Blog

Nieuwsbrief juni

Ooooh yes!!! Nog meer goed nieuws! We kunnen 5 juni de volgende stap in de versoepelingen doorvoeren. Geweldig!!! Daarbij schijnt de zon eindelijk en hebben we al veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Kortom… we zijn ontzettend blij! En deze blijdschap delen we graag met jullie in een nieuwe nieuwsbrief.

Versoepelingen per 5 juni

Vanaf zaterdag kunnen jullie weer gebruik maken van alle faciliteiten die we jullie te bieden hebben. Daarnaast zijn er een aantal kleine wijzigingen m.b.t. het rooster. We zetten de punten voor jullie op een rijtje:
1. Alle groepslessen mogen weer naar binnen.
2. Ook groepslessen waarbij fysiek contact plaatsvindt, zijn vanaf zaterdag weer toegankelijk. Dat betekent ook gewoon kickboksen voor volwassenen.
3. Er kan weer gebruik gemaakt worden van de sauna.
4. Er kan weer gebruik gemaakt worden van de douches.
5. We hoeven niet meer te werken met groepjes van 2 of 4. We mogen ‘’gewoon’’ weer als vanouds les geven in de zalen.
6. In Virtuagym kan gereserveerd worden voor het groepslesrooster. Dit zal zoveel mogelijk weer het normale groepslesrooster zijn. Hier en daar zijn er een paar kleine aanpassingen i.v.m. het verlof van Roanne en de zwangerschap van Marit. We doen ons uiterste best om alle lessen zoveel mogelijk door te laten gaan. Wanneer de dames weer terug zijn worden de lessen weer als vanouds door Roanne en Marit opgepakt.
7. De aantallen tijdens de lessen in de zalen zijn als volgt:
– Grote zaal                                      18 personen
– Kleine(kickboks/yoga) zaal        12 personen
– Spinningzaal                                 10 personen
8. Het reserveren met de daarbij behorende gezondheidsvragenlijst zal voorlopig blijven.
LET OP!!!! Per avond/ochtend kan er maar 1 les of blok gereserveerd worden!!! Het is niet de bedoeling om bij voorbaat al voor meerdere lessen achter elkaar te reserveren.
Wanneer je hebt gereserveerd voor een les en je ziet dat er in de les daarna nog plek is, dan mag je nog best een uur blijven.

Zomersmoothie
Hoe fijn is het dat je na het sporten weer lekker kan bijkletsen onder het genot van een heerlijke smoothie? We hebben mango, aardbeien, bananen, bessen, framboos en ananas… Deze mix je met yoghurt of Orangefit. Alle ingrediënten voor een heerlijke zomersmoothie! Je vult meteen je eiwitten en vitamines aan na het sporten. Je kan mixen naar hartenlust… Dus deze zomersmoothie wordt nooit saai! 🙂

ACTIE opening
De eerste dagen na de opening hebben we een aantal goodiebags verloot. Tijdens de groepslessen op woensdag, donderdag en vrijdag hebben we een aantal goed gevulde tasjes weg mogen geven. Ook voor de 25e, 50e, 75e en 100e bezoeker in de fitness stond er een tasje klaar. Gefeliciteerd lieve leden! 😊
Ook voor oud leden of voor mensen die nog nooit lid zijn geweest hebben we een actie. GRATIS inschrijven t/m 19 juni. Jullie hebben nog dik 2,5 week om gebruik te maken van deze actie… Dus go go goooooo!

Legionella test
Afgelopen week is het water getest op legionella. We kunnen jullie mededelen dat we deze test met vlag en wimpel hebben doorstaan😉 Jullie dus met een gerust hart kunnen douchen.

Dumbells
Tijdens de lockdown hebben we verschillende spullen uitgeleend. Waaronder 2 dumbell sets van 22,5 kg en 8 kg. Deze dumbells zijn waarschijnlijk vergeten ingeleverd te worden. Bij wie liggen deze dumbells nog thuis? Helaas kunnen we dat zelf niet achterhalen omdat deze formulieren onvindbaar zijn. Heb je ze zelf in beheer? Of weet je toevallig wie deze heeft? We stellen het echt zeer op prijs wanneer jullie ons op de hoogte stellen. Alvast ontzettend bedankt.

Massage
Inmiddels heeft Marit haar laatste uurtjes massage erop zitten. Ypie zal haar vanaf 10 juni vervangen op de donderdagochtend en vrijdagmiddag/avond. Natuurlijk blijft Anneke ook masseren😊 Hebben jullie al kennis gemaakt met ons nieuwe boekingssysteem? Dit werkt geweldig!!:-)
Wanneer je op de volgende link klikt kun je meteen zien welke plekjes er nog beschikbaar zijn:
https://mind-motion.nl/wellness/massages/

Huishoudelijke mededelingen
– We zien helaas dat mensen weer regelmatig op buitenschoenen trainen. We houden ons centrum graag schoon en netjes. Willen jullie eraan denken dat je schoenen gebruikt die speciaal voor binnen zijn?
– Willen jullie er alsjeblieft aan denken je eigen spullen op te ruimen en schoon te maken? We tillen onszelf soms een breuk omdat mensen zware gewichten laten slingeren.
– Het is niet toegestaan om je eigen flesje te vullen bij de balie. Dit omdat we het niet hygiënisch vinden wanneer iedereen aan deze kraan zit. Wel mag je ons natuurlijk vragen om je flesje bij te vullen😊

 

We hopen dat jullie net als ons, erg blij zijn met al deze leuke nieuwtjes! We zijn verheugd om iedereen weer als vanouds te kunnen ontvangen. Eindelijk kunnen we echt weer doen waar we goed in zijn: Gezond leven leuk maken!:-)

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion