Nieuwsbrief april

Oke… We zitten nog in maart😉 Maar we hebben alweer zoveel nieuwtjes dat we gewoon alvast een nieuwe nieuwsbrief maken. Daarbij willen we heel graag iedereen die ons blijft steunen ontzettend bedanken! We hebben zelfs een aantal donaties en nieuwe inschrijvingen ontvangen!!! Ook hebben meerdere mensen aangeboden om alvast vooruit te betalen of te willen stoppen met compensatie. WAUW!!! Geweldig! Zo ontzettend gul en lief!!! Jullie leven mee, bedenken ideeën om extra inkomsten te genereren en een aantal is en blijft gewoon LID! We zijn jullie hier echt heel, heel, heel dankbaar voor! Het voelt heel fijn om zoveel steun te krijgen wanneer je er doorheen zit. Jullie zijn geweldig! Lezen jullie mee met wat we nog meer te vertellen hebben?

Avondklok
Vanaf aanstaande woensdag wordt de avondklok een uur verschoven. We hebben besloten om de openingstijden NIET aan te passen. De fitness blijft geopend tot 20:30 uur. Dit doen we om in de avond iets meer rust te creëren met het opruimen en sluiten van de containers. Daarbij willen we ons team zo effectief mogelijk inzetten en zetten we liever iemand extra in op de drukke momenten dan laat in de avond.
Wél hebben we door het verschuiven van de avondklok extra ruimte voor massages in de avond! 🙂

Roosterwijzigingen
Vanaf april starten we met een aantal nieuwe lesse. 2x een  55+ les in de ochtend en 1x bootcamp in de avond. De 55+ les wordt 2x een stations training. Je blijft bij deze training op je eigen plek en gebruikt alleen je eigen materialen. Dit is een low impact les en geschikt voor iedereen boven de 55 jaar. Daarbij zal er rekening gehouden worden met eventuele beperkingen en wordt er samen met de instructeur gekeken naar de mogelijkheden om de oefening aan te passen.
De bootcamp les van woensdagochtend verschuift naar de woensdagavond.

Deze lessen vinden plaats op de volgende momenten:
Maandag 09:00 uur 55+ stations training            (nieuw)
Woensdag 11:00 uur 55+ stations training          (nieuw)
Woensdag 19:00 uur Extra Bootcamp les            (verplaatst)
LET OP!!! De bootcamp op de donderdag vervalt!

Paasloterij/Bingo
Op 2e paasdag houden we een gezellige bingo avond via teams. We verloten ontzettend veel leuke prijzen en maken daarbij gebruik van verschillende ronden en lootjes.
De kosten zijn per lootje en je kan 1 of meerder lootjes kopen… Of samen met familie en vrienden lootjes kopen natuurlijk! Hoe meer mensen meedoen.. hoe beter! 🙂 Voor elke prijs hebben we een beperkt aantal lootjes beschikbaar. Hieronder zie je wat een lootje kost en wat je kan winnen!

Ronde 1 – (€5,- lootje) zitten de volgende prijzen:
2x een T shirt van Lifestylecenter Mind & Motion
3x een Orangefit starterspakketje
2x 6 zonnebankmuntjes
2x een barkaart t.w.v. €10,-

 

Ronde 2 – (€5,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x laat Sjors doen wat jij wil!!! PT aan onze drill instructor

Ronde 3 – (€20,- lootje)Zitten de volgende prijzen:
2x een 1 op 4 spinning les van 50 minuten

Ronde 4 – (€10,- lootje) Zitten de volgende prijzen:
1x een massage van een uur
2x een grote fruitmand (aangeboden door Caroline en Edwin kamphuis)

Ronde 5 – (€20,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x 1 maand lang DUO personal training

SUMMERSHAPE
Yes, daar is die weer! Inmiddels een jaarlijks terugkerend programma dat met veel succes door veel leden wordt gedaan😊 Dit keer zal Marit weer een les verzorgen tijdens de SUMMERSHAPE! We zetten alle belangrijke punten van de SUMMERSHAPE hieronder voor jullie op een rijtje… Wat krijg je tijdens de SUMMERSHAPE:

  • 2 x meten en wegen
  • 4 x een knaller van een les van Marit
  • 1 zak Orangefit Meal Diet
  • 1 zak Orangefit Collageen Booster
  • 2 x voedingsschema

Dit mooie programma wordt aangeboden voor maar € 119,50
De lessen vinden 3 keer op dinsdagavond plaats om 19:15 uur en 1 keer op woensdagavond (i.v.m. koningsdag)
LET OP!!! Er is plek voor 8 dames…. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL 😊 Opgeven kan via marit@mind-motion.nl

Webinair
Op donderdag 15 april geeft Anneke wegens een enorm succes van het vorige webinar, wederom een webinar over de basis van voeding en hormonen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: slaap, stress en krachttraining. Dit allemaal in combinatie met voeding en hormonen. Lijkt het je leuk en interessant? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar info@mind-motion.nl. Het webinar is gratis en wordt gegeven via Teams.

Openingstijden feestdagen
Goede vrijdag: 08:30 tot 17:30 uur
1e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur
2e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur

Toppers! Bedankt allemaal voor het lezen van de nieuwsbrief. Jullie zijn weer helemaal op de hoogte van alles dat er speelt rondom Lifestylecenter Mind & Motion. Mochten er vragen of opmerkingen zijn… Laat het ons weten:-)
We zien jullie vast aankomende week in de outdoor gym of tijdens 1 van de lessen.

Sportieve groet,

Team Mind & Motion

Tijdens de feestdagen zijn we op de volgende momenten open:
Goede vrijdag 08:30 tot 17:30 uur
1e paasdag      08:30 tot 15:30 uur
2e paasdag      08:30 tot 15:30 uur

Lieve leden,

We hebben weer van alles om met jullie te delen! Eigenlijk alleen maar leuke dingen! We kijken uit naar volgende week en nemen jullie mee in onze plannen. We komen elke week dichter bij het einde van de lockdown. Lezen jullie mee??

2x 4 tal buiten sporten
O yes!!! Vanaf volgende week mogen we met twee keer een viertal buitensporten. Acht mensen in totaal dus!!😊Deze plekken zijn natuurlijk te reserveren in virtuagym😊We hebben er nog een container bij gehuurd en deze is gisteravond geplaatst. De open plek tussen de 3 containers gaan we binnenkort bedekken met een groot afdekzijl, zodat we ook bij regen droog staan. EN… In die nieuwe container… Plaatsen we ook weer nieuwe apparatuur! Waaronder de kabeltoren… Een spinningfiets… En nog meer!! We creëren zo een volwaardige outdoor gym! We bieden volop cardio (roeitrainer, crosstrainer, hometrainer, spinningfiets) En je kan echt een volwaardige krachtsessie komen doen! Een squatrek, bench press, deadlift station, kabeltoren, bankjes en dumbels. Het is allemaal te gebruiken buiten/ in de containers, en er is in totaal nu plek voor acht mensen in de outdoor gym geweldig toch??!!

Groepslessen
Het is natuurlijk nog gissen of er straks nog meer versoepelingen komen.. maar wij zijn positief en gaan daar wel vanuit. Wanneer de fitness dan weer naar binnen mag… Mogen we waarschijnlijk buiten weer beginnen met de groepslessen, de groepslessen zetten we dan buiten in de containers voort. Bijvoorbeeld 4 spinningfietsen in elke container en de instructeur in het midden van de containers. Zo ook voor de yoga, pilates, bodypump etc! Op die manier staat iedereen droog en uit de wind en kunnen we toch plek bieden aan 12 mensen. Maar… Zover is het natuurlijk nog niet😉We duimen dat we in april weer meer mogelijkheden krijgen… Maar willen jullie alvast enthousiast maken over de ideeën die we hebben😊

Even voorstellen…. Suzanne Flierman
Hallo allemaal, Mijn naam is nu al paar keer voorbij gekomen, en inmiddels heb ik mijn eerste werk week erop zitten bij lifestylecenter Mind & Motion. Dus hoognodig tijd om mij voor te stellen, en een gezicht te geven aan de naam voor de mensen die mij nog niet kennen😊
Ik ben Suzanne Flierman, 42 jarige, geboren en getogen Bedumer. 2 dochters maken mij de trotse moeder van Rose(10 jaar) en Sare (5 jaar) . Naast het trainen in de sportschool vind ik heel veel sportieve activiteiten geweldig om te doen, maar mijn aller grootste passie is voetbal. Voordat ik bij Lifestylecenter Mind & Motion kwam werken, heb ik bijna 20 jaar in de tandheelkunde gewerkt als tandarts/preventie assistente & baliemedewerker. Een vak waar ik eigenlijk bij toeval in ben gerold. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik heel veel stages gelopen en ervaring opgedaan in sportcentra qua organisatie en groepslessen gegeven. Mijn plan was ook om een eigen sportschool te starten in Bedum, maar ergens heb ik die afslag gemist😉Nu…  “iets van 24 jaar later” krijg ik als nog de kans dat mijn droom uit komt! Nee, ik bedoel niet mijn eigen sportschool beginnen, maar wel van mijn hobby/ passie mijn werk maken. Ik ben trots dat ik een onderdeel van dit team kan zijn, en samen met Marit leiding mag geven aan dit team. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien bij Lifestylecenter Mind & Motion!!
Hopelijk tot snel, groetjes Suzanne

Smoothies
Je kan bij ons op elk moment een heerlijke smoothie ‘’ on the go’’ komen halen. Misschien is het een idee om dit eens binnen je team voor te stellen? Zo’n smoothie is natuurlijk een ideaal tussendoortje op het werk😊Daarbij zijn er vast bedrijven die andere lokale bedrijven willen supporten! Jullie support, hoe klein ook, is meer dan welkom! Dus… Kopen maar die heerlijke smoothie bomvol vitamines! Een kadootje voor jezelf😊

Outdoor Gym Strippenkaarten
Omdat we vanaf volgende week dubbel zoveel plekken hebben in de outdoor gym, starten we met de verkoop van speciale Outdoor strippenkaarten. Dit zijn voordelige kaarten waarbij je 10 keer kan sporten voor € 50,- Dus… Zeg het voort!!! Heb jij geen abonnement meer of ken je iemand die nog geen lid is, dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de Outdoor Gym! Deze strippenkaart is te koop tot 31 maart en is 2 maand geldig. Deze Outdoor strippenkaart koop je aan de balie.
*Zijn er in de periode versoepeling zodat binnensporten weer mogelijk is, dan mag je jouw kaart daar natuurlijk verder afstrepen.

Lock down compensatie
Afgelopen 2 incassomomenten hebben we de compensatie toegepast bij de mensen die dat aangegeven hadden. We hebben besloten dat we jullie nog een keer gaan compenseren.:-) Wil je graag gecompenseerd worden? Maar heb je dat nog niet aangegeven? Geef dit dan vóór donderdag 25 maart door. Je kan aangeven of je voor 25% – 50% – 75% gecompenseerd wil worden. We doen dit voor de laatste keer. We gaan er vanuit dat ook wij in april weer meer mogelijkheden hebben, en zijn er meer dan klaar voor om weer te gaan knallen:-) Na de eerstvolgende incasso hebben we jullie echt weer heel hard nodig om er volop tegenaan te gaan! We blijven investeren en zetten alles op alles om jullie zoveel mogelijk te kunnen bieden.

Voor nu zijn jullie helemaal weer op de hoogte! Lieve mensen… We hopen jullie heeeeel snel weer te zien! Schroom niet om de outdoor gym of 1 van de bootcamp lessen uit te proberen. Want dat is ECHT de moeite waard!!!😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion