Blog

Nieuwsbrief augustus

 

Lieve leden,

Voor ons Noorderlingen is de vakantie voorbij. Althans… voor de mensen met naar schoolgaande kinderen😉  Velen van ons moeten morgen weer in het gareel. De wekker weer paraat en de broodtrommels weer gesmeerd. Voor veel mensen betekent dit ook dat het sporten weer opgepakt wordt. De vakantiekilo’s moeten er weer af en we gaan weer aan de slag met gezonder eten. Lieve mensen… wij kunnen niet wachten om met jullie het nieuwe sportseizoen op te starten! 🙂 Lezen jullie mee, zodat je goed geïnformeerd weer aan de slag gaat?

Kim geboren/winnaars actie
We starten deze nieuwsbrief met het leuke nieuws dat de dochter van Ronald en Marit en zusje van Dexx en Luuk, gezond ter wereld is gekomen op 27 juli. Velen van jullie hebben dit natuurlijk al lang via social media vernomen😉 We hebben enorm veel felicitaties van jullie mogen ontvangen op allerlei manieren! Er kwamen vele kaartjes en cadeautjes via de post! Ook op Facebook en Instagram hebben we enorm veel berichtjes ontvangen. Geweldig leuk!!! Bedankt hiervoor.

Met de geboorte van KIM konden we ook meteen de winnaars van de ‘’raad de naam’’ actie bekend maken. Maar liefst 4 mensen hadden de naam goed geraden! Deze mensen hebben van Suzanne een telefoontje ontvangen en hebben bij hun eerstvolgende bezoek aan lifestylecenter Mind & Motion een barkaart t.w.v. € 10,- in ontvangst mogen nemen.

Liam geboren
Roanne en haar vriend Sander zijn op 3 juli ouders geworden van een prachtig mannetje genaamd Liam Friso Arthur Verreij. Met dit kersverse gezin gaat alles goed. Binnenkort zal ook Roanne weer met haar werkzaamheden starten. We kijken ernaar uit om onze vrolijke Roanne weer binnen Lifestylecenter Mind & Motion aan het werk te zien.

Lars
Onze topper lars gaat in september starten met een opleiding. Super mooi voor hem, maar jammer voor jullie/ons ☹ Alleen in augustus zal Lars nog les geven bij ons. Wie weet komt hij nog een keertje invallen. Zijn spinning les en bodypower les worden overgenomen door onze alles kunner Lieke. Aangezien Lieke deze 2 lessen geeft, vervalt de Total Body op de maandagavond. Wanneer Marit weer terug komt word dit weer een step les natuurlijk😊

September actie
Jawel… Het nieuwe sportseizoen gaat van start! Komende periode hebben we een hoop leuke acties en activiteiten voor jullie in de planning. We trappen het seizoen af met een actie waarbij men zich gratis in kan inschrijven. Van 1 t/m 18 september kan iedereen zich GRATIS inschrijven! Dat is bijna 3 week!!! We hopen veel oud-leden en nieuwe leden te kunnen verwelkomen. Nieuwsgierig naar wat we nog meer in de planning hebben de komende tijd? Volg ons op social media en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft middels onze nieuwsbrieven.

Kardingerun
Zondag 26 september gaan wij met 2 teams meedoen aan de Kardinge MUD Run! DE obstakel run van het Noorden!! Ben jij een sportfanaat? Staat Bootcamp bij jou op het rooster? Lijkt het je leuk om samen met jouw sportmaatje mee te doen aan een leuke uitdaging? Dan is dit voor jou de kans om mee te doen aan een geweldig leuke sportieve activiteit !! 😊

Wanneer? 26 september
Hoe laat?  12:45 uur start de 9km groep en 13:45 uur start de 6km groep.
Kosten? De inschrijfkosten zijn voor de 6km €30 en voor 9km €35. Hier komt nog een klein bedrag bij van € 8,- voor een mooi gepersonaliseerd shirt.
Ogeven? Stuur een mailtje naar : actiemindenmotion@gmail.com
Inmiddels hebben we de eerste aanmeldingen al binnen! Wie o wie gaan nog meer met ons de uitdaging aan? Geef je op voor 10 september, dan kunnen we jullie gaan indelen en verder informeren!

We maken er met z’n allen een geweldige middag van!

Koffie
Velen van jullie hebben al mogen genieten van de heerlijke nieuwe fairtrade koffie die we tegenwoordig schenken. We zijn een aantal weken geleden een samenwerking aangegaan met MIKO koffie noord. We investeren bij deze samenwerking in hoogwaardige fairtrade koffie. Ook hebben we een andere koffiegrinder in gebruik, waardoor de kwaliteit van de koffie vele malen beter tot zijn recht komt. Ja, jullie voelen het vast al aankomen😉 de koffieprijs zal iets stijgen. Voor een kop koffie werd voorheen € 1,50 betaald. We verhogen deze prijs naar € 1,75.

Werkzaamheden Marit
Vanaf begin/half oktober zal Marit haar werkzaamheden weer gaan hervatten. Afgelopen jaren heeft Marit de verschillende facetten binnen Lifestylecenter Mind & Motion zelf aan kunnen bieden en uit kunnen voeren. Groepslessen, voedingsadvies, personal training, begeleiding in de fitness en massages. De taken welke als eigenaresse uitgevoerd horen te worden, werden/worden met de groei van het bedrijf steeds groter waardoor werkweken van 40 a 50 uur de normaalste zaak van de wereld waren. De corona crisis en verlof periode heeft haar doen beseffen dat meer tijd thuis ontzettend belangrijk is. Ze gaat daarom haar werkzaamheden anders inrichten.
Vanaf oktober zal Marit zich vooral gaan richten op de taken die horen bij de functie van eigenaar. Te denken aan; De lijnen uitzetten, strategie bedenken, visie waarborgen en het regelen van de randvoorwaarden om Lifestylecenter Mind & Motion met het team van 15 mensen draaiende te houden. Daarbij zal ze een aantal lessen blijven geven, zoals steps, pilates en af een toe een spinning les. Ook zal er meer tijd en ruimte zijn voor het geven van massages en zal ze een belangrijke rol blijven spelen in het beheren van de social media en mail. Marit gaat vanaf oktober stoppen met het geven van personal training, voedingsadvies en begeleiding in de fitness. Wel zal ze natuurlijk meer dan genoeg aanwezig zijn😉 Suzanne heeft daarbij een belangrijke rol in het aansturen van het team, taken m.b.t. roosters, social media en het geven van lessen. Zij heeft de afgelopen periode bewezen dat ze als clubmanager meer dan goed tot haar recht komt.

Stagaires
Afgelopen periode hebben jullie natuurlijk al volop kunnen genieten van onze duizendpoot Lieke. Ook voor haar start het nieuwe school seizoen weer. Maar… niet getreurd… want Lieke komt lekker nog een keer bij ons stagelopen!
Ook mogen wij Rik Bronsema verwelkomen als nieuwe stagaire voor het komende seizoen. Hij blijft het hele jaar gezellig bij ons voor zijn opleiding Sport & Bewegen. Rik heeft al ervaring in de fitness en is in bezit van zijn diploma fitness A. De komende periode wil hij zijn kennis uitbreiden en zijn sociale vaardigheden in de praktijk brengen binnen Lifestylecenter Mind & Motion.

Nieuw schema na de zomer
Inspiratieloos? Niet gemotiveerd? Wij helpen jou op weg! Daar zijn we namelijk voor! Het is onze passie om mensen te helpen. Ben je dus toe aan een nieuw schema? Trek aan de bel. Wij plannen met alle liefde een afspraak en zorgen er samen met jou voor dat je aan de slag gaat met een nieuw of aangepast schema. Let’s go go gooooooo.

Meten & Wegen
Wist je dat je bij ons een meet en weeg moment kan inplannen? We meten jouw vetpercentage, gewicht, bmi en cm’s. Wanneer je een pro lidmaatschap afneemt (€ 5,- per maand ) kun je maandelijks komen voor een meet en weeg moment. Handig wanneer je graag een extra stok achter de deur hebt! Als Pro member profiteer je bovendien van vele extra mogelijkheden binnen Virtuagym zoals het registreren van je dagelijkse voeding en toegang tot vele extra oefeningen waarmee je jouw trainingsschema geweldig kunt upgraden!
Natuurlijk kun je een meet en weeg moment ook los betalen. Je betaalt dan € 10,-  en mag 2 maand achtereen komen meten en wegen. Interesse? Maak een afspraak bij één van onze instructeurs.

Laatste maand seizoenssmoothie
Nog één maandje kunnen we genieten van de fruitsoorten die het zomerseizoen te bieden heeft. Denk aan bessen, frambozen, mango, ananas en aardbei. We hopen natuurlijk op nog een maandje heel fijn zomerweer waarbij deze zomersmoothie uitstekend tot zijn recht komt. In oktober lanceren we de nieuwe seizoensmoothie, waarbij jullie kunnen genieten van al het lekkers dat de herfst te bieden heeft!

Groepslessen
Yes… De aantallen in de lessen mogen weer omhoog. In Virtuagym zie je exact welke aantallen we voor de zalen hanteren. Wel blijft het reserveren voor de groepslessen verplicht omdat we voor iedere zaal een maximum aantal deelnemers blijven hanteren.
De komende periode zal ook het groepslesrooster weer zijn normale vorm terugkrijgen😊 De zomerperiode is bijna ten einde… En daarmee dus ook het zomerlesrooster. Houd onze socials en Virtuagym in de gaten voor het actuele lesrooster. We kunnen in ieder geval al verklappen dat onze topper Pieter jullie op de vrijdagavond weer gaat vermaken met een heerlijke spinningles!

Huishoudelijke mededelingen
– Mannen… willen jullie alleen PLASSEN in de urinoirs?
Deze zaten verstopt met plastic doppen, wc papier en kauwgum! Het is een flinke klus geweest deze weer te ontstoppen.
– Sporten in de zalen doen we op zaalschoenen. Trainen op buitenschoenen is niet hygienisch en zorgt voor veel viezigheid in de zalen. Wie toch de gok waagt om op buiten schoenen te trainen, loopt het risico om  verzocht te worden naar huis te gaan en van schoenen te wisselen.
– Willen jullie er aan denken je gebruikte materialen op te ruimen? Denk vooral aan hengsels en gewichtschijven.
– Let erop dat je altijd een geel doekje pakt bij binnenkomst. Met dit doekje en de schoonmaakspray die overal in de zaal te vinden is, maak je de gebruikte apparatuur schoon.

 

Jullie zijn weer helemaal up to date toppers! Bedankt voor het lezen… en tot gauw😊

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion