Blog

Nieuwsbrief april

Nieuwe maand… met natuurlijk weer een hoop nieuwtjes! Het voorjaar is volop begonnen en iedereen wil weer in shape zijn voor de zomer! Dat is te merken… want we hebben een hoop nieuwe mensen mogen verwelkomen. Geweldig! De bring a friend actie van afgelopen week was een succes. We hebben een hoop mensen kunnen verblijden met deze actie. Super leuk! Maar we hebben meer 😉 Scroll naar beneden om te kijken wat we jullie nog meer te vertellen hebben.

Nikky Kersten
Na een korte periode hebben we besloten om niet verder te gaan met Nikky. We wensen haar heel veel succes met het vinden van een passende baan.

Geert Zijlstra
Jawel jawel…. Misschien kennen jullie hem nog? Geert Zijlstra had zo’n 2 jaar geleden afscheid genomen van Lifestylecenter Mind & Motion… maar komt weer terug!!! We zijn hier enorm blij mee! Geert heeft veel ervaring in de fitness, personal training en natuurlijk zijn grote passie kickboksen. Geert zal vanaf 16 april werkzaam zijn voor 32 uur per week. Geweldig dat je weer terug bent Geert!

Meten & wegen
Heel graag willen we het meten en wegen even onder de aandacht brengen. Want… Meten is weten toch???
Wist je dat je bij ons maandelijks kan meten en wegen? We meten jouw vetpercentage, jouw centimeters, gewicht en BMI. We zijn hier gemiddeld 15 a 20 minuten mee bezig. En rekenen € 10,- voor 2x meten en wegen. Een PRO-abonnement is ook een optie! Je betaald dan € 5,- per 4 week extra met de incasso en kan je elke maand laten meten en wegen! Voor velen een hele mooie stok achter de deur😊 Het hele team is inmiddels bekwaam in het meten en wegen… dus er kan volop gepland worden!

Schoonmaakdoekjes
De gele schoonmaakdoekjes verdwijnen per ingang van 4 april. De torx rollen hangen natuurlijk gewoon in de zaal. Ook de schoonmaakflessen blijven staan. Wanneer jullie gebruik hebben gemaakt van de cardio, willen we jullie vragen de apparaten goed schoon en zweetvrij te maken. Wanneer je het fijn vindt kan je ook de krachtapparatuur even schoonmaken voordat je deze gebruikt. We hebben besloten om met de gele doekjes te stoppen omdat we graag minder willen wassen en drogen. Momenteel staan beide de halve dag de draaien en zoals jullie zelf ook weten/voelen… reizen de energieprijzen de pan uit. Daarbij vinden wij het fijn om weer terug te gaan naar ’’normaal’’.

Sportvasten
De eerste groep voor het sportvasten is inmiddels van start gegaan. 11 april start de 2e groep. Hierin zijn nog 6 plekken beschikbaar.
Tijdens het programma draait het erom dat je de swich maakt naar de vetverbranding. Het programma duurt 10 dagen en bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 dagen vasten en 4 opbouwdagen. Elke dag wordt er 20 tot 30 minuten aan cardio gedaan. Voor het starten en aan het einde wordt er een meet en weeg moment gedaan. Marit is gediplomeerd Sportvasten coach en neemt de begeleiding in het sportvasten voor haar rekening. Zij zorgt ervoor dat je het beste uit jezelf haalt. Gegarandeerd (blijvend) een paar kilo minder en energiek het voorjaar in na het sportvasten😊 Om alvast een impressie van het Sportvasten te krijgen kan je kijken op: www.sportvasten.nl
Wil je graag meedoen in de 2e groep? Mail dan naar marit@mind-motion.nl

BHV
Afgelopen 2 week zijn we druk in de weer geweest met de BHV. We zijn inmiddels allemaal weer helemaal up to date en weten wat we wanneer moeten doen wanneer er een onveilige situatie ontstaat of wanneer er een ongeval gebeurd. Jullie kunnen dus met een gerust hart bij ons komen sporten😉

Aanbieding Greens
JAWEL!!! Vanaf 4 april t/m 10 april zijn de GREENS van Orangefit in de aanbieding. Koop je 1 zakje greens? Dan krijg je de 2e voor de helft van de prijs!!!
Dat levert je een voordeel op van € 17,45
Wist je dat 85% van de mensen te weinig groente en fruit eten? Om aan je vitamines en mineralen te komen zou je minstens 450 gram groenten & 2 stuks fruit per dag moeten eten. Met Orangefit Greens zorg je ervoor dat jij jouw dagelijkse portie groente & fruit op een makkelijke manier binnen krijgt. Zo boost jij je imuunsysteem!
LET OP!!! De aanbieding geldt alleen voor de Orangefit Greens

Roosterwijzigingen/feestdagen
– 5 april zal Jetta voor de laatste keer Yoga op dinsdag geven. We hebben helaas nog geen nieuwe instructeur gevonden voor deze les. Maar zijn heeeeeeel hard op zoek. Tot die tijd is er tot ons grote spijt even geen yoga op dinsdag.
– Woensdag 6 april en woensdag 13 april zal Marit om 09:00 uur beneden een Synergy training geven i.p.v. de circuittraining. Wanneer Geert weer werkzaam is, zal hij de circuittraining geven op deze ochtend.
– Vanaf 21 april staat kickboksen weer op het rooster op donderdagavond om 19:00 uur. Geert zal deze les voor zijn rekening nemen.
– Met de paasdagen zijn we gewoon open volgens normale openingstijden.
– 27 april valt de 65+ les uit i.v.m met andere geplande werkzaamheden/acties rondom koningsdag.

We hopen dat jullie de brief met plezier gelezen hebben😊 Mochten er vragen of opmerkingen zijn… laat het ons dan natuurlijk weten😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion