Blog

Nieuwsbrief oktober

De herfst heeft zijn intrede gemaakt… dat betekent dat we met z’n allen weer volop binnen gaan sporten. Nu de R weer in de maand is, is bewegen om gezond te blijven nóg belangrijker! Wij helpen jullie met alle liefde om een leuk schema voor binnen te maken. Naast sporten is genieten en plezier hebben ook ontzettend belangrijk. Bij ons kan dat allemaal!:-) Er is deze maand weer van alles te beleven. Lezen jullie mee?

Bring a Friend
Yep…. we hebben weer een te gekke actie voor jullie. Een leuke actie voor trouwe leden EN een leuke actie voor nog-niet-leden. We zetten de actievoorwaarden voor jullie op een rijtje:
– Breng jij als lid een nieuw lid mee? Dan krijg je een massage van 30 minuten cadeau!
– Word jij aangedragen door een bestaand lid en word je lid? Dan schrijf je jezelf gratis in.
!! Deze actie is geldig van 18-10-2021 t/m 24-10-2021 !!

Dutch Fitness Awards
Het is weer zover! Jullie kunnen STEMMEN op Lifestylecenter Mind & Motion als beste fitnessclub! Wanneer je de volgende link gebruikt https://www.dutchfitnessawards.nl/ kan je stemmen op ons centrum. We zouden het geweldig vinden wanneer jullie ons meehelpen naar de top!

Parkeervakken
Afgelopen weken is Ronald druk bezig geweest met het maken van parkeervakken. We hebben nu al gemerkt dat hierdoor meer plekken rondom het pand ontstaan. Mensen parkeren nu netjes in de vakken, waardoor er meer ruimte ontstaat😊

Klusjes
Aankomende week gaat Ronald aan de slag in de fitness! We hebben ideeën om de fitness efficiënter in te richten. Benieuwd wat we van plan zijn? Kom vooral lekker sporten aankomende week.
Alle kitranden in de douches zijn afgelopen week vervangen. We gaan er vanuit (en hopen) dat hiermee het lekkage probleem is opgelost, maar dit is geen garantie voor de toekomst.

Halloween
5 november is het HALLOWEEN avond bij Lifestylecenter Mind & Motion. We maken er een griezelig feestje van! Pieter zal een te gekke spinning les geven en Suzanne, Lieke en Marit verzorgen een andere speciale workout. We zijn volop bezig met de voorbereidingen… en echt… het belooft een mega leuke avond te worden. Niet alleen sporten… maar zeker ook volop fun en entertainment. Geef je op via Virtuagym.

Latin dance in the dark
Op veler verzoek is de Latin dance in the dark terug! 26 oktober dansen en schudden we met onze heupen in het donker met vele lichtjes als versiering. We hopen er weer een dolle, gezellige avond van te maken met z’n allen! Zorg ervoor dat je erbij bent en reserveer je plekje in de app.

MS Michel
Heel graag vragen we even aandacht voor Michel. Zijn dochter sport bij ons en zijn vrouw kwam afgelopen weekend naar ons toe om te vragen of wij iets voor hun kunnen betekenen. Graag willen wij dit verhaal met jullie delen. Wie weet willen jullie een steentje bijdragen.
Wanneer je de volgende link gebruikt https://michelvsms.nl/ kom je op de site terecht waar alle informatie te vinden is. Tevens kan op de website gebruik gemaakt worden van de button om te doneren.
Michel heeft MS en de enige mogelijkheid om deze ziekte stop te zetten is een stamceltransplantatie. Dat kan in Nederland de komende jaren niet gebeuren en daar kan Michel niet op wachten. Wel kan hij in maart volgend jaar in Moskou behandeld worden. Dat kost echter 60.000 euro en de ziektekostenverzekering vergoedt dit niet.
De Stichting “Michel vs MS” gaat proberen, onder meer via crowdfunding, geld in te zamelen. De sponsorwandeltocht wordt de eerste actie. Sponsors kunnen voor minimaal 15 euro meewandelen of een bedrag overmaken via de website ‘michelvsms.nl’. De tocht begint op zaterdag 23 oktober om 13.30 uur bij de scheve toren in Bedum en eindigt rond 15.45 uur bij de Martinitoren.

Dit was hem weer voor deze maand😊 We hopen dat jullie de brief met plezier hebben gelezen. Jullie zijn in ieder geval weer helemaal op de hoogte van het wel en wee van Lifestylecenter Mind & Motion.

Tot gauw toppers!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion