Blog

Nieuwsbrief mei

Nieuwsbrief mei

Lieve sportievelingen! De nieuwsbrief liet even op zich wachten deze maand😉 Maar… beter laat dan niet… want natuurlijk hebben wij jullie weer het en ander te melden. Lezen jullie mee naar wat de maand mei voor nieuws brengt?

Kardingerun
16 juli is het weer zover… DE KARDINGERUN! 😀 We hopen wederom op een volle groep en een groot succes met een heleboel Mind & Motion toppers.
We doen mee met 3 groepen:
6 km
9 km
12km
Dus…. heb jij zin in een uitdaging? Of heb je een uitdaging nodig? Dan meld je je nu aan door een mail te sturen naar actiemindenmotion@gmail.com Aanmelden kan tot 30 mei.

Meten & wegen
Heel graag willen we het meten en wegen onder de aandacht brengen. Want… meten is weten toch???
Wist je dat je bij ons maandelijks kan meten en wegen? We meten jouw vetpercentage, centimeters, gewicht en BMI. We zijn hier gemiddeld 15 a 20 minuten mee bezig. En rekenen € 10,- voor 2x meten en wegen. Een PRO-abonnement is ook een optie! Je betaalt dan € 5,- per maand extra bij de incasso en dan kan je je elke maand laten meten en wegen! Voor velen een hele mooie stok achter de deur😊 Het hele team is inmiddels bekwaam in het meten en wegen… dus er kan volop gepland worden!

Roosterwijzigingen
Kickboksen op maandagavond zal eerst van het rooster gaan, omdat Jelin stopt met lesgeven. Voor de maandag kunnen we helaas niet gelijk iets anders regelen maar gelukkig hebben we wel de mogelijkheid om op zaterdag kickboksen aan te bieden.
– Kickboksen is er vanaf 21 mei iedere week op zaterdag om 11:00 uur. Deze les zal verzorgd worden door Geert.
– Extra yoga les van Nathalie op 22 mei om 10.00uur.
– De Synergy en buikspierkwartier op 19 mei gaan niet door.
– De fitfty fit van 20 mei veranderen we in een circuittraining boven in de zaal.
– De Synergy & buikspierkwartier op 20 mei gaan niet door. Maar de mensen die normaliter aan de Synergy meedoen, zijn van harte welkom bij de circuittraining boven in de zaal.
Let op!!  Vrijdag 3 juni sluiten we om 12:00 uur. Dit i.v.m. een personeelsuitje met ons topteam.

Workshop Wim Hof methode zondag 10 juli
Jaaaaa we hebben weer een mega vette workshop voor jullie kunnen organiseren 😊 10 juli komt Maikel van Vastenhoven om jullie kennis te laten maken met de Wim Hof methode in combinatie met sport.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Uitleg Wim Hof Methode
  • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
  • 3 ronden ademen
  • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
  • Uitleg trotseer de kou
  • Voorbereiden op de koude dip
  • Koude dip onder begeleiding

Datum: zondag 10 juli
Tijd: 12:00 uur
Duur: 3 a 4 uur
Kosten € 30,-
Er is plek voor maximaal 15 personen
Opgave via info@mind-motion.nl o.v.v. Opgave Wim Hof. Verdere informatie volgt na opgave via de mail.

Sportvasten 27 mei
Tijdens het sportvasten programma draait het erom dat je de switch maakt naar de vetverbranding. Daarnaast heeft sportvasten nog vele andere positieve effecten op het lichaam zoals; het afkicken van suiker, dalen van de rusthartslag, verbeterde darmwerking en een boost voor je immuunsysteem.

Het programma duurt 10 dagen en bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 dagen vasten en 4 opbouwdagen. Elke dag wordt er 20 tot 30 minuten aan cardio gedaan. Voor het starten van het programma en na afloop wordt er een meet en weeg moment gepland. Marit neemt de begeleiding in het sportvasten voor haar rekening en zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Gegarandeerd (blijvend) een paar kilo minder en energiek de zomer in na het sportvasten😊 Wil je graag meedoen in de 4e groep? Mail dan naar marit@mind-motion.nl
Er zijn nog 3 plekken vrij in de laatste groep (voor de zomervakantie) voor de sportvasten kuur.

Suzanne stopt met haar werkzaamheden
Jammer genoeg hebben we ook een iets minder leuke mededeling. Suzanne heeft zelf een stukje geschreven voor jullie:

Lieve Mensen,
Ik breng liever leuk nieuws en praat normaal vrij veel, maar ik zal het nu kort houden en is mijn mededeling minder leuk. Na deze maand ga ik stoppen met mijn functie bij Mind & Motion. Helaas is het anders gelopen dan dat wij van te voren hadden bedacht, maar it is what it is en ik ga op zoek naar een nieuw avontuur.  Vanaf dag 1 heb ik mij erg welkom gevoeld mede door jullie allemaal, heel erg bedankt daarvoor !   
We komen elkaar vast nog regelmatig tegen want ik blijf natuurlijk wel lekker sporten. Of als het nodig en mogelijk is zal ik komen invallen .
Liefs Suzanne

We willen Suzanne ook op deze manier enorm bedanken voor haar enthousiasme en inzet. Ze is bij ons komen werken toen we nog volop in de Corona crisis zaten. Dit was beslist geen makkelijke start. Suzanne heeft ontzettend veel voor het bedrijf en team betekend afgelopen periode. We waarderen dit enorm en zijn dankbaar voor de periode dat ze werkzaam is geweest voor Lifestylecenter Mind & Motion. Gelukkig gaan we goed uit elkaar en blijven we Suzanne gewoon zien in ons Lifestyle centrum😊

Hiermee willen we de nieuwsbrief afsluiten. We wensen jullie een heel goed weekend en gaan er vanuit dat we jullie aankomende weken vaak treffen…. Want… de bikini’s en zwembroeken kunnen bijna weer uit de kast😉 werk aan de winkel dus 😉

Fijne zondag allemaal!

Sportieve groet,

Team Mind & Motion