Blog

Nieuwsbrief mei

We zitten al even in de maand mei… Dus hoog tijd voor een nieuwsbrief, want positieve nieuwtjes hebben we weer volop! Lezen jullie mee?

Opening
Yes… het lijkt dan toch echt zo te zijn! Wanneer de cijfers goed zijn (zoals nu het geval is) gaan we volgende week open. Zoals jullie vast gisteravond gehoord hebben, wordt het definitieve besluit aanstaande maandag genomen. Maar eigenlijk werd al wel aangegeven dat het er echt heel positief uitziet en dat de verwachting is dat we gewoon open gaan woensdag 19 mei!!! YEAH!!! EINDELIJK!!! Jullie ontvangen z.s.m een nieuwsbrief die volledig in het teken van de opening zal staan ? We zijn ZOOOOO BLIJ!!!!

Terugroepactie pump sets
We hebben in december onze pumps sets en een aantal dumbells uitgeleend. We willen jullie vragen deze op één van de volgende data terug te brengen: 13, 14, 15, 16 mei of UITERLIJK 17 mei. Eén van onze instructeurs zal klaar staan om het materiaal weer in ontvangst nemen. De borg (welke voor de set betaald is) zal weer worden voldaan via een tikkie.

Groepslessen
Zo snel mogelijk gaan we ook terug naar het ‘’normale’’ groepslesrooster buiten en/of binnen. Hierover later meer in de nieuwsbrief m.b.t. opening?
Aanstaande zaterdag zal Natalie online weer een LIVE yoga les geven om 10:00 uur.

Boekingssysteem massage
Yes! Ons nieuwe boekingssysteem is online!! Het duurt even… maar dan heb je ook wat? Een massage kan je nu heel gemakkelijk online boeken. Dat doe je als volgt:
Ga naar www.mind-motion.nl > Wellness > Massages
Dan kan je aanklikken wat voor massage je wil reserveren. Tevens kan je kiezen door wie je graag gemasseerd wil worden.
Marit zal masseren tot eind mei. Daarna komt Ypie Kuipers voor Marit invallen. Ypie zal werken op donderdagochtend en vrijdagmiddag/avond. Ze heeft ruime ervaring als masseuse en werkt tevens binnen een sauna/wellness center in Zevenhuizen.

Stage Lieke + opleiding
Onze Lieke is tegenwoordig elke dag te vinden bij Lifestylecenter Mind & Motion. Lieke volgt fulltime de opleiding Food, Life & Innovation. En laat deze opleiding nou net perfect aansluiten bij alles wat we binnen Lifestylecenter Mind & Motion doen! Naast deze opleiding is Lieke ook in de weekenden ontzettend druk bezig met de opleiding allround groepsles instructeur. De basis heeft ze inmiddels gehaald en momenteel is ze bezig met de bodyshape opleiding. Daarna zal ze de step opleiding volgen. Geweldig Lieke!!!

Suzanne opleiding en 65+
Ook Suzanne gaat dit weekend de schoolbanken in? Ze zal aan de slag gaan met de opleiding bewegen met senioren. Ze leert dan alle ins en outs over het bewegen met deze doelgroep. Suzanne zal Marit op de woensdagochtend dan ook voor vast overnemen. Momenteel is dit een 50+ les maar de les op de woensdagochtend zal binnenkort weer wijzigen naar een 65+ les. Dit wordt net als voorheen, een echte low impact les. Er zal binnen de les rekening worden gehouden met beperkingen en er zullen voldoende opties worden aangereikt zodat de les voor iedereen leuk is om mee te doen.

Openingsactie

Jawel… Robbert heeft een ontzettend leuke openingsactie bedacht. Voor jullie… onze bestaande trouwe leden! Maar… wat deze zal zijn… blijft nog heel even een verrassing. Ook hierover lezen jullie meer in de speciale nieuwsbrief m.b.t. de opening.

Huishoudelijke mededelingen
– Regelmatig komt het voor dat we de plates nog van de barbells moeten halen of dat matjes/elastieken/hengsels zo ergens neergegooid worden. We willen jullie vragen je eigen spullen op te ruimen door het netjes weer terug te zetten. Het is heel vervelend wanneer we met flinke gewichten in de weer moeten omdat iemand zijn of haar spullen niet heeft opgeruimd. Tevens waarderen we het enorm wanneer er met zorg met onze spullen om wordt gegaan.
– De gevonden voorwerpen bak is weer flink gevuld. Van bidons tot shirtjes en vestjes. Ben je iets kwijt? Vraag dan even aan één van onze instructeurs of je in de gevonden voorwerpen bak mag kijken. We willen graag opgeruimd beginnen en starten graag met een lege gevonden voorwerpen mand op 19 mei ?

 

Houd je mailbox en onze social media kanalen en website in de gaten voor alle nieuwtjes m.b.t. de opening…. Want de opening zit er ECHT aan te komen!!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion