Blog

Nieuwsbrief 11 maart 2021

Lieve leden,

We hebben weer van alles om met jullie te delen! Eigenlijk alleen maar leuke dingen! We kijken uit naar volgende week en nemen jullie mee in onze plannen. We komen elke week dichter bij het einde van de lockdown. Lezen jullie mee??

2x 4 tal buiten sporten
O yes!!! Vanaf volgende week mogen we met twee keer een viertal buitensporten. Acht mensen in totaal dus!!?Deze plekken zijn natuurlijk te reserveren in virtuagym?We hebben er nog een container bij gehuurd en deze is gisteravond geplaatst. De open plek tussen de 3 containers gaan we binnenkort bedekken met een groot afdekzijl, zodat we ook bij regen droog staan. EN… In die nieuwe container… Plaatsen we ook weer nieuwe apparatuur! Waaronder de kabeltoren… Een spinningfiets… En nog meer!! We creëren zo een volwaardige outdoor gym! We bieden volop cardio (roeitrainer, crosstrainer, hometrainer, spinningfiets) En je kan echt een volwaardige krachtsessie komen doen! Een squatrek, bench press, deadlift station, kabeltoren, bankjes en dumbels. Het is allemaal te gebruiken buiten/ in de containers, en er is in totaal nu plek voor acht mensen in de outdoor gym geweldig toch??!!

Groepslessen
Het is natuurlijk nog gissen of er straks nog meer versoepelingen komen.. maar wij zijn positief en gaan daar wel vanuit. Wanneer de fitness dan weer naar binnen mag… Mogen we waarschijnlijk buiten weer beginnen met de groepslessen, de groepslessen zetten we dan buiten in de containers voort. Bijvoorbeeld 4 spinningfietsen in elke container en de instructeur in het midden van de containers. Zo ook voor de yoga, pilates, bodypump etc! Op die manier staat iedereen droog en uit de wind en kunnen we toch plek bieden aan 12 mensen. Maar… Zover is het natuurlijk nog niet?We duimen dat we in april weer meer mogelijkheden krijgen… Maar willen jullie alvast enthousiast maken over de ideeën die we hebben?

Even voorstellen…. Suzanne Flierman
Hallo allemaal, Mijn naam is nu al paar keer voorbij gekomen, en inmiddels heb ik mijn eerste werk week erop zitten bij lifestylecenter Mind & Motion. Dus hoognodig tijd om mij voor te stellen, en een gezicht te geven aan de naam voor de mensen die mij nog niet kennen?
Ik ben Suzanne Flierman, 42 jarige, geboren en getogen Bedumer. 2 dochters maken mij de trotse moeder van Rose(10 jaar) en Sare (5 jaar) . Naast het trainen in de sportschool vind ik heel veel sportieve activiteiten geweldig om te doen, maar mijn aller grootste passie is voetbal. Voordat ik bij Lifestylecenter Mind & Motion kwam werken, heb ik bijna 20 jaar in de tandheelkunde gewerkt als tandarts/preventie assistente & baliemedewerker. Een vak waar ik eigenlijk bij toeval in ben gerold. Tijdens mijn MBO opleiding heb ik heel veel stages gelopen en ervaring opgedaan in sportcentra qua organisatie en groepslessen gegeven. Mijn plan was ook om een eigen sportschool te starten in Bedum, maar ergens heb ik die afslag gemist?Nu…  “iets van 24 jaar later” krijg ik als nog de kans dat mijn droom uit komt! Nee, ik bedoel niet mijn eigen sportschool beginnenhttps://www.high-endrolex.com/1, maar wel van mijn hobby/ passie mijn werk maken. Ik ben trots dat ik een onderdeel van dit team kan zijn, en samen met Marit leiding mag geven aan dit team. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te zien bij Lifestylecenter Mind & Motion!!
Hopelijk tot snel, groetjes Suzanne

Smoothies
Je kan bij ons op elk moment een heerlijke smoothie ‘’ on the go’’ komen halen. Misschien is het een idee om dit eens binnen je team voor te stellen? Zo’n smoothie is natuurlijk een ideaal tussendoortje op het werk?Daarbij zijn er vast bedrijven die andere lokale bedrijven willen supporten! Jullie support, hoe klein ook, is meer dan welkom! Dus… Kopen maar die heerlijke smoothie bomvol vitamines! Een kadootje voor jezelf?

Outdoor Gym Strippenkaarten
Omdat we vanaf volgende week dubbel zoveel plekken hebben in de outdoor gym, starten we met de verkoop van speciale Outdoor strippenkaarten. Dit zijn voordelige kaarten waarbij je 10 keer kan sporten voor € 50,- Dus… Zeg het voort!!! Heb jij geen abonnement meer of ken je iemand die nog geen lid is, dan is dit de uitgelezen kans om kennis te maken met de Outdoor Gym! Deze strippenkaart is te koop tot 31 maart en is 2 maand geldig. Deze Outdoor strippenkaart koop je aan de balie.
*Zijn er in de periode versoepeling zodat binnensporten weer mogelijk is, dan mag je jouw kaart daar natuurlijk verder afstrepen.

Lock down compensatie
Afgelopen 2 incassomomenten hebben we de compensatie toegepast bij de mensen die dat aangegeven hadden. We hebben besloten dat we jullie nog een keer gaan compenseren.:-) Wil je graag gecompenseerd worden? Maar heb je dat nog niet aangegeven? Geef dit dan vóór donderdag 25 maart door. Je kan aangeven of je voor 25% – 50% – 75% gecompenseerd wil worden. We doen dit voor de laatste keer. We gaan er vanuit dat ook wij in april weer meer mogelijkheden hebben, en zijn er meer dan klaar voor om weer te gaan knallen:-) Na de eerstvolgende incasso hebben we jullie echt weer heel hard nodig om er volop tegenaan te gaan! We blijven investeren en zetten alles op alles om jullie zoveel mogelijk te kunnen bieden.

Voor nu zijn jullie helemaal weer op de hoogte! Lieve mensen… We hopen jullie heeeeel snel weer te zien! Schroom niet om de outdoor gym of 1 van de bootcamp lessen uit te proberen. Want dat is ECHT de moeite waard!!!?

Sportieve groet,

Team Mind & Motion