Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

zwangerschapsmassage

Mind & Motion

Zwangerschapsmassage

Als zwangere ga je een bijzondere tijd door. Je bent inmiddels al een aantal fases door gegaan wat ook het nodige van je lichaam heeft gevraagd. Doordat je lichaam meer bloed aanmaakt, je baarmoeder groeit en je baby’tje steeds zwaarder wordt komt er druk te liggen op o.a. je rug en je bekken. Een Zwangerschapsmassage zorgt ervoor dat je lichaam op de juiste plek aandacht krijgt en zowel jij als je kindje in totale ontspanning zijn.

Tijdens de behandeling lig je op onze speciale Prénatal Deluxe Zwangerschaps-Massagetafel. Ontworpen in samenwerking met vroedvrouwen en massagetherapeuten.
Lig comfortabel door de speciale uitsparingen en laat je buik ondersteunen door de fijne buikband. Op die manier krijgen jij en je kindje optimale ondersteuning en lig je er heerlijk ontspannen bij. Een Zwangerschapsmassage is een totale lichaamsmassage wat inhoud dat we je van top tot teen in de watten gaan leggen.

We behandelen niet alleen je rug, schouders en nek maar nemen ook je benen, hoofd en voeten mee. Tijdens de behandeling kan je aangeven wat je wel en niet prettig vind zodat we de massage kunnen aanpassen naar jouw wensen en behoeften op dat moment. De zwangerschapsmassage kan vanaf 3 maanden tot en met 40 weken zwanger worden gegeven.

Tot slot vinden wij het belangrijk om te vermelden dat we opgeleid zijn voor deze speciale behandeling en weten wat we wel en niet kunnen masseren.