Blog

OPENING woensdag 19 mei

Jawel… De besmettingen en de ziekenhuis bezetting blijven dalen! Dit betekent dat we OPEN gaan!!!
Morgenavond horen we natuurlijk pas of de echte “GO” gegeven wordt, maar wij gaan er wel vanuit en zijn er meer dan klaar voor!  We hebben jullie hier natuurlijk van alles over te vertellen!  Ga er goed voor zitten en lees de nieuwsbrief met aandacht😊

Openingsactie leden
Woensdag gaat het gebeuren… we gaan open! We hebben daarom voor jullie een te gekke actie bedacht! Iedere 25e bezoeker wint een goodiebag. Deze goodiebag is goed gevuld met:
– Een M&M t-shirt
– Zak Orangefit
– M&M Bidon
– Barkaart € 10,-
– M&M pen
Deze actie is geldig voor alle mensen die komen fitnessen op 19 mei van 07:30uur tot 21:30uur
LET OP!!!!!
Deze goodiebag is ook te winnen voor alle groepslesleden. Dat gaat als volgt: tijdens de groepslessen op woensdag 19 mei en donderdag 20 mei wordt er tijdens elke les een goodiebag verloot.

Openingsactie niet leden

Natuurlijk willen we ook heel graag weer nieuwe of oud leden verwelkomen. Om dit nog iets aantrekkelijker te maken hanteren wij een maand lang GEEN inschrijfgeld (dus t/m 19 juni!!!). Zeg het voort!!

Keytags

Bij binnenkomst dien je weer in te checken met je keytag. Ben je je keytag kwijt? Dan koop je voor €2,50 weer een nieuwe keytag. Bewaar deze goed, want inchecken is verplicht.

Parkeerplek
Omdat de groepslessen buiten gegeven worden hebben we beperkt parkeerplaats voor auto’s. We willen jullie dan ook vragen om alsjeblieft op de fiets te komen wanneer dat mogelijk is. Jullie fietsen kunnen jullie zoals gewoonlijk in de fietsenrekken parkeren. Willen jullie de fietsen S.V.P. NIET BIJ DE INGANG NEERZETTEN?
Met rood wit lint markeren we de plaats waar geparkeerd kan worden vanaf woensdag 19 mei.

Kleedkamers/garderobe
De kleedkamer zal vanaf woensdag als garderobe dienen. Hier is mogelijkheid om de kleding/schoenenwissel te doen. Helaas moeten de sauna’s en de douches nog even gesloten blijven. De volgende stap is dat ook deze weer als gewoon open gaan. De verwachting is dat dit op 9 juni gaat gebeuren. Wanneer je het niet fijn vindt om in de kleedkamer kleding te wisselen, denk eraan dan alvast in sportkleding te komen. Zo kan ieder doen waar hij/zij zich prettig bij voelt.

Bar/lounge

De barhoek kan weer gebruikt worden zoals voorheen. Een smoothie of kop koffie/thee kan daar weer genuttigd worden. Ben je klaar met sporten? Dan mag je daarna gerust nog gebruik maken van de lounge hoek. Ook wanneer dit buiten de gereserveerde tijd van jouw fitnessblok valt.

Zonnebank
De zonnebank mag weer volop gebruikt worden. Dit kan zonder te reserveren.

Sauna
Zoals we hierboven al eerder noemden, moet de sauna nog even gesloten blijven. De verwachting is dat deze op 9 juni open mag. We houden jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

Groepslessen
Vanaf woensdag 19 mei gaat de kidsles weer naar BINNEN. Dit wordt dan weer als vanouds een kidsBOKS les. Eindelijk kunnen de kids weer doen waarvoor ze eigenlijk naar de les komen. Boksen!;-)

De aantallen van de lessen worden omhoog geschroefd vanaf woensdag 19 mei. Er zal nu voor iedereen een plekje beschikbaar zijn tijdens de lessen buiten😊

Vanaf 24 mei (2e pinksterdag) hanteren we een NIEUW BUITEN groepslesrooster. Dit rooster zal grote gelijkenis hebben met het groepslesrooster zoals we dat voorheen hanteerden. Er zijn daarin een paar aanpassingen gemaakt omdat logistiek nou eenmaal niet alles haalbaar is met de buiten lessen. Dit rooster is bijna rond. In de loop van deze week delen we dit nieuwe buiten lesrooster.

Virtueel spinning is gelukkig wél weer mogelijk binnen. Omdat er geen groepslesinstructeur voor staat is het geen groepsles. Maar zelfstandig fietsen voor een scherm 😉 Er is plek voor twee groepjes van twee, waarbij ruim rekening is gehouden met de afstand… dus er kunnen per keer 4 mensen deelnemen aan een virtuele spinning les! Ook dit is gewoon te boeken via de Virtuagym app in groepslessen rooster(dus niet in het lockdown rooster)

Fitness protocol
Er mag vanaf woensdag weer lekker binnen gefitnesst worden. Echter… zijn er natuurlijk wel een aantal regels waar jullie je aan moeten houden en die wij goed zullen controleren. We zetten ze op een rijtje voor jullie:
– Mondkapjes hoeven in het centrum NIET te worden gedragen. Ook niet bij binnenkomst of de kledingwissel. Wanneer je je daar prettig bij voelt, mag je deze natuurlijk WEL dragen.
– Bij binnenkomst desinfecteer je je handen en pak je een schoonmaakdoekje.
– Na elk gebruik maak je de hengsels/apparatuur schoon met je doekje en schoonmaakspray
– Je waterfles mag je bij laten vullen door één van onze instructeurs
– Je dient altijd te reserveren en je komt in het gereserveerde tijdsblok. NIET EERDER dan de starttijd, later mag wel.
– Bij het reserveren wordt de gezondheidscheck gedaan.
– We gebruik weer de normale in/uitgang.
– Kom niet bij klachten… dus ook niet wanneer je snotterig bent, tenzij je natuurlijk negatief getest bent.
– Houd vooral rekening met elkaar en gebruik je gezonde verstand.

PT actie
In de zomermaanden hebben we een mega toffe actie voor iedereen die wel een extra stok achter de deur kan gebruiken. In de maanden JUNI/JULI/AUGUSTUS geven we maar liefst 20% korting op ALLE PT EN DUO PT pakketten! Dat is een flinke korting op het maandbedrag! Kijk voor de actuele tarieven op https://mind-motion.nl/tarieven/
We hebben plek voor 6 personen tijdens deze maanden. Wees er dus snel bij, want de plekjes zijn geliefd!
Heb je interesse voor Personal Training mail dan naar: Info@mind-motion.nl

Fitness schema’s
Alle oude papieren schema’s zijn inmiddels niet meer up to date. Daarom hebben we besloten deze uit de zaal te verwijderen en vanaf 19 mei alleen nog te gaan werken met schema’s in Virtuagym. Wil je toch graag een geprinte versie? Dat kan natuurlijk. Dit doen we op aanvraag.

Voorbereidingen
Dinsdag 18 mei zijn we volledig gesloten. Dit omdat we met het team werken aan de laatste voorbereidingen om jullie weer een warm welkom te geven😊 We kunnen niet wachten!!! Nadat alle voorbereidingen getroffen zijn zullen we met het team vergaderen, zodat ook alle instructeurs volledig geïnformeerd aan het werk kunnen😊

Deze nieuwsbrief is ook te lezen op onze volledig vernieuwde website: www.mind-motion.nl
Heb je vragen naar aanleiding van deze brief… Stuur dan even een berichtje of kom even langs.

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion