Blog

Corona update 2 november

Helaas we hebben er weer één… Een heuse corona update! Spijtig genoeg hebben we weer te maken met een toename van corona besmettingen en is er vanavond uit de persconferentie gebleken dat ook wij (weer) geraakt worden met maatregelen om de coronacijfers naar beneden te krijgen. Graag willen we jullie z.s.m. informeren over de gang van zaken en hoe we e.e.a. gaan oppakken met het invoeren van de maatregelen die zojuist in de gegeven persconferentie bekend zijn geworden.
De maatregelen die door de regering worden opgelegd in onze branche zijn: het:checken voor toegang en de mondkapjesplicht. Hieronder leggen wij uit wat voor invloed dit heeft en hoe dit er in de praktijk bij ons uit zal gaan zien.

CHECKEN VOOR TOEGANG
Een QR code of negatieve coronatest om te kunnen sporten in ons Lifestylecenter is door deze maatregelen helaas verplicht geworden. Spijtig genoeg kunnen wij niet volstaan met een eenmalige controle en moeten wij doorlopend jullie QR code blijven checken. Omdat we nog maar net opkrabbelen uit de crisis van afgelopen jaar, hebben wij niet de financiële middelen om iemand in te huren om QR codes te controleren bij de balie. Wij zullen dit zelf gaan oppakken. Er zal zoveel mogelijk iemand bij de balie staan om jullie te controleren op jullie QR code. Wanneer er alleen een instructeur in de zaal aanwezig is, willen wij jullie vragen deze op te zoeken en te vragen of hij of zij jouw code wil scannen. Het zou ook voor kunnen komen dat er bij binnenkomst niet direct de mogelijkheid is om te controleren en dat er, zodra dat kan een ronde door de zaal gemaakt wordt om leden die nog niet gecontroleerd zijn, alsnog te controleren.

LET OP!!! Heb je geen QR code? Dan kan je natuurlijk ook gewoon naar binnen met een (geldig) negatief testbewijs.

GEEN QR CODE OF NEGATIEF TESTBEWIJS
Heb je geen QR code en geen negatief testbewijs? En zie je het door deze maatregelen niet zitten om de komende periode te komen sporten?  Dan kun je je abonnement op pauze zetten. Zo kan er zonder inschrijfgeld weer worden gesport wanneer de maatregelen weer worden versoepeld. Het op pauze zetten van je abonnement kan, door een wijzigingsformulier in te vullen aan de balie.

MONDKAPJES
In publieke ruimtes is weer een mondkapjes plicht. Tijdens het sporten is het echter niet verplicht om een mondkapje te dragen. We willen jullie hierin vrij laten. Wil je graag een mondkapje dragen wanneer je binnenkomt en even moet wachten voordat je bijvoorbeeld een les binnen kan? Dan moet je dat absoluut doen. Voel je jezelf niet prettig bij het dragen van een mondkapje? Dan draag je deze niet.
Tijdens de massages zullen de mondkapjes wel weer gedragen worden door de masseurs.

Als laatste willen we aangeven dat we het ontzettend spijtig vinden dat er momenteel zo’n tweedeling in de maatschappij heerst. Hopelijk begrijpen jullie dat wij geen invloed hebben op de maatregelen die betrekking hebben tot ons bedrijf, dit word ons opgelegd door de regering. We hopen dan ook dat jullie begrip hebben voor de situatie.

Laten we dit met z’n allen goed oppakken en respect hebben voor elkaar. Bedenk dat iedereen met hetzelfde doel bij ons is; Gezond leven leuk maken:-)

Sportieve groet,

Team Mind & Motion