Blog

Nieuwsbrief juni

Lieve leden van Lifestylecenter Mind & Motion😊 We hebben weer allerlei nieuwtjes… lezen jullie mee?

WOD
Heb je al gezien dat we elke dag een nieuwe Workout Of the Day op ons krijtbord hebben staan?

De workout is een high intensity training, waar je in 20 min zoveel mogelijk rondes probeert uit te voeren. Deze WOD’s kan je zelf uitvoeren en met een warming up van 10 minuten, ben je binnen 30 minuten klaar met je volledige workout! Heb je dus weinig tijd of wil je gewoon even knallen? Vraag dan een instructeur voor uitleg over de WOD! Wij helpen jou met alle liefde😊

 WIM HOF
Jaaaa binnenkort is het weer zover. We organiseren deze mega vette workshop gewoon nog een keer! 🙂 In het kort over het programma:
Uitleg Wim Hof Methode

  • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
  • 3 ronden ademen
  • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
  • Uitleg trotseer de kou
  • Voorbereiden op de koude dip
  • Koude dip onder begeleiding

Wanneer:  Zondag 10 juli

Tijd: 12:00 uur

Duur: 3 a 4 uur

Kosten € 30,-
Opgeven: Info@mind-motion.nl

Roosterwijzigingen
1 juli vervangen we de Fifty Fit én de Synergy + buikspierkwartier voor een circuittraining. Deze circuittraining zal om 09:00 uur in de grote zaal plaats.

TEAMbuilding
Vrijdag 23 juni hebben we een geweldig leuke dag met een groot gedeelte van het team gehad. Deze dag stond in het teken van samenwerken en gezelligheid. Met zijn allen hebben we gepuzzeld, kano gevaren, torens gebouwd, sportieve activiteiten gedaan en soep gekookt. Samen hebben we afgesloten met een borrel en diner. Een heel geslaagde middag en avond😊

 Welkom Renate & Marion
Wij verwelkomen Renate Bronsema en Marion van Dijken in ons team. Renate zal als administratief medewerkster aan de slag gaan en Marion zal te zien zijn in de fitness. We kijken ontzettend uit naar de samenwerking met deze dames! We heten ze dan ook van harte welkom en wensen ze veel succes en plezier bij Lifestylecenter Mind & Motion!

Cursus Mindfullness
Na de zomervakantie starten er weer nieuwe cursussen Mindfullness op de inspiratieplek in Ulrum. We kennen deze plek van Maikel van Vastenhoven. Hij geeft bij ons regelmatig de WIM HOF workshop, zo ook 10 juli zoals jullie eerder hebben kunnen lezen in deze nieuwsbrief. Na een bezoek aan de inspiratieplek raakten we zo enthousiast dat we besloten elkaar te helpen en informatie van elkaar te delen. Graag delen we daarom enige informatie over de cursus mindfulness:

🧘🏻‍♀🌟MINDFULNESSTRAINING in ULRUM 🌟🧘🏻‍♀

✨ STAP UIT JE HOOFD EN IN JE LEVEN ✨

💫VAN STRESS NAAR HAPPINESS💫

Voor iedereen die last heeft van een druk hoofd en lichamelijke spanningsklachten.

Leef lichter, ontspan meer en geniet meer!

➡Heb jij last van stressklachten, vindt je het lastig om met je emoties om te gaan en heb je een vol en druk hoofd?

➡Moeite om alle ballen steeds maar hoog te moeten houden?

➡Wil jij je graag stabieler voelen in deze onrustige tijden?

➡Je aandacht meer bij jezelf kunnen houden in plaats van steeds meegesleept worden door alles wat er om je heen gebeurt?

➡Wil jij meer vertrouwen in jezelf?

Dan is mindfulnesstraining iets voor jou!

Voor meer informatie kijk je op de website: https://www.deinspiratieplek.nl/mindfulness/

 

Voor nu laten we het hierbij… Maar houd de mailbox in de gaten… want eind deze week komt er nog een leuk bericht jullie kant op😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion