Blog

Nieuwsbrief juli

Lieve mensen,

Afgelopen maanden hebben we jullie overladen met nieuwsbrieven, maatregelen en mededelingen. Daarna werd het even wat stiller. We kregen nu af en toe de vraag of het wel klopte dat er nog niet weer een nieuwsbrief verstuurd was😉 Hoog tijd voor een nieuwsbrief bomvol met nieuwtjes en ook belangrijke mededelingen.

Allereerst willen we alle nieuwe leden en ook oud leden weer een hartelijk welkom terug heten. Afgelopen maand hebben veel mensen zich (weer) ingeschreven, geweldig! We gaan weer vooruit! We zitten nog lang niet op het oude leden aantal maar dat we weer vooruit gaan voelt zooooo ongelooflijk goed!!!

KardingeRun !!!
In het weekend van 25 en 26 september staat de 7e editie van de KardingeRun op het programma.
Het is de grootste obstakel/mud run van noord Nederland! Wij willen graag op zondag 26 september vanuit Lifestylecenter Mind & Motion met 2 teams hier aan meedoen! Eén team voor de 6km route en een ander team voor de route van 9km. De organisatie heeft voor deze editie vernieuwde routes uitgewerkt met daarin natuurlijk de verschillende obstakels verwerkt.
Zou je hier graag aan mee willen doen stuur dan een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com

Lekkage
Drie weken geleden kregen we te maken met lekkage die is ontstaan in de herendouches. Het probleem heeft even geduurd, omdat de plek waar de lekkage ontstaan was eerst volledig opgedroogd moest zijn. Gelukkig is het probleem inmiddels verholpen. Danny van Multiple jobs heeft het probleem gister verholpen, dus de douches zijn weer helemaal gereed voor gebruik!

Glaasjes water
Regelmatig vragen(nieuwe) mensen ons of ze een glaasje water mogen, dit doen we helaas niet. Het is  wel mogelijk om een flesje water te kopen. Natuurlijk mag je ook zelf je bidon bijvullen 🙂 Deze mogen jullie vanaf morgen weer zelf vullen aan de bar.

Nieuwe masseuse
Vanaf aanstaande dinsdag komt Bianca Oostman ons massageteam versterken op de dinsdagavond.
Even voorstellen…
Mijn naam is Bianca Oostman en woon in Groningen. Na 30 jaar in het bedrijfsleven werkzaam te zijn, vooral zittend beroep, heb ik besloten naast mijn baan iets actiefs te gaan doen wat ik echt leuk vind. Wat heeft een sporter nodig om fit en blessure vrij te blijven. Uiteraard een goede training, maar ook mentale training, voeding en lichamelijke ondersteuningen. Dus ook massage. Dit heeft mij er toe gezet om de opleiding als sportmasseur te gaan volgen. Hier ben ik met volle enthousiasme aan begonnen en volbracht met een diploma van het NGS. Binnen de sportmassage ben ik vakkundig op de onderdelen; sportmassage anatomie, fysiologie, EHBSO, sportpreventie tapen en bandageren. Ik hoop jullie aankomende periode te kunnen verwelkomen bij Lifestylecenter Mind & Motion.

LET OP!!! Een plekje reserveren voor massage doe je via de website. Wanneer je op de volgende link klikt: https://mind-motion.nl/wellness/massages/ kun je meteen zien wanneer en bij wie je terecht kan voor een massage.

Reserveren fitness en lessen
Vanaf MORGEN stoppen we met het reserveren voor de fitness. Het reserveren is niet meer verplicht en we willen voor jullie graag de druk van het sporten in tijdsvakken eraf halen. Het inchecken met de keytag blijft WEL verplicht! Het reserveren voor de groepslessen blijft ook verplicht. Dit omdat er voor de lessen maar beperkt plek is.

Laatste moment cancelen
Helaas gebeurt het toch regelmatig dat reserveringen op het laatste moment gecanceld worden. Zo waren er afgelopen zaterdag nog 2 plekken vrij voor de spinning. Lieve mensen… deze plekken zijn schaars en zeer gewild. Het is voor mensen op de wachtlijst helaas niet mogelijk om een half uur voor de les toch nog last minute naar een les te crossen. Willen jullie hier alsjeblieft zorgvuldig mee omgaan? Meer dan vragen om jullie inzet kunnen we hier helaas niet aan doen.

Wijzigingen groepslessen/zomerrooster
We doen ontzettend ons best om de lessen ook in de zomer door te laten gaan. Helaas hebben we niet voor alle lessen vervanging kunnen vinden. Voor een heleboel lessen gelukkig ook wel😊 Daarbij worden bepaalde lessen soms vervangen door een ander soort les. We sturen jullie aankomende week een nieuwsbrief met daarin alle wijzigingen voor het groepslesrooster van de aankomende periode. Afgelopen week is er veel vraag geweest naar de Motion & Balance les op de donderdagavond van Roanne. We zijn ontzettend druk met het zoeken naar een geschikte vervanger voor deze les. Het vinden van een vervanger staat deze week hoog op onze prioriteiten lijst. Weten jullie misschien iemand die ons uit de brand kan helpen? Laat het ons weten😊

Schoonmaak
Gebruik van schoonmaakdoekjes
Vanaf MORGEN halen we iets de druk van het schoonmaken af. Het is voor jullie niet meer verplicht om de gebruikte apparatuur na gebruik schoon te maken. We weten dat er ook mensen zijn die nog steeds waarde hechten aan deze maatregel. Daarom hebben we besloten dat we de doekjes en spray wel willen behouden. Wie hier gebruik van wil maken, mag hier gebruik van maken. Maar we gaan er niet op handhaven. We raden de mensen die de doekjes en spray willen blijven gebruiken aan om de apparatuur/spullen voor gebruik schoon te maken. Zo ben je verzekerd van een schoon toestel.

Verlof Marit
Aankomende donderdag zal Marit voor het laatst aanwezig zijn. Daarna gaat op het mailadres marit@mind-motion.nl het automatisch antwoord voor afwezigheid aan en zal ze zoveel mogelijk gaan genieten van haar vakantie/verlof, want in juli is het al zover! Dan komt er een mini Marit bij😉. De info@mind-motion.nl mail en social media zal volledig overgenomen worden door Suzanne Flierman en Anneke Broekhuizen. Echt dringende en financiële zaken zullen zij doorsturen naar Marit. Zij zal tijdens haar verlof alleen echt dringende en financiële zaken blijven regelen.

Jullie zijn na het lezen weer helemaal up to date! Mochten jullie vragen of opmerkingen hebben… Let us know:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion