Blog

Extra nieuwsbrief

Extra nieuwsbrief juni!!

Nieuw yoga lessen!!!
Ja… eindelijk kunnen we jullie verblijden😊 Vanaf aanstaande dinsdag 21 juni staat er weer voor vast een yoga les op het rooster om 18:45 uur. Deze les zal gegeven worden door Natalia. Natalia is een nieuwe docent en kennen we via Joy. We kijken ontzettend naar onze samenwerking uit!

Ook Joy komt terug! 😊Zij zal voor vast yoga lessen gaan geven op de zondagochtend om 11:00 uur. Deze lessen starten op zondag 17 juli. Joy kijkt er naar uit om weer te starten bij ons en heeft ontzettend veel zin om iedereen weer te zien😊

Helaas hebben we ook iets minder leuk nieuws… Roanne zal bij ons gaan stoppen. Het werken bij ons vindt ze nog steeds erg leuk. Maar is helaas niet meer te combineren door verschillende privé omstandigheden. Roanne zal haar laatste yoga les geven op donderdag 30 juni.

LET OP!!! Voor Roanne haar les op de donderdagavond komt geen vervangende docent. We begrijpen dat jullie dat ontzettend jammer vinden… maar hopen ook dat jullie begrijpen dat het ontzettend lastig is om goeie docenten te vinden. We zijn zelf heel blij dat er binnenkort op de dinsdag en zondag yoga wordt gegeven en hopen dat we daarmee het uitvallen van de donderdagavond een beetje goed maken.

Wielerronde
Vanmiddag is de wielerronde in Bedum. Voor het eerst sinds Corona wordt er weer flink uitgepakt. Ook Lifestylecenter Mind & Motion zal een aantal demonstraties geven. Deze demo’s worden gegeven door Lieke en Marit. Ze hebben er ontzettend veel zin in om morgen te gaan knallen! Naast de demo’s is er gelegenheid om GRATIS in te schrijven vanmiddag. Dus… weet je nog mensen die twijfelen om lid te worden? Stuur ze morgen naar de markt/wielerronde en zorg dat ze deze kans pakken😊 We zijn tussen 14:00 en 17:30 uur in het centrum te vinden! We hopen op jullie komst en op veel nieuwe aanwas😊

Maak er een mooi weekend van lieve mensen😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion