Blog

Weekupdate week 6

Goedemorgen lieve leden,

We trappen de weekupdate af met de winnaars voor de Valantijnsactie! 😍

Zo ontzettend leuk dat er zoveel mensen een gokje hebben gewaagd! De vraag was; Hoeveel hartjes staan er op de foto? Het goede antwoord is: 17 hartjes. ( de papieren hartjes, de hartjes die wij vormen en de hartjes die we zelf bezitten in ons lijf 😉)
De gelukkig🎁winnaars zijn:
Ruth Slecht ( massage 30 min)
Tineke de Wind ( maand gratis Egym)
Wieneke Fels ( shakebeker)
Petra Buist ( shakebeker)
Klaassien Heikkens (shakebeker)
Jolanda Groenewold ( shakebeker)

Roosterwijzigingen
Volgende week is het voorjaarsvakantie. Een aantal instructeurs zijn daarom afwezig waardoor het lesrooster er hier en daar iets anders uitziet. Dit zijn de wijzigingen:

Maandag aerobic/bbb & Synergie wordt samengevoegd tot circuittraining om 09:30 uur en wordt in de grote zaal gegeven

Dinsdagavond pilates wordt circuittraining(Gijs)

Donderdagochtend pilates wordt circuittraining ( Michael C)

Donderdagavond Pilates komt te vervallen

Vrijdagochtend spinning( Virtueel)

🎉Open dag🎉
1 maart is het zover! We houden dan weer een open dag!😃 Dit wordt een feestelijke middag avond die in het teken staat van het verwelkomen van nieuwe leden. Er is deze middag/avond van alles te doen zoals:

De EGYM uitproberen

Gratis lichaamsanalyse laten maken

Gratis inschrijven

Welkomst cadeau bij inschrijving

Ben jij al lid? Ook dan mag je deze middag GRATIS een lichaamsanalyse laten maken!

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen op 1 maart tussen 13:00 en 21:00 uur

Huishoudelijke mededelingen😇
We hebben een aantal punten die jullie aandacht verdienen:

Willen jullie er ajb aan denken te parkeren op het parkeerterrein of langs de kant van de weg? 🚨Bike store kuiper🚨 ondervind grote hinder van geparkeerde auto’s op hun terrein. Willen jullie je auto daar ajb NIET parkeren?

We hebben weer veel gevonden voorwerpen momenteel. Mis je iets? Kijk dan even tussen de gevonden voorwerpen.

De kleedkamer is momenteel erg vol. Het zou heel fijn zijn wanneer jullie je tassen onder de bankjes schuiven zodat de bankjes vrij blijven om op te zitten.

Team Mind & Motion
We heetten Michael Clarissa van harte welkom in ons team. Hij is inmiddels al twee weken binnen het Lifestylecenter aan het werk dus het wordt hoog tijd voor een voorstelronde!😃

Ik ben Michael Clarissa,

Ik ben 29 jaar en ik woon in Groningen. Ik heb een enorm passie voor sporten vooral honkbal⚾en later ook fitness 🏋‍♂ Met een aantal jaren ervaring in fitness in het algemeen in Amerika en op Curaçao wil ik het nu ook met jullie delen. Ik begon met honkballen toen ik 4 jaar oud was en had gedurende mijn hele carrière in veel wedstrijden in Amerika en Curaçao gespeeld. Voor mij staat sporten in het algemeen voor: fysiek welzijn, stressverlichting💆‍♂, sociale hulp, revalidatie, zelfontplooiing, motivatie en discipline. In mijn training focus ik op een simpele en leuke trainingswijze omdat ik geloof dat de beste manier om te trainen is waar je plezier in hebt. Wil je graag afvallen, sterker worden💪of werken aan je conditie🏃‍♂, dan wil ik je graag helpen😃Ik geef op de maandag 10:30 uur 65+ les en op donderdag om 19:00 uur circuittraining. Daarnaast ben ik in de fitness te vinden😀

Ik kijk ernaar uit om samen met jou aan de slag te gaan🤝

Met Michael sluiten we deze nieuwsbrief graag af. We wensen jullie een heel fijn weekend en alvast een hele fijne voorjaarsvakantie!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion