Blog

Nieuwsbrief september

Lieve sportievelingen. De vakantie is nu dan toch echt voor de meesten voorbij. Het nieuwe sportseizoen staat voor de deur… en we hebben weer een nieuwsbrief bomvol leuke nieuwtjes! Lezen jullie mee?

Kill the hill
Zondag 20 november wordt er een megavette run georganiseerd; Kill the Hill. Een prachtige uitdaging waarin we een parcours van 8 km afleggen met 200 hoogtemeters. Ben jij toe aan een uitdaging? Wil jij met ons de Kardingebult veroveren? Geef je dan nu op voor deze mooie run.

Om jullie klaar te stomen zal Veerle vanaf dinsdag 27 september van 19:00 tot 19:50 uur een speciale Kill the hill training verzorgen. In deze training zal de focus met name liggen op conditie en versterken van de beenspieren zodat jullie op 20 november met gemak die Kardingebult veroveren! Veerle is zelf fanatiek hardloopster. Door haar expertise op dit vlak is zij bij uitstek de geschikte persoon om deze training te verzorgen.
Deze les gaat door bij een opgave van minimaal 8 personen. Opgeven kan via info@mind-motion.nl En… wanneer je je opgeeft, verwachten we dat je er elke dinsdag bij bent😊

We hopen een groep van 15 personen bij elkaar te krijgen voor de Kill the hill run. Op deze manier profiteren we van een mooie korting van 15% op het bedrag van € 15,-

Herfstsmoothie
Alleen aankomende week kunnen jullie nog genieten van zomer smaken. Vanaf 19 september introduceren we de herfstsmoothie en kunnen jullie genieten van de heerlijke smaken die dit seizoen te bieden heeft zoals; Banaan, sinaasappel, appel, peer, pruimen en blauwe bessen. Natuurlijk extra lekker met een snufje kaneel.

Mindfullness
Inmiddels is Mandana van de inspiratieplek uit Ulrum met succes gestart met de mindfullness cursus op de woensdagavond. In oktober zal de volgende cursus starten op de vrijdagochtend. De data voor deze cursus zijn: 28 oktober, 2, 11, 18, 25 november en 2, 9 en 16 december. Voor meer informatie over de cursus neem je een kijkje op https://www.deinspiratieplek.nl/

28 september GRATIS informatie avond
Remco Verkaik zal 28 september naar ons Lifestylecenter komen om jullie te voorzien van alle informatie rondom het sportvasten programma. Remco is de grondlegger van het programma en heeft antwoord op al jullie vragen rondom deze geweldige kuur waar inmiddels al meer dan 50 mensen hebben deelgenomen.
> Deze avond start om 19:00 uur. De presentatie zal 45 minuten duren. Daarna is er ruim de tijd om al jullie vragen aan Remco te stellen.
> Wil je hierbij zijn? Dan kan je je opgeven aan de balie of mailen naar info@mind-motion.nl

Huishoudelijke mededelingen
We hebben ze weer 😉 Even een paar punten om op de letten zodat we het sporten bij ons voor iedereen plezierig kunnen houden:
1. Er zijn een aantal mensen die roken bij de fietsenstalling. Het zou ontzettend fijn zijn wanneer deze mensen hun sigarettenpeuken opruimen/meenemen. Momenteel liggen de peuken her en der verspreid en buiten dat het niet goed is voor het milieu, staat het niet netjes.
2. Het gaat echt al een heeeeel stuk beter😊 Maar toch zijn er nog mensen die binnenkomen op hun buitenschoenen en hiermee trainen. Willen jullie alsjeblieft op speciaal schoeisel voor binnen trainen? We controleren hier blijvend op maar soms ontglipt er wat aan onze aandacht. Helpen jullie mee zodat ieder in een schone omgeving kan blijven sporten?
3. Het is en blijft verplicht om in te checken met de keytag. Zo houden we inzichtelijk hoeveel leden er binnen zijn op welke momenten.

Abdominal crunch
Het is een aantal van jullie niet onopgemerkt gebleven. De hengsels van de abdominal crunch zijn defect. De bestelling en opdracht liggen bij Life Fitness. Helaas is de reperatie afspraak al 3 maal uitgesteld omdat de benodigde onderdelen niet leverbaar waren. We balen hier zelf ook enorm van maar kunnen er  helaas niets aan doen. 16 september zal het dan (hopelijk) echt zover zijn. Dan zal Lifefitness langskomen om de abdominal crunch de repareren😊 Nog heeeel even geduld dus.

Nieuwe stagaire
Even voorstellen:
Ik ben Renzo van Aalst. Ik zit op terra winsum en de komende 6 weken kom ik een snuffelstage doen om ervaring te doen in het werkveld. Mijn hobby’s is voetballen en ik heb een sportieve mentaliteit. Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten😊

Personal training
Yes… ze zijn er weer! Een aantal plekken vrij voor personal training! Momenteel is er plek bij Veerle, Anneke en Geert. Alle drie hebben ze een kort stukje geschreven over wat zij te bieden hebben😊
Veerle
Wanneer je fitter wilt worden en weer plezier in bewegen wilt krijgen, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik hou van variatie in de trainingen, dus ik probeer steeds weer nieuwe oefeningen te verzinnen waardoor een training nooit saai is. Daarnaast ben ik zelf fanatiek hardloper en wielrenner. Mocht je geïnteresseerd zijn in duursporten en een betere conditie willen krijgen, dan kan ik je daar ook erg goed mee verder helpen.
Anneke
Ik heb er ontzettend veel zin in om met jou aan de slag te gaan om je gewenste doelen te behalen. Inmiddels werk ik met veel plezier meer dan 10 jaar in de fitnessbranche. Waar ik mij vooral mee bezig hou is: fitness, personal training, groepslessen, voeding bij afvallen, voeding & hormonen en sportvoeding. Wat ik belangrijk vind is dat we samenwerken om tot een mooi resultaat te komen. Daarbij ben ik een luisterend oor voor jou, zal ik consequent zijn, zorg ik ervoor dat je het uiterste uit een training halen en weer veel plezier kan krijgen uit sport en voeding.

Jij verdient het net zoals iedereen om weer te gaan stralen!
Geert
Tijdens de personal training trajecten gaan wij samen opzoek naar een manier van sporten en bewegen die werkt voor jou! Het belangrijkste is dat je het voor de lange termijn kan volhouden en je de voordelen van krachttraining ontdekt.

Mijn trainingen kunnen intens zijn, maar worden altijd aan jouw niveau en doelstelling aangepast.
Verder houden we natuurlijk rekening met blessures of andere kwalen.
Ik heb een rustige manier van lesgeven, maar zorg er altijd voor dat jij het uiterste uit de trainingen kan halen.

Ben jij enthousiast geraakt over onze trainers? Start dan samen met één van deze toppers om het beste uit jezelf te halen! Neem contact op via marit@mind-motion.nl

We sluiten de nieuwsbrief af met de mededeling dat er de komende periode een hoop leuke acties aan zitten te komen. Voor onze trouwe leden en voor mensen die nog niet lid zijn. Houdt de nieuwsbrief en mailbox dus goed in de gaten de komende tijd😊

Enne… na de vakantie toe aan inspiratie? Heb je nog geen schema of evaluatiemoment gepland? Pak jouw kans en maak een afspraak bij één van onze enthousiaste instructeurs. We zijn er tenslotte voor om jullie te helpen😊

Tot gauw toppers!!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion