Massages

Massages

Massages

Massage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Met een massage zorg je ervoor dat spieren verwarmen en ontspannen en dat afvalstoffen in je spieren sneller worden afgevoerd. Daarmee bevorder je het herstel van lichaam en geest.

We maken daarbij onderscheid in 4 verschillende massages

Sportmassages

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. Je kunt enkele dagen voor als enkele dagen na inspanning een sportmassage ondergaan. Sportmassages worden ook preventief gebruikt om blessures te voorkomen. Als je al last hebt van een blessure, dan zorgt een sportmassage voor sneller herstel.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen. De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning.

Zwangerschapsmassage

Als zwangere ga je een bijzondere tijd door. Je bent inmiddels al een aantal fases door gegaan wat ook het nodige van je lichaam heeft gevraagd. Doordat je lichaam meer bloed aanmaakt, je baarmoeder groeit en je baby’tje steeds zwaarder wordt komt er druk te liggen op o.a. je rug en je bekken. Een Zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste plek aandacht krijgt en zowel jij als je kindje in totale ontspanning zijn.

Tijdens de behandeling lig je op onze speciale Prénatal Deluxe Zwangerschaps-Massagetafel. Ontworpen in samenwerking met vroedvrouwen en massagetherapeuten.
Lig comfortabel door de speciale uitsparingen en laat je buik ondersteunen door de fijne buikband. Op die manier krijgen jij en je kindje optimale ondersteuning en lig je er heerlijk ontspannen bij. Een Zwangerschapsmassage is een totale lichaamsmassage wat inhoud dat we je van top tot teen in de watten gaan leggen.

We behandelen niet alleen je rug, schouders en nek maar nemen ook je benen, hoofd en voeten mee. Tijdens de behandeling kan je aangeven wat je wel en niet prettig vind zodat we de massage kunnen aanpassen naar jouw wensen en behoeften op dat moment. De zwangerschapsmassage kan vanaf 3 maanden tot en met 40 weken zwanger worden gegeven.

Tot slot vinden wij het belangrijk om te vermelden dat we opgeleid zijn voor deze speciale behandeling en weten wat we wel en niet kunnen masseren.

Triggerpoint massage

Een triggerpoint massage is een therapeutische massage die je pijnklachten vermindert. Omdat het een iets stevigere massage is, kan de massage zelf licht onaangenaam aanvoelen.

Een triggerpoint massage begint met een kort vraaggesprek waarbij Marit naar je klachten polst en de mogelijke triggerpoints lokaliseert. Vervolgens worden de spierknopen via verschillende massagetechnieken  losgemaakt.

Boek een afspraak

Wat heeft u nodig?

Step 1/5
thankyou
summary
details
date
services

Subtotaal

€ 0.00