Blog

Nieuwsbrief december

Lieve sportievelingen,

We hadden weer een brief vol met leuke nieuwtjes en andere mededelingen. Deze stond voor jullie klaar… maar als donderslag bij heldere hemel, kwam er wederom een persconferentie met de mededeling dat we onze deuren moeten sluiten. Een hoop leuke nieuwtjes en mededelingen hebben daarom weinig zin meer. Toch willen we e.e.a. met jullie delen.

We vinden het echt vreselijk dat jullie opnieuw in de situatie komen dat er niet bij ons gesport kan worden. Daar balen we zoooooo ongelooflijk van☹Maar we blijven positief en we gaan er vanuit dat de lockdown dit keer echt voor korte duur is! Hopelijk kunnen we jullie na 14 januari weer verwelkomen.

De komende periode hopen we ook weer op jullie steun en vertrouwen te kunnen rekenen. We hebben ons hier eerder doorheen geslagen… Samen! We willen dat ook heel graag deze keer weer doen. Het voelt alleen ongelooflijk rot dat we wéér moeten vragen om begrip en steun. We voelen ons bezwaard☹ Maar het is wat het is… We moeten hier weer uit komen en dat lukt alleen met jullie.

Voor de periode t/m 14 januari kunnen wij helaas geen compensatie geven. We hebben de steun ECHT nodig om personeel, huur en andere vaste lasten te kunnen betalen. Het feit blijft dat we een team hebben dat keihard werkt voor ons en voor jullie, deze mensen willen we heel graag behouden. Naast het inkomen van deze toppers hebben we op korte termijn ook de huur en lease verplichting. En een buffer is er niet… We krabbelen immers nog maar net op uit de vorige crisis….

We hebben natuurlijk begrip voor ieder die liever zijn/haar abonnement stop zet. Bevriezen kan niet, maar opzeggen kan natuurlijk altijd. Opzeggen gaat echter ALTIJD SCHRIFTELIJK. Kom je liever niet binnen? Dan volstaat een brief in de bus ook.

Wanneer er vanuit de overheid meer bekend is over steunpakketten, waardoor wij in de gelegenheid komen om jullie WEL te compenseren, laten we dat natuurlijk middels de nieuwsbrief weten😊

Workout video’s
Aankomende dagen gaan we aan de slag met het opnemen van een aantal workouts. Deze workouts worden net als de vorige keer opgestuurd via de mail. Let op! Heb je je hiervoor de vorige keer niet aangemeld? Dan kan je dat alsnog doen door een mail te sturen met onderwerp: OPGAVE VIDEO WORKOUTS

Challenge
We gaan tevens aan de slag met een leuke challenge om jullie toch een beetje uit te dagen en bezig te houden deze dagen😉 Want bewegen blijft hoe dan ook, MEGA belangrijk! De challenge delen we aankomende week met jullie via onze socials. Dus… KEEP POSTED!!!

Workshop Wim Hof methode
Jaaaaa, we hebben een mega vette workshop voor jullie kunnen organiseren! Hiervoor hadden we al een datum gepland… Maar dit laten we nog even open gezien de maatregelen. Wel willen we de plannen alvast met jullie delen😊

Binnenkort komt Maikel van Vastenhoven om jullie kennis te laten maken met de Wim Hof methode in combinatie met sport.
Het programma ziet er als volgt uit:

  • Uitleg Wim Hof Methode
  • Uitleg Ademen (voordelen en hoe)
  • 3 ronden ademen
  • Uitleg mindset (deel van de voorbereiding op de kou en sport)
  • Uitleg trotseer de kou
  • Voorbereiden op de koude dip
  • Koude dip onder begeleiding

Datum: Op een zondag… Zodra dat kan😉

Tijd: 13:00 uur

Duur: 3 a 4 uur

Kosten € 30,-
Er is plek voor maximaal 15 personen (deze workshop is exclusief voor leden van M&M)
Opgave via info@mind-motion.nl o.v.v. opgave Wim Hof. Verdere informatie volgt na opgave via de mail.

PT Actie
Januari is HET moment van goede voornemens en HET moment om met een frisse start weer te beginnen met een gezonde leefstijl. Wij helpen jou daar graag bij! Wij zijn deskundig op het gebied van training en voeding! Gelukkig is er qua PT nog genoeg mogelijk.  In januari hebben we plek voor 3 nieuwe mensen om te begeleiden. Je ontvangt in januari een hele mooie korting van 15% op het maandbedrag!
Deze korting geldt tevens ook voor mensen die al personal training volgen en in januari doorgaan met personal training.

LET OP!!! Geef jezelf op in december! De plekjes zijn altijd zo weer bezet… VOL=VOL

Afscheid Sjors
Aankomende week zou onze Sjors zijn laatste uren in de fitness draaien. Ook zou hij woensdag en donderdag zijn laatste Kidslessen geven. Helaas kunnen deze lessen nu niet doorgaan. Dat vinden we ontzettend jammer. We weten niet of het nog mogelijk is om nog een soort van afscheid te houden voor de kidslessen. Dat hangt er helemaal vanaf hoe de komende weken eruit gaan zien en wat voor mogelijkheden Sjors nog in zijn rooster heeft.

Kidslessen/tijden veranderen

Wij hebben voor de Kidslessen gelukkig een nieuwe instructeur gevonden😊 Echter betekent dit wel dat de tijden/dagen iets aangepast worden. Na de lockdown worden de lessen gegeven op woensdag van 15:30-16:30uur (kids 6/9 jaar) en van 16:30 – 17:30uur (kids 9/12 jaar).
De les op de donderdag zal dus komen te vervallen. Na de lockdown zal Lieke Balkema de lessen overnemen en de vaste instructeur worden voor de Kidslessen.

Afsluiting
We hopen dat we jullie heel gauw kunnen verblijden met een iets positievere nieuwsbrief😊 Wij hebben er echt vertrouwen in. Hopelijk jullie ook😊

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion