli : Step/BBB 19:30 uur
Vrijdag 30 juli :      Fifty fit 9:00 uur !!
Bootcamp 10:00 uur  !!

WEEK 31 :Dinsdag 3 augustus : Pilates  11:00 uur
VANAF VRIJDAG STEPHANIE TERUG BIJ LATIN DANCE

WEEK 32 : Maandag 9 augustus:    Total Body  9:00 uur
Woensdag 11 augustus:  Kidsboksen 16:00 uur
Spinning 19:30 uur
Donderdag 12 augustus : Kidsboksen 16:00 uur
Vrijdag 13 augustus : Bootcamp10:00 uur

WEEK 33 :  Woensdag 18 augustus: Kidsboksen 16:00 uur
Donderdag 19 augustus : Kidsboksen 16:00 uur
Zaterdag 20 augustus :   Bootcamp 9:00 uur

!! Ipv deze lessen SYNGRY! Zie Virtuagym.

Deze nieuwsbrief sluit ik af met een nieuwtje!
Na vele verzoeken komt er op donderdagavond weer een YOGA les bij !

Namens het hele Mind&Motion team :
Lieve allemaal geniet van jullie vakantie, maak er allemaal een geweldige zomer van!!

 

Sportieve groet

Team Mind & Motion

Lieve mensen,

Afgelopen maanden hebben we jullie overladen met nieuwsbrieven, maatregelen en mededelingen. Daarna werd het even wat stiller. We kregen nu af en toe de vraag of het wel klopte dat er nog niet weer een nieuwsbrief verstuurd was😉 Hoog tijd voor een nieuwsbrief bomvol met nieuwtjes en ook belangrijke mededelingen.

Allereerst willen we alle nieuwe leden en ook oud leden weer een hartelijk welkom terug heten. Afgelopen maand hebben veel mensen zich (weer) ingeschreven, geweldig! We gaan weer vooruit! We zitten nog lang niet op het oude leden aantal maar dat we weer vooruit gaan voelt zooooo ongelooflijk goed!!!

KardingeRun !!!
In het weekend van 25 en 26 september staat de 7e editie van de KardingeRun op het programma.
Het is de grootste obstakel/mud run van noord Nederland! Wij willen graag op zondag 26 september vanuit Lifestylecenter Mind & Motion met 2 teams hier aan meedoen! Eén team voor de 6km route en een ander team voor de route van 9km. De organisatie heeft voor deze editie vernieuwde routes uitgewerkt met daarin natuurlijk de verschillende obstakels verwerkt.
Zou je hier graag aan mee willen doen stuur dan een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com

Lekkage
Drie weken geleden kregen we te maken met lekkage die is ontstaan in de herendouches. Het probleem heeft even geduurd, omdat de plek waar de lekkage ontstaan was eerst volledig opgedroogd moest zijn. Gelukkig is het probleem inmiddels verholpen. Danny van Multiple jobs heeft het probleem gister verholpen, dus de douches zijn weer helemaal gereed voor gebruik!

Glaasjes water
Regelmatig vragen(nieuwe) mensen ons of ze een glaasje water mogen, dit doen we helaas niet. Het is  wel mogelijk om een flesje water te kopen. Natuurlijk mag je ook zelf je bidon bijvullen 🙂 Deze mogen jullie vanaf morgen weer zelf vullen aan de bar.

Nieuwe masseuse
Vanaf aanstaande dinsdag komt Bianca Oostman ons massageteam versterken op de dinsdagavond.
Even voorstellen…
Mijn naam is Bianca Oostman en woon in Groningen. Na 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn, vooral zittend beroep, heb ik besloten naast mijn baan iets actiefs te gaan doen wat ik echt leuk vind. Wat heeft een sporter nodig om fit en blessure vrij te blijven. Uiteraard een goede training, maar ook mentale training, voeding en lichamelijke ondersteuningen. Dus ook massage. Dit heeft mij er toe gezet om de opleiding als sportmasseur te gaan volgen. Hier ben ik met volle enthousiasme aan begonnen en volbracht met een diploma van het NGS. Binnen de sportmassage ben ik vakkundig op de onderdelen; sportmassage anatomie, fysiologie, EHBSO, sportpreventie tapen en bandageren. Ik hoop jullie aankomende periode te kunnen verwelkomen bij Lifestylecenter Mind & Motion.

LET OP!!! Een plekje reserveren voor massage doe je via de website. Wanneer je op de volgende link klikt: https://mind-motion.nl/wellness/massages/ kun je meteen zien wanneer en bij wie je terecht kan voor een massage.

Reserveren fitness en lessen
Vanaf MORGEN stoppen we met het reserveren voor de fitness. Het reserveren is niet meer verplicht en we willen voor jullie graag de druk van het sporten in tijdsvakken eraf halen. Het inchecken met de keytag blijft WEL verplicht! Het reserveren voor de groepslessen blijft ook verplicht. Dit omdat er voor de lessen maar beperkt plek is.

Laatste moment cancelen
Helaas gebeurt het toch regelmatig dat reserveringen op het laatste moment gecanceld worden. Zo waren er afgelopen zaterdag nog 2 plekken vrij voor de spinning. Lieve mensen… deze plekken zijn schaars en zeer gewild. Het is voor mensen op de wachtlijst helaas niet mogelijk om een half uur voor de les toch nog last minute naar een les te crossen. Willen jullie hier alsjeblieft zorgvuldig mee omgaan? Meer dan vragen om jullie inzet kunnen we hier helaas niet aan doen.

Wijzigingen groepslessen/zomerrooster
We doen ontzettend ons best om de lessen ook in de zomer door te laten gaan. Helaas hebben we niet voor alle lessen vervanging kunnen vinden. Voor een heleboel lessen gelukkig ook wel😊 Daarbij worden bepaalde lessen soms vervangen door een ander soort les. We sturen jullie aankomende week een nieuwsbrief met daarin alle wijzigingen voor het groepslesrooster van de aankomende periode. Afgelopen week is er veel vraag geweest naar de Motion & Balance les op de donderdagavond van Roanne. We zijn ontzettend druk met het zoeken naar een geschikte vervanger voor deze les. Het vinden van een vervanger staat deze week hoog op onze prioriteiten lijst. Weten jullie misschien iemand die ons uit de brand kan helpen? Laat het ons weten😊

Schoonmaak
Gebruik van schoonmaakdoekjes
Vanaf MORGEN halen we iets de druk van het schoonmaken af. Het is voor jullie niet meer verplicht om de gebruikte apparatuur na gebruik schoon te maken. We weten dat er ook mensen zijn die nog steeds waarde hechten aan deze maatregel. Daarom hebben we besloten dat we de doekjes en spray wel willen behouden. Wie hier gebruik van wil maken, mag hier gebruik van maken. Maar we gaan er niet op handhaven. We raden de mensen die de doekjes en spray willen blijven gebruiken aan om de apparatuur/spullen voor gebruik schoon te maken. Zo ben je verzekerd van een schoon toestel.

Verlof Marit
Aankomende donderdag zal Marit voor het laatst aanwezig zijn. Daarna gaat op het mailadres marit@mind-motion.nl het automatisch antwoord voor afwezigheid aan en zal ze zoveel mogelijk gaan genieten van haar vakantie/verlof, want in juli is het al zover! Dan komt er een mini Marit bij😉. De info@mind-motion.nl mail en social media zal volledig overgenomen worden door Suzanne Flierman en Anneke Broekhuizen. Echt dringende en financiële zaken zullen zij doorsturen naar Marit. Zij zal tijdens haar verlof alleen echt dringende en financiële zaken blijven regelen.

Jullie zijn na het lezen weer helemaal up to date! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben… Let us know:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Ooooh yes!!! Nog meer goed nieuws! We kunnen 5 juni de volgende stap in de versoepelingen doorvoeren. Geweldig!!! Daarbij schijnt de zon eindelijk en hebben we al veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Kortom… we zijn ontzettend blij! En deze blijdschap delen we graag met jullie in een nieuwe nieuwsbrief.

Versoepelingen per 5 juni

Vanaf zaterdag kunnen jullie weer gebruik maken van alle faciliteiten die we jullie te bieden hebben. Daarnaast zijn er een aantal kleine wijzigingen m.b.t. het rooster. We zetten de punten voor jullie op een rijtje:
1. Alle groepslessen mogen weer naar binnen.
2. Ook groepslessen waarbij fysiek contact plaatsvindt, zijn vanaf zaterdag weer toegankelijk. Dat betekent ook gewoon kickboksen voor volwassenen.
3. Er kan weer gebruik gemaakt worden van de sauna.
4. Er kan weer gebruik gemaakt worden van de douches.
5. We hoeven niet meer te werken met groepjes van 2 of 4. We mogen ‘’gewoon’’ weer als vanouds les geven in de zalen.
6. In Virtuagym kan gereserveerd worden voor het groepslesrooster. Dit zal zoveel mogelijk weer het normale groepslesrooster zijn. Hier en daar zijn er een paar kleine aanpassingen i.v.m. het verlof van Roanne en de zwangerschap van Marit. We doen ons uiterste best om alle lessen zoveel mogelijk door te laten gaan. Wanneer de dames weer terug zijn worden de lessen weer als vanouds door Roanne en Marit opgepakt.
7. De aantallen tijdens de lessen in de zalen zijn als volgt:
– Grote zaal                                      18 personen
– Kleine(kickboks/yoga) zaal        12 personen
– Spinningzaal                                 10 personen
8. Het reserveren met de daarbij behorende gezondheidsvragenlijst zal voorlopig blijven.
LET OP!!!! Per avond/ochtend kan er maar 1 les of blok gereserveerd worden!!! Het is niet de bedoeling om bij voorbaat al voor meerdere lessen achter elkaar te reserveren.
Wanneer je hebt gereserveerd voor een les en je ziet dat er in de les daarna nog plek is, dan mag je nog best een uur blijven.

Zomersmoothie
Hoe fijn is het dat je na het sporten weer lekker kan bijkletsen onder het genot van een heerlijke smoothie? We hebben mango, aardbeien, bananen, bessen, framboos en ananas… Deze mix je met yoghurt of Orangefit. Alle ingrediënten voor een heerlijke zomersmoothie! Je vult meteen je eiwitten en vitamines aan na het sporten. Je kan mixen naar hartenlust… Dus deze zomersmoothie wordt nooit saai! 🙂

ACTIE opening
De eerste dagen na de opening hebben we een aantal goodiebags verloot. Tijdens de groepslessen op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we een aantal goed gevulde tasjes weg mogen geven. Ook voor de 25e, 50e, 75e en 100e bezoeker in de fitness stond er een tasje klaar. Gefeliciteerd lieve leden! 😊
Ook voor oud leden of voor mensen die nog nooit lid zijn geweest hebben we een actie. GRATIS inschrijven t/m 19 juni. Jullie hebben nog dik 2,5 week om gebruik te maken van deze actie… Dus go go goooooo!

Legionella test
Afgelopen week is het water getest op legionella. We kunnen jullie mededelen dat we deze test met vlag en wimpel hebben doorstaan😉 Jullie dus met een gerust hart kunnen douchen.

Dumbells
Tijdens de lockdown hebben we verschillende spullen uitgeleend. Waaronder 2 dumbell sets van 22,5 kg en 8 kg. Deze dumbells zijn waarschijnlijk vergeten ingeleverd te worden. Bij wie liggen deze dumbells nog thuis? Helaas kunnen we dat zelf niet achterhalen omdat deze formulieren onvindbaar zijn. Heb je ze zelf in beheer? Of weet je toevallig wie deze heeft? We stellen het echt zeer op prijs wanneer jullie ons op de hoogte stellen. Alvast ontzettend bedankt.

Massage
Inmiddels heeft Marit haar laatste uurtjes massage erop zitten. Ypie zal haar vanaf 10 juni vervangen op de donderdagochtend en vrijdagmiddag/avond. Natuurlijk blijft Anneke ook masseren😊 Hebben jullie al kennis gemaakt met ons nieuwe boekingssysteem? Dit werkt geweldig!!:-)
Wanneer je op de volgende link klikt kun je meteen zien welke plekjes er nog beschikbaar zijn:
https://mind-motion.nl/wellness/massages/

Huishoudelijke mededelingen
– We zien helaas dat mensen weer regelmatig op buitenschoenen trainen. We houden ons centrum graag schoon en netjes. Willen jullie eraan denken dat je schoenen gebruikt die speciaal voor binnen zijn?
– Willen jullie er alsjeblieft aan denken je eigen spullen op te ruimen en schoon te maken? We tillen onszelf soms een breuk omdat mensen zware gewichten laten slingeren.
– Het is niet toegestaan om je eigen flesje te vullen bij de balie. Dit omdat we het niet hygiënisch vinden wanneer iedereen aan deze kraan zit. Wel mag je ons natuurlijk vragen om je flesje bij te vullen😊

 

We hopen dat jullie net als ons, erg blij zijn met al deze leuke nieuwtjes! We zijn verheugd om iedereen weer als vanouds te kunnen ontvangen. Eindelijk kunnen we echt weer doen waar we goed in zijn: Gezond leven leuk maken!:-)

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

 

 

Jawel… De besmettingen en de ziekenhuis bezetting blijven dalen! Dit betekent dat we OPEN gaan!!!
Morgenavond horen we natuurlijk pas of de echte “GO” gegeven wordt, maar wij gaan er wel vanuit en zijn er meer dan klaar voor!  We hebben jullie hier natuurlijk van alles over te vertellen!  Ga er goed voor zitten en lees de nieuwsbrief met aandacht😊

Openingsactie leden
Woensdag gaat het gebeuren… we gaan open! We hebben daarom voor jullie een te gekke actie bedacht! Iedere 25e bezoeker wint een goodiebag. Deze goodiebag is goed gevuld met:
– Een M&M t-shirt
– Zak Orangefit
– M&M Bidon
– Barkaart € 10,-
– M&M pen
Deze actie is geldig voor alle mensen die komen fitnessen op 19 mei van 07:30uur tot 21:30uur
LET OP!!!!!
Deze goodiebag is ook te winnen voor alle groepslesleden. Dat gaat als volgt: tijdens de groepslessen op woensdag 19 mei en donderdag 20 mei wordt er tijdens elke les een goodiebag verloot.

Openingsactie niet leden

Natuurlijk willen we ook heel graag weer nieuwe of oud leden verwelkomen. Om dit nog iets aantrekkelijker te maken hanteren wij een maand lang GEEN inschrijfgeld (dus t/m 19 juni!!!). Zeg het voort!!

Keytags

Bij binnenkomst dien je weer in te checken met je keytag. Ben je je keytag kwijt? Dan koop je voor €2,50 weer een nieuwe keytag. Bewaar deze goed, want inchecken is verplicht.

Parkeerplek
Omdat de groepslessen buiten gegeven worden hebben we beperkt parkeerplaats voor auto’s. We willen jullie dan ook vragen om alsjeblieft op de fiets te komen wanneer dat mogelijk is. Jullie fietsen kunnen jullie zoals gewoonlijk in de fietsenrekken parkeren. Willen jullie de fietsen S.V.P. NIET BIJ DE INGANG NEERZETTEN?
Met rood wit lint markeren we de plaats waar geparkeerd kan worden vanaf woensdag 19 mei.

Kleedkamers/garderobe
De kleedkamer zal vanaf woensdag als garderobe dienen. Hier is mogelijkheid om de kleding/schoenenwissel te doen. Helaas moeten de sauna’s en de douches nog even gesloten blijven. De volgende stap is dat ook deze weer als gewoon open gaan. De verwachting is dat dit op 9 juni gaat gebeuren. Wanneer je het niet fijn vindt om in de kleedkamer kleding te wisselen, denk eraan dan alvast in sportkleding te komen. Zo kan ieder doen waar hij/zij zich prettig bij voelt.

Bar/lounge

De barhoek kan weer gebruikt worden zoals voorheen. Een smoothie of kop koffie/thee kan daar weer genuttigd worden. Ben je klaar met sporten? Dan mag je daarna gerust nog gebruik maken van de lounge hoek. Ook wanneer dit buiten de gereserveerde tijd van jouw fitnessblok valt.

Zonnebank
De zonnebank mag weer volop gebruikt worden. Dit kan zonder te reserveren.

Sauna
Zoals we hierboven al eerder noemden, moet de sauna nog even gesloten blijven. De verwachting is dat deze op 9 juni open mag. We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

Groepslessen
Vanaf woensdag 19 mei gaat de kidsles weer naar BINNEN. Dit wordt dan weer als vanouds een kidsBOKS les. Eindelijk kunnen de kids weer doen waarvoor ze eigenlijk naar de les komen. Boksen!;-)

De aantallen van de lessen worden omhoog geschroefd vanaf woensdag 19 mei. Er zal nu voor iedereen een plekje beschikbaar zijn tijdens de lessen buiten😊

Vanaf 24 mei (2e pinksterdag) hanteren we een NIEUW BUITEN groepslesrooster. Dit rooster zal grote gelijkenis hebben met het groepslesrooster zoals we dat voorheen hanteerden. Er zijn daarin een paar aanpassingen gemaakt omdat logistiek nou eenmaal niet alles haalbaar is met de buiten lessen. Dit rooster is bijna rond. In de loop van deze week delen we dit nieuwe buiten lesrooster.

Virtueel spinning is gelukkig wél weer mogelijk binnen. Omdat er geen groepslesinstructeur voor staat is het geen groepsles. Maar zelfstandig fietsen voor een scherm 😉 Er is plek voor twee groepjes van twee, waarbij ruim rekening is gehouden met de afstand… dus er kunnen per keer 4 mensen deelnemen aan een virtuele spinning les! Ook dit is gewoon te boeken via de Virtuagym app in groepslessen rooster(dus niet in het lockdown rooster)

Fitness protocol
Er mag vanaf woensdag weer lekker binnen gefitnesst worden. Echter… zijn er natuurlijk wel een aantal regels waar jullie je aan moeten houden en die wij goed zullen controleren. We zetten ze op een rijtje voor jullie:
– Mondkapjes hoeven in het centrum NIET te worden gedragen. Ook niet bij binnenkomst of de kledingwissel. Wanneer je je daar prettig bij voelt, mag je deze natuurlijk WEL dragen.
– Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en pak je een schoonmaakdoekje.
– Na elk gebruik maak je de hengsels/apparatuur schoon met je doekje en schoonmaakspray
– Je waterfles mag je bij laten vullen door één van onze instructeurs
– Je dient altijd te reserveren en je komt in het gereserveerde tijdsblok. NIET EERDER dan de starttijd, later mag wel.
– Bij het reserveren wordt de gezondheidscheck gedaan.
– We gebruik weer de normale in/uitgang.
– Kom niet bij klachten… dus ook niet wanneer je snotterig bent, tenzij je natuurlijk negatief getest bent.
– Houd vooral rekening met elkaar en gebruik je gezonde verstand.

PT actie
In de zomermaanden hebben we een mega toffe actie voor iedereen die wel een extra stok achter de deur kan gebruiken. In de maanden JUNI/JULI/AUGUSTUS geven we maar liefst 20% korting op ALLE PT EN DUO PT pakketten! Dat is een flinke korting op het maandbedrag! Kijk voor de actuele tarieven op https://mind-motion.nl/tarieven/
We hebben plek voor 6 personen tijdens deze maanden. Wees er dus snel bij, want de plekjes zijn geliefd!
Heb je interesse voor Personal Training mail dan naar: Info@mind-motion.nl

Fitness schema’s
Alle oude papieren schema’s zijn inmiddels niet meer up to date. Daarom hebben we besloten deze uit de zaal te verwijderen en vanaf 19 mei alleen nog te gaan werken met schema’s in Virtuagym. Wil je toch graag een geprinte versie? Dat kan natuurlijk. Dit doen we op aanvraag.

Voorbereidingen
Dinsdag 18 mei zijn we volledig gesloten. Dit omdat we met het team werken aan de laatste voorbereidingen om jullie weer een warm welkom te geven😊 We kunnen niet wachten!!! Nadat alle voorbereidingen getroffen zijn zullen we met het team vergaderen, zodat ook alle instructeurs volledig geïnformeerd aan het werk kunnen😊

Deze nieuwsbrief is ook te lezen op onze volledig vernieuwde website: www.mind-motion.nl
Heb je vragen naar aanleiding van deze brief… Stuur dan even een berichtje of kom even langs.

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion

We zitten al even in de maand mei… Dus hoog tijd voor een nieuwsbrief, want positieve nieuwtjes hebben we weer volop! Lezen jullie mee?

Opening
Yes… het lijkt dan toch echt zo te zijn! Wanneer de cijfers goed zijn (zoals nu het geval is) gaan we volgende week open. Zoals jullie vast gisteravond gehoord hebben, wordt het definitieve besluit aanstaande maandag genomen. Maar eigenlijk werd al wel aangegeven dat het er echt heel positief uitziet en dat de verwachting is dat we gewoon open gaan woensdag 19 mei!!! YEAH!!! EINDELIJK!!! Jullie ontvangen z.s.m een nieuwsbrief die volledig in het teken van de opening zal staan ? We zijn ZOOOOO BLIJ!!!!

Terugroepactie pump sets
We hebben in december onze pumps sets en een aantal dumbells uitgeleend. We willen jullie vragen deze op één van de volgende data terug te brengen: 13, 14, 15, 16 mei of UITERLIJK 17 mei. Eén van onze instructeurs zal klaar staan om het materiaal weer in ontvangst nemen. De borg (welke voor de set betaald is) zal weer worden voldaan via een tikkie.

Groepslessen
Zo snel mogelijk gaan we ook terug naar het ‘’normale’’ groepslesrooster buiten en/of binnen. Hierover later meer in de nieuwsbrief m.b.t. opening?
Aanstaande zaterdag zal Natalie online weer een LIVE yoga les geven om 10:00 uur.

Boekingssysteem massage
Yes! Ons nieuwe boekingssysteem is online!! Het duurt even… maar dan heb je ook wat? Een massage kan je nu heel gemakkelijk online boeken. Dat doe je als volgt:
Ga naar www.mind-motion.nl > Wellness > Massages
Dan kan je aanklikken wat voor massage je wil reserveren. Tevens kan je kiezen door wie je graag gemasseerd wil worden.
Marit zal masseren tot eind mei. Daarna komt Ypie Kuipers voor Marit invallen. Ypie zal werken op donderdagochtend en vrijdagmiddag/avond. Ze heeft ruime ervaring als masseuse en werkt tevens binnen een sauna/wellness center in Zevenhuizen.

Stage Lieke + opleiding
Onze Lieke is tegenwoordig elke dag te vinden bij Lifestylecenter Mind & Motion. Lieke volgt fulltime de opleiding Food, Life & Innovation. En laat deze opleiding nou net perfect aansluiten bij alles wat we binnen Lifestylecenter Mind & Motion doen! Naast deze opleiding is Lieke ook in de weekenden ontzettend druk bezig met de opleiding allround groepsles instructeur. De basis heeft ze inmiddels gehaald en momenteel is ze bezig met de bodyshape opleiding. Daarna zal ze de step opleiding volgen. Geweldig Lieke!!!

Suzanne opleiding en 65+
Ook Suzanne gaat dit weekend de schoolbanken in? Ze zal aan de slag gaan met de opleiding bewegen met senioren. Ze leert dan alle ins en outs over het bewegen met deze doelgroep. Suzanne zal Marit op de woensdagochtend dan ook voor vast overnemen. Momenteel is dit een 50+ les maar de les op de woensdagochtend zal binnenkort weer wijzigen naar een 65+ les. Dit wordt net als voorheen, een echte low impact les. Er zal binnen de les rekening worden gehouden met beperkingen en er zullen voldoende opties worden aangereikt zodat de les voor iedereen leuk is om mee te doen.

Openingsactie

Jawel… Robbert heeft een ontzettend leuke openingsactie bedacht. Voor jullie… onze bestaande trouwe leden! Maar… wat deze zal zijn… blijft nog heel even een verrassing. Ook hierover lezen jullie meer in de speciale nieuwsbrief m.b.t. de opening.

Huishoudelijke mededelingen
– Regelmatig komt het voor dat we de plates nog van de barbells moeten halen of dat matjes/elastieken/hengsels zo ergens neergegooid worden. We willen jullie vragen je eigen spullen op te ruimen door het netjes weer terug te zetten. Het is heel vervelend wanneer we met flinke gewichten in de weer moeten omdat iemand zijn of haar spullen niet heeft opgeruimd. Tevens waarderen we het enorm wanneer er met zorg met onze spullen om wordt gegaan.
– De gevonden voorwerpen bak is weer flink gevuld. Van bidons tot shirtjes en vestjes. Ben je iets kwijt? Vraag dan even aan één van onze instructeurs of je in de gevonden voorwerpen bak mag kijken. We willen graag opgeruimd beginnen en starten graag met een lege gevonden voorwerpen mand op 19 mei ?

 

Houd je mailbox en onze social media kanalen en website in de gaten voor alle nieuwtjes m.b.t. de opening…. Want de opening zit er ECHT aan te komen!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Nieuwsbrief april

Oke… We zitten nog in maart? Maar we hebben alweer zoveel nieuwtjes dat we gewoon alvast een nieuwe nieuwsbrief maken. Daarbij willen we heel graag iedereen die ons blijft steunen ontzettend bedanken! We hebben zelfs een aantal donaties en nieuwe inschrijvingen ontvangen!!! Ook hebben meerdere mensen aangeboden om alvast vooruit te betalen of te willen stoppen met compensatie. WAUW!!! Geweldig! Zo ontzettend gul en lief!!! Jullie leven mee, bedenken ideeën om extra inkomsten te genereren en een aantal is en blijft gewoon LID! We zijn jullie hier echt heel, heel, heel dankbaar voor! Het voelt heel fijn om zoveel steun te krijgen wanneer je er doorheen zit. Jullie zijn geweldig! Lezen jullie mee met wat we nog meer te vertellen hebben?

Avondklok
Vanaf aanstaande woensdag wordt de avondklok een uur verschoven. We hebben besloten om de openingstijden NIET aan te passen. De fitness blijft geopend tot 20:30 uur. Dit doen we om in de avond iets meer rust te creëren met het opruimen en sluiten van de containers. Daarbij willen we ons team zo effectief mogelijk inzetten en zetten we liever iemand extra in op de drukke momenten dan laat in de avond.
Wél hebben we door het verschuiven van de avondklok extra ruimte voor massages in de avond! 🙂

Roosterwijzigingen
Vanaf april starten we met een aantal nieuwe lesse. 2x een  55+ les in de ochtend en 1x bootcamp in de avond. De 55+ les wordt 2x een stations training. Je blijft bij deze training op je eigen plek en gebruikt alleen je eigen materialen. Dit is een low impact les en geschikt voor iedereen boven de 55 jaar. Daarbij zal er rekening gehouden worden met eventuele beperkingen en wordt er samen met de instructeur gekeken naar de mogelijkheden om de oefening aan te passen.
De bootcamp les van woensdagochtend verschuift naar de woensdagavond.

Deze lessen vinden plaats op de volgende momenten:
Maandag 09:00 uur 55+ stations training            (nieuw)
Woensdag 11:00 uur 55+ stations training          (nieuw)
Woensdag 19:00 uur Extra Bootcamp les            (verplaatst)
LET OP!!! De bootcamp op de donderdag vervalt!

Paasloterij/Bingo
Op 2e paasdag houden we een gezellige bingo avond via teams. We verloten ontzettend veel leuke prijzen en maken daarbij gebruik van verschillende ronden en lootjes.
De kosten zijn per lootje en je kan 1 of meerder lootjes kopen… Of samen met familie en vrienden lootjes kopen natuurlijk! Hoe meer mensen meedoen.. hoe beter! 🙂 Voor elke prijs hebben we een beperkt aantal lootjes beschikbaar. Hieronder zie je wat een lootje kost en wat je kan winnen!

Ronde 1 – (€5,- lootje) zitten de volgende prijzen:
2x een T shirt van Lifestylecenter Mind & Motion
3x een Orangefit starterspakketje
2x 6 zonnebankmuntjes
2x een barkaart t.w.v. €10,-

 

Ronde 2 – (€5,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x laat Sjors doen wat jij wil!!! PT aan onze drill instructor

Ronde 3 – (€20,- lootje)Zitten de volgende prijzen:
2x een 1 op 4 spinning les van 50 minuten

Ronde 4 – (€10,- lootje) Zitten de volgende prijzen:
1x een massage van een uur
2x een grote fruitmand (aangeboden door Caroline en Edwin kamphuis)

Ronde 5 – (€20,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x 1 maand lang DUO personal training

SUMMERSHAPE
Yes, daar is die weer! Inmiddels een jaarlijks terugkerend programma dat met veel succes door veel leden wordt gedaan? Dit keer zal Marit weer een les verzorgen tijdens de SUMMERSHAPE! We zetten alle belangrijke punten van de SUMMERSHAPE hieronder voor jullie op een rijtje… Wat krijg je tijdens de SUMMERSHAPE:

  • 2 x meten en wegen
  • 4 x een knaller van een les van Marit
  • 1 zak Orangefit Meal Diet
  • 1 zak Orangefit Collageen Booster
  • 2 x voedingsschema

Dit mooie programma wordt aangeboden voor maar € 119,50
De lessen vinden 3 keer op dinsdagavond plaats om 19:15 uur en 1 keer op woensdagavond (i.v.m. koningsdag)
LET OP!!! Er is plek voor 8 dames…. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL ? Opgeven kan via marit@mind-motion.nl

Webinair
Op donderdag 15 april geeft Anneke wegens een enorm succes van het vorige webinar, wederom een webinar over de basis van voeding en hormonen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: slaap, stress en krachttraining. Dit allemaal in combinatie met voeding en hormonen. Lijkt het je leuk en interessant? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar info@mind-motion.nl. Het webinar is gratis en wordt gegeven via Teams.

Openingstijden feestdagen
Goede vrijdag: 08:30 tot 17:30 uur
1e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur
2e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur

Toppers! Bedankt allemaal voor het lezen van de nieuwsbrief. Jullie zijn weer helemaal op de hoogte van alles dat er speelt rondom Lifestylecenter Mind & Motion. Mochten er vragen of opmerkingen zijn… Laat het ons weten:-)
We zien jullie vast aankomende week in de outdoor gym of tijdens 1 van de lessen.

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Tijdens de feestdagen zijn we op de volgende momenten open:
Goede vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
1e paasdag      08:30 tot 15:30 uur
2e paasdag      08:30 tot 15:30 uur

Lieve leden,

We hebben weer van alles om met jullie te delen! Eigenlijk alleen maar leuke dingen! We kijken uit naar volgende week en nemen jullie mee in onze plannen. We komen elke week dichter bij het einde van de lockdown. Lezen jullie mee??

2x 4 tal buiten sporten
O yes!!! Vanaf volgende week mogen we met twee keer een viertal buitensporten. Acht mensen in totaal dus!!?Deze plekken zijn natuurlijk te reserveren in virtuagym?We hebben er nog een container bij gehuurd en deze is gisteravond geplaatst. De open plek tussen de 3 containers gaan we binnenkort bedekken met een groot afdekzijl, zodat we ook bij regen droog staan. EN… In die nieuwe container… Plaatsen we ook weer nieuwe apparatuur! Waaronder de kabeltoren… Een spinningfiets… En nog meer!! We creëren zo een volwaardige outdoor gym! We bieden volop cardio (roeitrainer, crosstrainer, hometrainer, spinningfiets) En je kan echt een volwaardige krachtsessie komen doen! Een squatrek, bench press, deadlift station, kabeltoren, bankjes en dumbels. Het is allemaal te gebruiken buiten/ in de containers, en er is in totaal nu plek voor acht mensen in de outdoor gym geweldig toch??!!

Groepslessen
Het is natuurlijk nog gissen of er straks nog meer versoepelingen komen.. maar wij zijn positief en gaan daar wel vanuit. Wanneer de fitness dan weer naar binnen mag… Mogen we waarschijnlijk buiten weer beginnen met de groepslessen, de groepslessen zetten we dan buiten in de containers voort. Bijvoorbeeld 4 spinningfietsen in elke container en de instructeur in het midden van de containers. Zo ook voor de yoga, pilates, bodypump etc! Op die manier staat iedereen droog en uit de wind en kunnen we toch plek bieden aan 12 mensen. Maar… Zover is het natuurlijk nog niet?We duimen dat we in april weer meer mogelijkheden krijgen… Maar willen jullie alvast enthousiast maken over de ideeën die we hebben?

Even voorstellen…. Suzanne Flierman
Hallo allemaal, Mijn naam is nu al paar keer voorbij gekomen, en inmiddels heb ik mijn eerste werk week erop zitten bij lifestylecenter Mind & Motion. Dus hoognodig tijd om mij voor te stellen, en een gezicht te geven aan de naam voor de mensen die mij nog niet kennen?
Ik ben Suzanne Flierman, 42 jarige, geboren en getogen Bedumer. 2 dochters maken mij de trotse moeder van Rose(10 jaar) en Sare (5 jaar) . Naast het trainen in de sportschool vind ik heel veel sportieve activiteiten geweldig om te doen, maar mijn aller grootste passie is voetbal. Voordat ik bij Lifestylecenter Mind & Motion kwam werken, heb ik bijna 20 jaar in de tandheelkunde gewerkt als tandarts/preventie assistente & baliemedewerker. Een vak waar ik eigenlijk bij toeval in ben gerold. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik heel veel stages gelopen en ervaring opgedaan in sportcentra qua organisatie en groepslessen gegeven. Mijn plan was ook om een eigen sportschool te starten in Bedum, maar ergens heb ik die afslag gemist?Nu…  “iets van 24 jaar later” krijg ik als nog de kans dat mijn droom uit komt! Nee, ik bedoel niet mijn eigen sportschool beginnen, maar wel van mijn hobby/ passie mijn werk maken. Ik ben trots dat ik een onderdeel van dit team kan zijn, en samen met Marit leiding mag geven aan dit team. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien bij Lifestylecenter Mind & Motion!!
Hopelijk tot snel, groetjes Suzanne

Smoothies
Je kan bij ons op elk moment een heerlijke smoothie ‘’ on the go’’ komen halen. Misschien is het een idee om dit eens binnen je team voor te stellen? Zo’n smoothie is natuurlijk een ideaal tussendoortje op het werk?Daarbij zijn er vast bedrijven die andere lokale bedrijven willen supporten! Jullie support, hoe klein ook, is meer dan welkom! Dus… Kopen maar die heerlijke smoothie bomvol vitamines! Een kadootje voor jezelf?

Outdoor Gym Strippenkaarten
Omdat we vanaf volgende week dubbel zoveel plekken hebben in de outdoor gym, starten we met de verkoop van speciale Outdoor strippenkaarten. Dit zijn voordelige kaarten waarbij je 10 keer kan sporten voor € 50,- Dus… Zeg het voort!!! Heb jij geen abonnement meer of ken je iemand die nog geen lid is, dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de Outdoor Gym! Deze strippenkaart is te koop tot 31 maart en is 2 maand geldig. Deze Outdoor strippenkaart koop je aan de balie.
*Zijn er in de periode versoepeling zodat binnensporten weer mogelijk is, dan mag je jouw kaart daar natuurlijk verder afstrepen.

Lock down compensatie
Afgelopen 2 incassomomenten hebben we de compensatie toegepast bij de mensen die dat aangegeven hadden. We hebben besloten dat we jullie nog een keer gaan compenseren.:-) Wil je graag gecompenseerd worden? Maar heb je dat nog niet aangegeven? Geef dit dan vóór donderdag 25 maart door. Je kan aangeven of je voor 25% – 50% – 75% gecompenseerd wil worden. We doen dit voor de laatste keer. We gaan er vanuit dat ook wij in april weer meer mogelijkheden hebben, en zijn er meer dan klaar voor om weer te gaan knallen:-) Na de eerstvolgende incasso hebben we jullie echt weer heel hard nodig om er volop tegenaan te gaan! We blijven investeren en zetten alles op alles om jullie zoveel mogelijk te kunnen bieden.

Voor nu zijn jullie helemaal weer op de hoogte! Lieve mensen… We hopen jullie heeeeel snel weer te zien! Schroom niet om de outdoor gym of 1 van de bootcamp lessen uit te proberen. Want dat is ECHT de moeite waard!!!?

Sportieve groet,

Team Mind & Motion