Blog

Nieuwsbrief januari

Toppers!!!

Het is weer JANUARI!!! 😊 De start van een nieuw jaar vol mogelijkheden en kansen! DE periode dat iedereen weer gezond(er) wil leven en velen vol goede moed met goede voornemens aan de slag gaan! GEWELDIG!!! Wij helpen jullie daar natuurlijk graag bij. We staan ook dit jaar voor jullie klaar😊 We geven begeleiding op maat, voorzien jullie van tips en adviezen en zijn er natuurlijk ook om een gezellige babbel te maken. Heb je al een afspraak staan in het nieuwe jaar? Zo nee, trek dan aan de bel en zorg ervoor dat je een afspraak plant bij één van onze instructeurs. Soms is een heel nieuw schema niet nodig… Maar kijken hoe je ervoor staat en of jouw doelen realistisch zijn, is minstens zo belangrijk. Soms kunnen we met een paar kleine tips heel veel voor jou betekenen😊

Roosterwijzigingen
* Dinsdag 3 januari 18:45 uur zal Nathalie de yoga les van Natalia vervangen.
* Dinsdag 10 januari 18:45 uur zal de Yoga les van Natalia NIET doorgaan.
* Vrijdag 6 januari 11:00 uur staat BELLYFIT voor het eerst op het rooster.
* De synergy zal op de maandag voorlopig van het rooster verdwijnen. Dit omdat we (helaas) nog     steeds met een tekort aan personeel zitten. Zodra dit is opgelost zal de les weer terugkomen op het rooster.
* Marit heeft vakantie t/m maandag 9 januari. Haar lessen worden vervangen door Lieke.

Nieuwjaarsactie
Van 2 t/m 13 januari is er een actie om nieuwe leden te werven! Nieuwe leden kunnen zich GRATIS inschrijven en besparen daarmee € 25,- De eerste 10 inschrijvingen ontvangen een TE GEKKE goodiebag t.w.v. €53,99

Nieuwe proteïnebar
Jaaaa!!! Eindelijk is de nieuwe Orangefit proteïnebar op de markt! Hij was het wachten waard! De smaak is geweldig! En… De reep is volledig vrij van:
– Sucralose
– Lactose
– Soya
– Gluten
– Palmolie
Wij zijn razend enthousiast😊

 

Hiermee sluiten we de eerste nieuwsbrief van het jaar af. We wensen iedereen een hele fijne sportieve week en gaan er vanuit dat we jullie heel gauw treffen in ons mooie lifestylecenter!

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion