Blog

Nieuwsbrief April

Nieuwsbrief april

Oke… We zitten nog in maart? Maar we hebben alweer zoveel nieuwtjes dat we gewoon alvast een nieuwe nieuwsbrief maken. Daarbij willen we heel graag iedereen die ons blijft steunen ontzettend bedanken! We hebben zelfs een aantal donaties en nieuwe inschrijvingen ontvangen!!! Ook hebben meerdere mensen aangeboden om alvast vooruit te betalen of te willen stoppen met compensatie. WAUW!!! Geweldig! Zo ontzettend gul en lief!!! Jullie leven mee, bedenken ideeën om extra inkomsten te genereren en een aantal is en blijft gewoon LID! We zijn jullie hier echt heel, heel, heel dankbaar voor! Het voelt heel fijn om zoveel steun te krijgen wanneer je er doorheen zit. Jullie zijn geweldig! Lezen jullie mee met wat we nog meer te vertellen hebben?

Avondklok
Vanaf aanstaande woensdag wordt de avondklok een uur verschoven. We hebben besloten om de openingstijden NIET aan te passen. De fitness blijft geopend tot 20:30 uur. Dit doen we om in de avond iets meer rust te creëren met het opruimen en sluiten van de containers. Daarbij willen we ons team zo effectief mogelijk inzetten en zetten we liever iemand extra in op de drukke momenten dan laat in de avond.
Wél hebben we door het verschuiven van de avondklok extra ruimte voor massages in de avond! 🙂

Roosterwijzigingen
Vanaf april starten we met een aantal nieuwe lesse. 2x een  55+ les in de ochtend en 1x bootcamp in de avond. De 55+ les wordt 2x een stations training. Je blijft bij deze training op je eigen plek en gebruikt alleen je eigen materialen. Dit is een low impact les en geschikt voor iedereen boven de 55 jaar. Daarbij zal er rekening gehouden worden met eventuele beperkingen en wordt er samen met de instructeur gekeken naar de mogelijkheden om de oefening aan te passen.
De bootcamp les van woensdagochtend verschuift naar de woensdagavond.

Deze lessen vinden plaats op de volgende momenten:
Maandag 09:00 uur 55+ stations training            (nieuw)
Woensdag 11:00 uur 55+ stations training          (nieuw)
Woensdag 19:00 uur Extra Bootcamp les            (verplaatst)
LET OP!!! De bootcamp op de donderdag vervalt!

Paasloterij/Bingo
Op 2e paasdag houden we een gezellige bingo avond via teams. We verloten ontzettend veel leuke prijzen en maken daarbij gebruik van verschillende ronden en lootjes.
De kosten zijn per lootje en je kan 1 of meerder lootjes kopen… Of samen met familie en vrienden lootjes kopen natuurlijk! Hoe meer mensen meedoen.. hoe beter! 🙂 Voor elke prijs hebben we een beperkt aantal lootjes beschikbaar. Hieronder zie je wat een lootje kost en wat je kan winnen!

Ronde 1 – (€5,- lootje) zitten de volgende prijzen:
2x een T shirt van Lifestylecenter Mind & Motion
3x een Orangefit starterspakketje
2x 6 zonnebankmuntjes
2x een barkaart t.w.v. €10,-

 

Ronde 2 – (€5,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x laat Sjors doen wat jij wil!!! PT aan onze drill instructor

Ronde 3 – (€20,- lootje)Zitten de volgende prijzen:
2x een 1 op 4 spinning les van 50 minuten

Ronde 4 – (€10,- lootje) Zitten de volgende prijzen:
1x een massage van een uur
2x een grote fruitmand (aangeboden door Caroline en Edwin kamphuis)

Ronde 5 – (€20,- lootje) Zit de volgende prijs:
1x 1 maand lang DUO personal training

SUMMERSHAPE
Yes, daar is die weer! Inmiddels een jaarlijks terugkerend programma dat met veel succes door veel leden wordt gedaan? Dit keer zal Marit weer een les verzorgen tijdens de SUMMERSHAPE! We zetten alle belangrijke punten van de SUMMERSHAPE hieronder voor jullie op een rijtje… Wat krijg je tijdens de SUMMERSHAPE:

  • 2 x meten en wegen
  • 4 x een knaller van een les van Marit
  • 1 zak Orangefit Meal Diet
  • 1 zak Orangefit Collageen Booster
  • 2 x voedingsschema

Dit mooie programma wordt aangeboden voor maar € 119,50
De lessen vinden 3 keer op dinsdagavond plaats om 19:15 uur en 1 keer op woensdagavond (i.v.m. koningsdag)
LET OP!!! Er is plek voor 8 dames…. Dus wees er snel bij, want VOL = VOL ? Opgeven kan via marit@mind-motion.nl

Webinair
Op donderdag 15 april geeft Anneke wegens een enorm succes van het vorige webinar, wederom een webinar over de basis van voeding en hormonen. Er komen verschillende onderwerpen aan bod zoals: slaap, stress en krachttraining. Dit allemaal in combinatie met voeding en hormonen. Lijkt het je leuk en interessant? Schrijf je dan nu in door een mail te sturen naar info@mind-motion.nl. Het webinar is gratis en wordt gegeven via Teams.

Openingstijden feestdagen
Goede vrijdag: 08:30 tot 17:30 uur
1e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur
2e paasdag: 08:30 tot 15:30 uur

Toppers! Bedankt allemaal voor het lezen van de nieuwsbrief. Jullie zijn weer helemaal op de hoogte van alles dat er speelt rondom Lifestylecenter Mind & Motion. Mochten er vragen of opmerkingen zijn… Laat het ons weten:-)
We zien jullie vast aankomende week in de outdoor gym of tijdens 1 van de lessen.

Sportieve groet,

Team Mind & Motion