Blog

Nieuwsbrief m.b.t. compensatie

Lieve leden,

Helaas is in de persconferentie van vanavond geen duidelijkheid gegeven over het weer openen van ons Lifestylecenter. Waarschijnlijk zal daar volgende week meer over duidelijkheid over komen

Aanstaande woensdag draaien we weer een incassobatch. We zitten met een steen in onze maag over het te incasseren van de abonnementen. Daarom willen we jullie toch de mogelijkheid geven tot compensatie.

LET OP!!! We bieden alleen de mogelijkheid om het abonnement voor 50% te compenseren. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan vóór morgen ( dinsdag 4 januari 16:00 uur)

LET OP!!! Wees echt optijd!!!! We verwerken geen administratie meer na 16:00 uur.
Wil je hier gebruik van maken? Dan stuur je een mail naar info@mind-motion.nl met onderwerp COMPENSEREN.

Graag willen we ook nog onder de aandacht brengen dat opzeggen via de mail NIET mogelijk is. We krijgen helaas dagelijks mailtjes binnen met de mededeling dat men per direct op wil zeggen. Lieve mensen… Opzeggen gaat schriftelijk… wees gerust het abonnement staat ook dan direct op stop. We hanteren geen opzegtermijn. Aangezien we hier soepel mee omgaan, verwachten we ook van degene die op wil zeggen dat onze voorwaarden in acht worden genomen.

Zodra er meer duidelijkheid vanuit de regering komt. Delen we onze plannen met jullie 🙂
Tot die tijd kunnen jullie deze week natuurlijk nog mee doen met onze challenge via onze socials 🙂
> 10.00 stappen per dag
> Elke dag een extra groente moment
En… Natuurlijk blijven we online video’s sturen:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion