Blog

EXTRA nieuwsbrief december

Lieve leden…

De laatste nieuwsbrief van dit jaar! We hebben voor jullie een aantal wijzigingen, de uitslag van de enquête en blikken met jullie terug en vooruit. Absoluut de moeite waard om er even goed voor te gaan zitten dus😉

Wijzigingen lesrooster feestdagen/vakantie
1e kerstdag zijn we GESLOTEN
1e en 2e kerstdag zijn er GEEN groepslessen
24 december is er een EXTRA kerst step les die wordt gegeven door Anneke, Lieke en Marit (geef je op in Virtuagym😊)
27 december en 2 januari zal er i.p.v. Pilates om 19:00 uur een vervangende les door Veerle en Lieke worden gegeven (dit zal zeker een Pilates achtige les zijn, maar niet precies zoals jullie gewend zijn)
28 december is er om 19:00 uur geen bootcamp
31 december gaat kickboksen en de spinning niet door
1 januari zijn we GESLOTEN

Wijzigingen lesrooster nieuwe jaar
– De yoga op zondag zal verplaatsten naar de kleine zaal, deze les zal dan nog toegankelijk zijn voor maximaal 12 deelnemers.
– Vanaf 6 januari staat op vrijdag 11:00 uur BellyFit NIEUW op het rooster.
– De spinning op zaterdag zal definitief komen te vervallen.
– Vanaf zondag 8 januari om 10:30 uur staat spinning NIEUW op het rooster.

Uitslag Enquête
De Enquête is door bijna 150 mensen ingevuld.
De gemiddelde waardering is maar liefst een 9 !!!! Wauw dat is echt een heel hoog cijfer, waar we dan ook enorm dankbaar voor zijn😊 We krijgen terug dat jullie je thuis voelen, de sfeer heel fijn vinden en dat het heel schoon is. Super!
Natuurlijk waren er ook een aantal verbeterpunten, heel fijn, want daarom nemen we tenslotte een enquête af😊
1. Jullie willen meer lessen overdag. Hier spelen we direct op in door de Bellyfit toe te voegen op vrijdagochtend, de 65+ toe te voegen op de maandagmiddag en een buikspierkwartier toe te voegen op de woensdagavond.
2. Jullie willen heel graag een yoga/pilates les op de donderdagavond. We zijn voor deze avond al langere periode op zoek naar een instructeur, maar tot nu toe hebben we deze nog niet gevonden. We blijven hier natuurlijk actief naar zoeken.
3. Het controleren op techniek tijdens het uitvoeren van een oefening in de fitness kan soms beter.  Er wordt zeker af en toe wat gemist. We blijven hier ons uiterste best voor doen en doen dan ook de belofte dat we hier beter op controleren/corrigeren.
4. We krijgen terug dat de muziek af en toe erg hard staat en dat deze muziek qua stijl ook te hard is. We hebben afgesproken binnen het team dat we meer dance achtige muziek/top 40 draaien. Deze muziek is toegankelijker dan hardstyle of hardcore 😉

Terugblik
Yes… het is bijna zover… we sluiten het jaar 2022 af! Afgelopen jaar was het eerste jaar dat we (op 2 week na) weer volledig open konden! We hoefden geen rekening meer te houden met allerlei beperkende maatregelen, geweldig! We hebben afscheid genomen van een aantal personeelsleden en ook weer een aantal nieuwe mogen verwelkomen. We konden afgelopen jaar weer aan de slag met het organiseren van leuke acties zoals de Valentijnsactie, Bring a friend actie en de Sinterklaasactie. Daarbij kwam jeugdjudo nieuw op het rooster wat een groot succes blijkt te zijn. Ook kunnen we dit jaar weer aan de slag met het organiseren van een actie voor de Bedumer winterloop. En… dit jaar hebben we voor het eerst sinds Corona weer een enquête gehouden. Wat ongelooflijk fijn dat dit allemaal weer kan en wat zijn we ongelooflijk dankbaar dat we nog staan en dat we jullie mogen verwelkomen in ons prachtige centrum. Het Lifestylecenter van Gemeente Het Hogeland met het grootste aanbod aan groepslessen, fitness en wellness. Dit jaar zijn we tevens voor het 5e jaar op rij verkozen tot het best gewaardeerde sportcentrum van de gemeente.  We zijn hier ongelooflijk trots op! Trots op onze leden en trots op ons prachtige team. Een heel groot dankjewel naar jullie allemaal😊

Vooruitblik
2023 wordt een jaar vol nieuwe uitdagingen en kansen. Het groepslesrooster zal iets uitbreiden en veranderen. Er zal een nieuwe vloer in de grote groepsleszaal komen en de materialen voor de groepslessen zullen vernieuwd worden. Ook pakken we de douches aan in de kleedkamers. Tevens worden de crosstrainers en loopbanden vervangen in het nieuwe jaar. In de fitness gaat de focus nog meer naar de persoonlijke begeleiding. Je hebt je eigen coach en hebt iedere 6 week een evaluatie moment om te kijken hoe je ervoor staat en of we nog op de goede weg zitten. We vinden het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt en zullen dan ook alles op alles zetten om dit te bewerkstelligen.

Ook hebben we nog een aantal andere actiepunten op de agenda voor 2023… echter houden we deze nog geheim😉

We hebben momenteel een topteam aan instructeurs en kijken enorm uit naar het komende jaar. We gaan er samen een succes van maken! Met elkaar gezond leven leuk maken, daar staan we voor. Komen naar Lifestylecenter Mind & Motion is ook in 2023 de juiste keuze voor jouw gezondheid.

Hiermee sluiten we graag af. We wensen iedereen heeeeeeele fijne dagen! Geniet van elkaar en van lekker eten! Want die paar dagen…. mag je echt wel je strenge regime loslaten😊 Wees lief voor jezelf en voor elkaar!

 

Tot gauw toppers!

 

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion