Blog

Nieuwsbrief oktober

Lieve Leden,

Het is jullie natuurlijk niet ontgaan dat alle prijzen enorm zijn gestegen afgelopen periode. Ook komende periode zal alles alleen maar duurder worden. Hoe lastig we dit ook vinden, gaan ook wij wederom met de prijzen omhoog. Enerzijds vanwege de enorme inflatie anderzijds om ons nog meer te onderscheiden van de low budget clubs.

Lange tijd hebben wij onze tarieven onder de marktwaarde kunnen houden echter is dat niet meer haalbaar voor wat we willen neerzetten. We willen kwaliteit blijven leveren en deze nog meer verbeteren. Om dit goed te doen willen we blijven investeren en innoveren. Investeren in verduurzaming, nieuwe apparatuur, materialen, groepslessen, een hogere service over het algemeen en onze medewerkers.

Onze kracht ligt in het onderscheid dat we maken vergeleken met een low budget club. Wat maakt nou eigenlijk dat ons onderscheid? We focussen ons op persoonlijke coaching en bieden ieder lid een persoonlijke coach. Met deze coach evalueer je iedere 6 weken jouw persoonlijk trainingsplan. Op deze manier zorg je dat je gemotiveerd blijft en op de juiste manier bezig bent. Naast de trainingsplannen en persoonlijke coaching in de fitness is er een ruime keuze uit groepslessen. We zijn hierin één van de grootste aanbieders in de regio. Daarbij kan er na het sporten gebruik worden gemaakt van de sauna.

Komende periode investeren we in:
– Persoonlijke coaching en begeleiding in de fitness.
– Nieuwe apparatuur zoals crosstrainers, loopbanden, stairclimbers en kleine fitnessmaterialen.
– Vloeren (nieuwe vloer in de dumbellhoek en volgend jaar een nieuwe vloer in de grote groepsleszaal).
–  Groepslessen (nieuwe stepjes en uitbreiding van het groepslesrooster)
–  Verduurzaming (o.a. zonnepanelen en gebruik van duurzame producten zoals koffie/thee/shoonmaakmiddelen/eiwitten en gebruiksartikelen)
– Kleedkamers (douches repareren/vervangen)

Zeer binnenkort zullen we een klanttevredenheidsonderzoek houden. Het zou fijn zijn dat jullie deze invullen, zodat wij een goed beeld krijgen van wat er beter/anders kan. Waar willen jullie dat we in investeren? En zoals jullie van ons gewend zijn, doen we daar ook daadwerkelijk iets mee.

Graag willen we jullie de gelegenheid geven om nog een jaar te profiteren van de huidige tarieven.  Dit kan door middel van het afsluiten van een jaarabonnement en deze betaling in één keer te voldoen. Hier kunnen jullie t/m 9 november gebruik van maken. Ook mensen met een jaarabonnement mogen deze verlengen met nog een jaar.

De nieuwe tarieven voor een abonnement per 4 week, met ingang van 9 november zijn als volgt:

Fitness                               € 39.99                NU jaar abonnement                     € 384,-
Groepslessen                    € 37.99                NU jaar abonnement                     € 360,-
Totaalpakket                    € 43.99                NU jaar abonnement                     € 432,-
Partnerdeal                       € 69.99                Nu jaar abonnement                     € 696
Gezinsabonnement         € 98.99                NU jaar abonnement                     € 936,-
Kidsabonnement              € 34.99                NU jaar abonnement                     € 342,-
Strippenkaart                    € 85,-
PTabonnement                 € 29.99                Alleen mogelijk tijdens volgen PT
Dagkaart                            € 9,99

Around the club
De around the club in 31 days is in volle gang!!! Super leuk om te zien dat jullie volop verschillende groepslessen volgen. Ga zo door… en zorg dat die stickerkaart vol komt toppers!!

Latindance herfstvakantie
In de herfstvakantie zal de latin dance van de 18 oktober dinsdagavond, éénmalig verschuiven naar 17 oktober op de maandagmiddag 17:00 uur. Er kan al gereserveerd worden via virtuagym voor de maandagmiddag.
Vrijdagavond 21 oktober 19:00 uur zijn de jullie kinderen ook van harte welkom om een lesje mee te swingen. Er zijn geen beperkingen qua leeftijd. We wensen jullie heel veel dansplezier met de kids erbij😊

Vergoeding vanuit werkgever
Wisten jullie dat enorm veel werkgevers een vergoeding bieden voor sport? Een vergoeding kan via bedrijfsfitness, echter is er vaak ook op een andere manier vergoeding mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan het gedeeltelijk of zelfs helemaal vergoeden van een half jaar of jaar abonnement. Vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever.

Judo
Eindelijk is het zover! Na de herfstvakantie gaan we echt starten met het aanbieden van judo! Dit doen we in samenwerking met de judo academie noord nederland. We bieden 3 verschillende uren op de dinsdagmiddag aan als volgt:
15:15 uur 5 tot 6 jaar
16:00 uur 7 tot 8 jaar
17:00 uur 9 tot 12 jaar
Jullie mogen na de herfstvakantie GRATIS komen proefdraaien. Aanmelden kan via de QR code welke we delen op social media. Een andere optie is om te mailen naar marit@mind-motion.nl

Veel sportplezier weer deze maand! En neem eens deel aan 1 van onze challenges 😛

Sportieve groet,

Team Mind & Motion