Blog

Update n.a.v. persconferentie 26 november

Lieve leden,

Natuurlijk hebben we vandaag allemaal gehoord dat er wederom aanpassingen moeten worden gedaan in onze sector. Zoals jullie vast begrijpen balen we hier vreselijk van. Anderzijds, zijn we enorm blij dat we wel open kunnen blijven. We denken dan ook graag meteen in mogelijkheden en willen jullie hier graag in meenemenšŸ˜Š

Openingstijden
Vanaf maandag hanteren we de volgende openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 17:00 uur
Zaterdag & Zondag van 07:30 tot 17:00 uur

Groepslessen
Tevens zal er een nieuw groepslesrooster komen. Dit rooster hebben zo snel natuurlijk nog niet voor elkaaršŸ˜‰ Wel zijn we hier heel druk mee bezig. Er zijn natuurlijk een heleboel lessen die in de avond niet meer door kunnen gaan. Maarā€¦ Deze lessen kunnen natuurlijk verplaatst wordenšŸ˜Š We gaan tussen de middag en aan het eind van de middag veel lessen aanbieden.
Met het idee dat jullie nu toch thuis werken en misschien je eigen werktijden wat meer in kunnen delen, kunnen jullie misschien ook je sportmomenten her indelen. Pak je agenda erbij zodra het rooster bekend is en denk in mogelijkheden. De kids zijn naar school en zelf pak je je sportmoment in de pauze. Hoe fijn is het dat je nu tussen de middag of aan het eind van de middag je favoriete les al kan doen. In de avond hoef je de deur niet meer uit, best lekker!!

Houd jullie mailbox en virtuagym in de gaten. Uiterlijk zondag ontvangen jullie van ons het rooster en kunnen jullie de lessen in virtuagym boeken.

Actie cadeaubonnen
Heel graag brengen we de actie van onze cadeaubonnen nog even onder de aandacht. Wantā€¦ t/m 3 december ontvang je 10% korting op ALLE cadeaubonnen! Je kan bijvoorbeeld een heerlijke massage cadeau geven, personal training, advies bij voeding of een sportabonnement. Je geeft een prachtig ingepakt cadeautje en bespaart zelf ook nog eens kosten. Daarbij is het voor ons natuurlijk heel fijn want je steunt je ons in een wederom lastige periode.

 

Voor nu wensen we jullie een hele fijne avondā€¦ enā€¦ we zijn snel bij jullie terug met het vernieuwde groepslesroosteršŸ˜Š

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & MOtion