Blog

WEEKUPDATE WEEK 46

Toppers!

Het is vrijdag! Dus tijd voor een weekupdate😊 Dit keer nemen we maar kort beslag op jullie tijd😉 Veel lees plezier!

Spinning a.s. zondag
Aanstaande zondag beklimmen we samen met Matthijs de Alpe d’Huez. We doen dit natuurlijk virtueel met Cyclemasters😊 Het zou super leuk zijn, wanneer we aanstaande zondag met een mooie club deze berg kunnen beklimmen om zo Matthijs een steuntje in de rug te geven😊 Jullie kunnen je voor de les opgeven via virtuagym. Na de les staat er een kop koffie of thee voor iedereen klaar en kunnen jullie Matthijs vragen stellen over het avontuur dat hij aangaat.

Winterstrippenkaart
DE strippenkaart is de manier om gebruik te maken van al onze services en nergens aan vast te zitten! Gebruik de winterstrippenkaart bijvoorbeeld om de winterstop door te komen wanneer je voetballer bent! Je kan de kaart natuurlijk ook gewoon gebruiken wanneer je geen zin hebt om tijdens de koude maanden buiten te sporten 😉 Vraag ernaar aan de balie en maak gebruik van deze mooie aanbieding😊 De voorwaarden & kosten zijn als volgt. De winterstrippenkaart:

  • Is geldig van november t/m maart
  • Bevat 10 strippen
  • Is persoonsgebonden
  • Geeft toegang tot de fitness & groepslessen
  • Geeft recht op alle begeleiding waar een regulier lid ook gebruik van kan maken
  • Geeft recht op toegang tot de sauna
  • Kost € 90,-

 

🏆Dutch fitness awards🏆
Natuurlijk doen we ook dit jaar weer mee met de dutch fitness awards! Het zou te gek zijn wanneer we ook dit jaar weer een mooie prijs winnen! Willen jullie ons helpen door te stemmen op onze club? Door te stemmen help je niet alleen ons, maar maak je zelf ook nog kans op prachtige prijzen! Stemmen kan heel makkelijk via de volgende link😃

👇Fitness begeleiding
Zoals jullie al eerder hebben kunnen lezen, hebben we in de maand november een tekort aan personeel op de maandagmiddag en donderdagochtend + middag😥 We vinden het ontzettend belangrijk dat er voldoende mogelijkheid is voor jullie om begeleiding op maat🙏 te krijgen en zetten daarom op de momenten dat het wel kan, extra fitnessinstructeurs in😃 Dit zal op de vrijdagmiddag & avond zijn. Stefan en Gijs zetten zich dan samen in om jullie te voorzien van begeleiding op maat👌Hiermee sluiten we graag af. We wensen jullie een heel fijn weekend en hopen jullie, misschien zondag? 😇 Te treffen!

Sportieve groet,

 

Team Mind & Motion