Blog

Nieuwsbrief november

Lieve leden!

We trappen de maand november af met een nieuwsbrief bomvol leuke nieuwtjes en mededelingen😊 Lees maar mee!

EnquĂȘte
Afgelopen weken is iedereen druk bezig geweest met het invullen van de enquĂȘte. Deze kan t/m vrijdag ingevuld worden. Vrijdagavond gaat de doos mee naar huis en gaan wekijken hoe jullie de enquĂȘte ingevuld hebben! We zijn zo ontzettend benieuwd!!! Binnenkort zullen we jullie laten weten wat de uitslag van deze enquĂȘte is en wat we met jullie feedback gaan doen😊

Nieuwe lessen op het rooster
Jaaaa!!! We starten met leuk nieuws rondom het rooster. We hebben inmiddels al een aantal lessen toegevoegd en zullen deze en volgende week wederom starten met nieuwe lessen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:
Maandag 16:00 uur 65+ les ( vanaf 7 november)
Maandag 19:00 uur Synergy
Woensdag 20:30 uur Buikspierkwartier (vanaf 2 november)
Donderdag 20:00 uur Synergy

Orangefit stapelkorting
We gaan stunten!!! We houden een stapelkorting actie van 3 t/m 6 november!!! Orangefit heeft inmiddels het formaat van de verpakkingen veranderd. Heel graag willen we van de huidige voorraad oude verpakkingen af, zodat we volledig mee kunnen in de nieuwe lijn. Echter verandert alleen de verpakking van de proteïne. Maar
 de actie geldt voor ALLE ORANGEFIT producten!! Ben jij een liefhebber van de Orangefitproducten? Dan is dit jouw kans!
1 product 10% korting
2 producten 20 % korting
3 producten 30% korting
4 producten 40% korting

Orangefit repen
Nog meer Orangefit nieuws! Eindelijk komt Orangefit met nieuwe repen op de markt. Deze zijn vanaf eind november verkrijgbaar. Volledig plantaardig en glutenvrij 😊 Wij kunnen niet wachten om ze te proeven!!

Opleiding Marion & Sofia
Afgelopen maand hebben Marion en Sofia een scholing gedaan met betrekking tot ouderen en bewegen. Zij zijn weer helemaal up to date en kunnen de specifieke doelgroep 60+ gerichte tips en adviezen geven om zo fit mogelijk te worden en blijven.

Opleiding Marit
De hele maand november zal Marit elke woensdag in Utrecht te vinden zijn. Zij volgt hier de opleiding ‘myofasciale triggerpointtherapie’. Om de kwalificatie te behouden als sportmasseur dienen er accreditatie punten gehaald te worden. Deze opleiding is hier uitermate geschikt voor😊 Er wordt tijdens deze opleiding veel aandacht besteed aan triggerpoints en bindweefselmassage. Een hele mooie aanvulling op de massages die we nu al aanbieden.

Judo
Afgelopen week zijn we gestart met Judo. Ongelooflijk leuk om te zien hoe de kids op een speelse manier les krijgen in de technieken en leren hoe ze respectvol met elkaar om moeten gaan.
We bieden judo aan op verschillende tijden:
15:15 uur 5/6 jaar ( is jouw zoon of dochter 4 en denk je dat hij of zij mee kan komen? Kom dan gerust een proefles doen)
16:00 uur 7/8 jaar
17:00 uur 9 /11 jaar
Ieder kind is van harte welkom om een keer gratis te proberen😊 mail naar info@judoacademy-nn.nl

Voor een impressie kunnen jullie op de volgende link klikken: https://www.youtube.com/watch?v=qU_Cq3BOlE4&feature=emb_imp_woyt

Nieuwe medewerker
Afgelopen week hebben we Stefan v/d Wijk kunnen verwelkomen binnen ons team. Stefan is bezig met zijn Fitness A opleiding en heeft enorm veel zin om aan de slag te gaan. Hij zal binnenkort voor vast op de vrijdagavond te zien zijn samen met Marion of Lieke. Daarnaast zal hij back-up zijn bij ziekte.

De zak van Sinterklaas
Jawel
 binnenkort zal deze ergens te vinden zijn binnen Lifestylecenter Mind & Motion. Hoe, wat en waarom? Dat horen jullie binnenkort! Dat er een leuke actie aan komt, is een ding dat zeker is!:-)

 

Dan sluiten we graag af met een reminder


Lieve mensen
 heb je nog geen afspraak staan? Maak er dan Ă©Ă©n. Een nieuwe kijk op jouw training en de daarbij horende tips kunnen jou net weer even die extra motivatie geven😊

We hopen jullie heel gauw weer te zien toppers!

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion