Blog

Nieuwsbrief november

Lieve mensen,

Graag brengen wij jullie weer op de hoogte van het wel en wee van Lifestylecenter Mind & Motion. Lezen jullie mee?

Maatregelen(Gelukkig geen nieuwe :-)) 
Omdat wij een QR locatie zijn, hoeven we gelukkig de 1,5 meter afstand niet te hanteren binnen ons centrum en zijn de nieuwe maatregelen op ons niet van toepassing. Dat betekend dat de aantallen in de groepslessen gelijk blijven en de apparatuur kan blijven staan waar deze staat. Daarbij is onze fitness ruim opgezet. Wanneer je toch graag 1,5 meter afstand wil bewaren, denk eraan dan zelf goed afstand te houden en kies de rustigere momenten uit om te komen sporten.

Tevens kunnen wij gewoon in de avond open blijven. Iedereen kan dus tot 21:30 uur blijven sporten.

Ook hebben wij vanuit de branchevereniging te horen gekregen dat een eenmalige controle op QR voldoende is. Aan de hand van de keytag kunnen we zien wie al een QR vinkje heeft en wie niet.

Mochten er vragen zijn over de maatregelen? Stuur dan gerust een berichtje naar info@mind-motion.nl

Feestdagen
Tijdens de feestdagen zijn de openingstijden iets anders dan jullie gewend zijn:
1e kerstdag open van 07:30 tot 15:30 uur
2e kerstdag open van 07:30 tot 15:30 uur
Oudejaarsdag open van 07:30 tot 15:30 uur
Nieuwjaarsdag zijn wij GESLOTEN

10% KORTING op ALLE cadeaubonnen!!!
Bij de feestdagen horen natuurlijk cadeautjes! Wij pakken met liefde een mooie bon voor jullie in. En omdat de feestdagen al duur genoeg zijn… Geven wij tussen 15 november en 29 november 10% korting op ALLE cadeaubonnen!!! Dus…. Sinterklaas en kerstman… Op naar lifestylecenter Mind & Motion!:-)

Vertrek Sjors
Onze vrolijke Sjors zal vanaf januari een nieuwe opleiding gaan volgen en zal daarom stoppen met werken bij Lifestylecenter Mind & Motion. Hij gaat volledig een andere richting in. Voor al jullie klussen… Groot of klein moet je namelijk straks bij Sjors zijn 😉 We vinden het ontzettend jammer dat Sjors weggaat. We weten dat Sjors een graag gezien persoon is binnen ons centrum. We gaan hem zeker weten enorm missen. Wel zijn we natuurlijk heel blij voor Sjors en vinden we het ontzettend leuk dat hij deze uitdaging aangaat. Gelukkig blijft hij de BOOTCAMP op de zaterdagochtend voorlopig wel geven😊

Hier laten we het bij voor deze maand😊 Tot gauw toppers!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion