Blog

Nieuwsupdate week 42

E-Gym
De voorbereidingen zijn in volle gang voor het E-Gym concept! We kunnen eindelijk delen dat de levering gepland staat op 18 december! Vanaf januari gaan we daadwerkelijk werken met dit geweldige concept dat al met veel succes draait op een aantal locaties in Nederland.

De E-Gym cirkel bestaat uit volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen!

Trainen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Besluit je om aan de slag te gaan met de E-Gym? Dan wordt er eerst een intake gepland waarbij jouw biologische leeftijd wordt vastgesteld doormiddel van de nieuwste meet & weeg apparatuur. We maken een plan en plannen ook tussentijds één of meerdere keren een gesprek waarbij de voortgang wordt besproken en waarbij er een volledige lichaamsmeting wordt gedaan.

Het maakt niet uit of het gaat om krachtuithoudingsvermogen, opbouwen van spiermassa, versterking  of versterking van het              immuunsysteem: kies je doel en krijg de best mogelijke op maat gemaakte training.

Voor jullie als trouwe leden er de komende tijd geweldige acties aan m.b.t. dit succesvolle concept. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent en blijft middels deze nieuwsbrief en zorg er voor dat je ons volgt op onze social media kanalen!

Op Youtube is tevens deze video te bekijken zodat jullie ook kunnen zien hoe de EGym er werkelijk uit ziet.

 

 

Latin dance in the dark
7 november is het weer zover!!! Latin dance in the dark. Afgelopen jaren was deze speciale editie van de latin dance altijd een enorm succes en we kijken er dan ook naar uit om dinsdag 7 november met jullie te dansen tijdens deze speciale editie. Natuurlijk staat er ook weer wat lekkers voor een iedereen klaar die zijn/haar best heeft gedaan om een leuke outfit aan te trekken😊

Team Mind & Motion
Vanaf heden is onze topper Sjors muntjewerf weer te vinden in de fitness! Sjors is voor velen een bekend gezicht en staat bekend om zijn gezelligheid en aandacht in de fitness. Gisteravond heeft hij zijn eerste uren op de donderdagavond gedraaid en vanaf november zal daar ook de maandagavond bij komen. Naast een hoop gezelligheid heeft Sjors ook een hoop kennis in huis en helpt hij jullie met alle liefde met een op maat gemaakt schema.

Winterstrippenkaart
DE strippenkaart is de manier om gebruik te maken van al onze services en nergens aan vast te zitten! Gebruik de winterstrippenkaart bijvoorbeeld om de winterstop door te komen wanneer je voetballer bent! Je kan de kaart natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer je geen zin hebt om tijdens de koude maanden buiten te sporten 😉 Vraag ernaar aan de balie en maak gebruik van deze mooie aanbieding😊 De voorwaarden & kosten zijn als volgt. De winterstrippenkaart:
– Is geldig van november t/m maart
– Bevat 10 strippen
– Is persoonsgebonden
– Geeft toegang tot de fitness & groepslessen
– Geeft recht op alle begeleiding waar een regulier lid ook gebruik van kan maken
– Geeft recht op toegang tot de sauna
– Kost € 90,-

Vloer groepsleszaal
Yes!!! De nieuwe vloer van de grote groepsleszaal is inmiddels uitgezocht en in bestelling. Hij is prachtig 😊 Voordat de vloer daadwerkelijk geplaatst wordt gaan er nog een aantal maanden overheen en komen we toch uit in het nieuwe jaar. Tot die tijd doen we er alles aan om het schuiven van de planken te voorkomen. Er zit in ieder geval schot in de zaak en we zijn dan ook blij dat er duidelijkheid is😊

Vegan Flex
We introduceren met trots een nieuw programma vanaf november😊
Vegan Flex is een complete 10-daagse detoxkuur. Je lichaam gaat effectiever ontgiften d.m.v. veel gezonde voeding, beweging en aanvullende voedingssupplementen. De resultaten?

 • Tot 4 kg gewichtsverlies
 • Meer energie
 • Betere darmwerking
 • Mooiere huid
 • De kuur bestaat uit 4 afbouwdagen, 4 volledig plantaardige dagen en 2 opbouwdagen. Tijdens de kuur beweeg je elke dag een uur matig intensief en sport je tenminste 2 keer. Zorg dat je tijdens de kuur genoeg tijd hebt voor jezelf om te bewegen en relaxen.
  Voor de start van de kuur wordt je gemeten & gewogen en ook na de kuur mag je nog een keer komen wegen & meten.We hebben nu een te gekke introductieprijs voor jullie van € 112,50
  Volgend jaar zal de prijs stijgen naar € 155,-

  Wil je meedoen? Stuur dan vóór 5 november een mail naar marit@mind-motion.nl

  Sportvasten
  Voor het sportvasten hebben we in november maar plek voor twee mensen. Tijdens de sportvasten kuur switch je van suiker naar vetverbranding. De kuur bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 dagen vasten en 4 opbouwdagen.
  De resultaten?

 • 2 tot 6 kg gewichtsverlies
 • Switch van suikerverbranding naar vetverbranding
 • Energieker en fitter
 • Minder trek in zoetigheid
 • Verbeterde conditie
 • Bescherming tegen ontstekingen en de schadelijke effecten van gifstoffen in je lichaamVoor de start van de kuur wordt je gemeten & gewogen en ook na de kuur mag je nog een keer komen wegen & meten.

  Kosten € 249,-

  Wil je meedoen met het sportvasten in november? Stuur dan vóór 5 november een mail naar marit@mind-motion.nl

Met het sportvasten sluiten we deze weekupdate af. We wensen jullie een heel fijn weekend en hopen jullie gauw te zien in ons mooie Lifestylecenter waar we jullie alle begeleiding bieden die jullie nodig hebben. Heb je nog geen vervolgafspraak staan met één van onze coaches? Zorg er voor dat je deze afspraak maakt😊 We helpen met alle liefde om een op maat gemaakt schema te maken!