Blog

Vakantiegangers en sportievelingen! Hier zijn we weer met een weekupdate!😍

Roosterwijzigingen volgende week
Woensdag 23 aug 10:30 uur geeft Anneke 65+
Woensdag 23 aug 15:30 uur kidsboksen vervalt
Woensdag 23 aug 18:00 uur geeft Lieke Bootcamp
Woensdag 23 aug 20:00 uur geeft Lieke Bodypower
Zaterdag 26 aug 09:00 uur Circuit/bootcamp vervalt
Zondag 27 aug 10:30 uur geeft Nathalie Yoga

Doorgeven keuze abonnement
Voor de mensen die het nog niet gedaan hebben, willen jullie alsjeblieft je keuze van het abonnement doorgeven? Aan de balie kan je dit heel simpel doen door een formulier in te vullen. Nog simpeler is, om gewoon een mailtje te sturen🙏 Je maakt keuze uit één van de drie abonnementen met daarbij het commitment dat je aan wil gaan.
Groepslessen, Fitness, Totaalpakket met een commitment van 12 maand, 6 maand of geen commitment.

Bij een commitment van 12 maand blijft de prijs gelijk🙏

Geef je voor 1 september de keuze van het abonnement niet door? Dan zetten we het abonnement om in een abonnement zonder commitment en zal de prijs stijgen naar de prijs die bij jouw abonnement zonder commitment hoort.

Bring a Friend👭
Vanaf 1 september hebben we weer een Bring a Friend actie!!! 😍 Een te gekke actie waarbij je als trouw lid een periode van 4 week gratis sporten ontvangt wanneer je een nieuw lid meebrengt. Het nieuwe lid betaald geen inschrijfgeld! De exacte voorwaarden maken we volgende week middels de weekupdate & socials bekend!

Vakantie-fitTIP
Gebruik een habit tracker om meer inzicht te krijgen in je goede gewoonten😊 Bij het gebruik van een habit tracker vul je in wat je uitvoert. Dat kan bijvoorbeeld zijn:
– 10.000 stappen zetten
– 2 liter water drinken
– Voor 22:30 uur op bed gaan
– Alle gewoonten waarvan jij vindt dat ze belangrijk zijn!

Het mooie van een habit tracker is, dat deze visueel is. Ons brein wil graag reeksen afmaken waardoor het een soort spelletje wordt om de habit tracker in te vullen. Door de vinkjes te zetten of vakjes in te kleuren beloon je jezelf. Het werkt motiverend dus! Daarbij krijg je heel mooi inzicht in wanneer je je goede gewoonten wel of niet uitvoert. Misschien kom je er door de habit tracker bijvoorbeeld achter dat het je steeds niet lukt om op maandag en donderdag 10.000 stappen te zetten. Doordat je dit weet kan je hier actie op ondernemen.

Een habit tracker is echt het proberen waard! 😃

Wil jij graag een voorbeeld van een habit tracker ontvangen? Gebruik dan onderstaande knop, geef in het contact formulier aan dat je de habit tracker wilt ontvangen en we sturen deze op😃