Blog

Nieuwsbrief juli

Hier issie…. De zomernieuwsbrief! BOMVOL met mededelingen en leuke nieuwtjes. Pak er een drankje bij, zorg ervoor dat je lekker zit… en lees de brief met aandacht😊 We beginnen de nieuwsbrief met de ietwat serieuze mededelingen😉

Huishoudelijke mededelingen
We starten met een paar huishoudelijke mededelingen. Want het valt ons op dat er hier en daar wel eens wat vergeten wordt…..
1. Willen jullie ten allen tijde alsjeblieft inchecken met je keytag? Ben je deze kwijt? Dan koop je voor € 2,50 een nieuwe aan de balie. We houden zo zicht op hoeveel bezoekers we hebben en wie een geldig abonnement heeft.  Daarbij vinden we het fijn om te weten of mensen regelmatig komen. Kom je al een poosje niet? Dan kan het zo zijn dat we jou binnenkort bellen om een afspraak te maken😊Wij controleren vanaf heden streng op de keytag omdat mensen helaas misbruik maken van ons vertrouwen.
2. Willen jullie er aan denken dat je met schoeisel speciaal voor binnen traint? Dat betekent dat je ook niet met je binnenschoenen het stukje vanuit de auto of van de fiets loopt. Wij gaan hier de komende periode echt op controleren.
3. Wanneer je cardio apparatuur gebruikt, willen jullie deze dan alsjeblieft schoonmaken na gebruik? Dit is wel zo fris😊
4. Met een op maat gemaakt schema mag je bij ons sporten vanaf 12 jaar. Echter… wanneer er niet serieus getraind wordt, verzoeken we jullie naar huis te gaan. Het is bij ons geen speeltuin.
5. Een proefles kan ALLEEN op afspraak. Het is niet de bedoeling dat mensen zomaar meegenomen worden zonder hierover te communiceren naar ons. Wanneer je wil uitproberen of de fitness iets voor jou is dan graag je eerst even melden bij de balie.

Roosterwijzigingen
In de vakantie zijn er een aantal lessen die komen te vervallen en/of worden gewijzigd. We hopen dat jullie weten dat we enorm ons best doen om het zo goed mogelijk voor iedereen te doen en hopen dan ook dat jullie blij zijn met hoe de komende periode er uit komt te zien😊
Week 29
– Synergy en buikspierkwartier valt uit op maandag 09:00 uur en 09:45 uur
– Latin dance valt uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00
– Total body van woensdag 19:00 uur wijzigt deze week naar een Latin dance
– Pilates op dinsdag 19:00 uur wordt overgenomen door Lieke. De inhoud zal er daardoor iets anders uit zien, maar het accent blijft natuurlijk op de core/houding.
Week 30
– 
Synergy en buikspierkwartier valt uit op maandag 09:00 uur en 09:45 uur
– Latin dance valt uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00 uur
– Pilates op dinsdag wordt overgenomen door Lieke
– Yoga op zaterdag valt uit
Week 31
– Total body valt uit op maandag 09:00 uur
– Pilates valt uit op dinsdagOCHTEND 11:00 uur
– Latin dance valt voor de laatste keer uit op dinsdag 20:00 uur en vrijdag 19:00 uur
– 65+ les valt uit op woensdag 10:30 uur
– Total body van woensdag 19:00 uur wijzigt deze week voor de laatste keer naar een Latin dance.
– Pilates op dinsdag 19:00 uur wordt overgenomen door Lieke.

Week 32, 33 en 34 communiceren we later. Anders wordt de lijst wel heel lang😉 Marit zal in week 29, 30 en 31 afwezig zijn. Mochten er specifieke vragen zijn dan kunnen jullie daarvoor weer in week 32 bij haar terecht. Mailen kan natuurlijk altijd, maar Marit zal de laptop zoveel mogelijk dicht laten in de vakantie en alleen heel dringende zaken beantwoorden.

SHOTJES
Oooo yes! We zijn hier zo enthousiast over!!! Naast smoothies, koffie en thee kunnen er vanaf maandag ook shotjes gekocht worden!! Hoe leuk is het om samen met je sportmaatje een gezond shotje te kunnen nemen? En het leuke is… een shotje kost maar één euro!!! Laten we allen proosten op het begin van een heerlijke vakantieperiode😊 Hieronder de shotjes op een rijtje.

SHOT GINGER
Powerboost van koudgeperste gember. Gember staat bekend als een natuurlijke vetverbrander. Van gember is bekend dat het erg goed is voor de maag en darmen. Ook zorgt het er voor dat de voedingsstoffen beter worden opgenomen, tot wel 200%.
SHOT GREEN GINGER
Dit is onze allernieuwste shot en volgens ons het beste van twee werelden. Het combineert al het goede van onze gembershot met groene bladgroenten én spirulina. Spirulina is eigenlijk een superfood alg en bevat veel waardevolle mineralen.
SHOT TURMERIC
Powerboost van koudgeperste kurkuma. Kurkuma staat bekend als hét geneesmiddel uit de natuur, vooral vanwege haar krachtige, ontstekingsremmende werking. Daarom past het perfect in een detox sapkuur, maar is ook de ideale shot als je vaak ontstekingsklachten hebt.
SHOT VITAMINE C
Rood fruit en citrusvruchten staan bekend om hun hoge gehalte vitamine C. De Acerola kers is één van de vruchten die bovenaan de lijst staan van alle producten met het hoogste vitamine C gehalte. Samen met de koudgeperste zwarte bes, aardbei en grapefruit maakt deze shot een echte Vitamine C booster en kom je hier mee makkelijk aan je alledaagse hoeveelheid vitamine C!
SHOT VITAMINE D
Powerboost van koudgeperste sinaasappel, gember, citroen, kurkuma, zwarte peper en vitamine D3. Groente en fruit bevatten eigenlijk nauwelijks vitamine D, daarom hebben we vitamine D3 toegevoegd aan deze shot. Vitamine D3 kan je lichaam het beste opnemen. Naast Vitamine D3, bestaat de shot uit koudgeperste gember, kurkuma en sinaasappel.

Kardingerun
Maar liefst 30 toppers doen volgende week mee aan deze fantastische mudrun! Geweldig!!! Alle deelnemers kijken uit naar het leuke maar ook uitdagende parcours. We wensen al deze toppers heel veel succes en vooral ook veel plezier! Go go go!

JUDO
Jaaaaa nog iets waar we heel enthousiast over zijn! Na de zomervakantie kunnen we Judo voor kinderen aan het lessenaanbod toevoegen. Dit doen we in samenwerking met de judo academy noord Nederland. Op de volgende website vindt je meer informatie over judo en de judo academy: https://judoacademy-nn.nl/
We zullen de lessen zeer waarschijnlijk op de dinsdagmiddag aan gaan bieden en we starten op 4 oktober. Hoe de tijden en leeftijden verdeeld zijn, is nog niet zeker. Natuurlijk informeren wij jullie hierover zodra er meer duidelijkheid is😊 We konden niet wachten om dit alvast met jullie te delen.

CLUBstrippenkaart
Exclusief voor leden van DIO en SVbedum bieden wij de CLUBstrippenkaart aan. Op vertoon van bewijs van jouw lidmaatschap mag je bij ons 10x sporten voor maar €55,-
Met deze CLUBstrippenkaart mag je gebruik maken van fitness EN groepslessen. Deze speciale strippenkaart voor alle leden van DIO en SVbedum is geldig t/m 31 augustus. Je kan aan de balie terecht voor het kopen van de CLUBstrippenkaart.

Graag sluiten we de nieuwsbrief af met een vakantiegroet. We wensen iedereen een ongelooflijk fijne vakantie. Geniet van het mooie weer, sporten in een heerlijke gekoelde ruimte😉 en geniet vooral ook van elkaar. We hopen iedereen na de vakantie weer terug te zien. Helemaal opgeladen en klaar om te gaan knallen in het nieuwe seizoen. Maar eerst met die summerbody’s (mede mogelijk gemaakt door Lifestylecenter Mind & Motion) flaneren op het strand natuurlijk 😉

Sportieve groet,

Team Mind & Motion