Blog

EXTRA nieuwsbrief september

Sportievelingen!

We hebben een paar belangrijke updates voor jullie… dus we knallen er gewoon een EXTRA nieuwsbrief uit deze maand😉 Go go gooo!

 Roosterwijzigingen
– Op de maandag 19:00 uur staat de synergy vanaf oktober NIEUW op het rooster
– Op de donderdag 20:00 uur staat de synergy vanaf oktober NIEUW op het rooster
– Op de dinsdag 19:00 uur staat de KILL THE HILL training voor 8 weken achtereen extra op het rooster
РAanstaande woensdag 28 september is de spinning ̩̩nmalig verschoven naar 20:00 uur i.v.m presentatie sportvasten. De spinning zal dan in de grote zaal gegeven worden.
– Aanstaande woensdag 28 september gaan de TOTAL BODY en BODYPOWER NIET door i.v.m. presentatie sportvasten
– Per oktober vervalt het kickboksen op maandag 19:00 uur
– Per oktober vervalt het kidsboksen op donderdag 16:30 uur

Challenges
Sinds afgelopen weekend hangt er in de fitnessruimte een whitebord. Deze hangt naast het krijtbord achter de synergy. Heel regelmatig zullen we challenges houden om jullie een beetje uit te dagen😉 Deze week houden we de battlerope challenge! Doe mee en noteer jouw naam + tijd op het whitebord! Voorwaarde is wel dat er een instructeur bij staat om de tijd bij te houden en te kijken of je de challenge goed uitvoerd;-)

AROUND THE CLUB ACTIE
Zaterdag 1 oktober start de around the club actie… Around the club in 31 days! Iedereen mag meedoen aan deze actie… of je nou een fitness of groepslessen abonnement hebt! 🙂

Vanaf woensdag kan er een stickerkaart gehaald worden aan de balie. Aanstaande zaterdag kan er bij elke les een sticker verdiend worden. De bedoeling is dat jullie op deze manier kennis maken met nieuwe lessen en er zo achter komen dat er misschien nog een heleboel meer leuke lessen op het rooster staan dan jullie dachten! Wanneer je de kaart vol hebt, kan je deze inleveren aan de balie. Inleveren kan uiterlijk t/m 1 november. Wanneer je een volle kaart inlevert… krijg je een barkaart t.w.v. € 5,- cadeau!

Kill the hill
Yes!!! Er zijn voldoende aanmeldingen om de KILL THE HILL training op dinsdag 19:00 uur door te laten gaan! We verzamelen voor het pand. De training vindt dus buiten plaats. Denk eraan dat je gepaste kleding en natuurlijk buitenschoeisel draagt. En… we vinden het heel fijn wanneer je in de virtuagym de reservering even vastlegt😊

Informatie avond sportvasten
Woensdagavond is het zover! Remco Verkaik (grondlegger sportvasten) komt dan een informatie avond verzorgen. Dit is jouw kans om meer te weten te komen over het sportvasten principe. Remco komt helemaal uit Rotterdam en zal op korte termijn niet nog een keer langs komen. Dus… grijp deze kans!
Deze avond is GRATIS en toegankelijk voor iedereen. We starten om 19:00 uur. We hopen op veel opkomst:-)

We wensen jullie een fijne week… en zijn snel weer bij jullie terug met de nieuwsbrief van oktober😊

Sportieve groet,

Team Mind & Motion