Voeding & stress

Voeding & stress

pexels-daria-shevtsova-1845662

Mind & Motion

Voeding & stress

Dit is dezelfde werkwijze als voeding & hormonen, maar hierbij wordt dieper ingegaan op de stresskant. Niet alleen voeding en beweging komt aan bod maar ook het in kaart brengen van uw stress aan de hand van een stress-model. Veel mensen zijn tegenwoordig sneller gespannen en weten niet hoe ze hiermee om moeten gaan. Daarom hebben wij een extra pakket hiervoor ontworpen.  Het is vanzelfsprekend dat er stress kan ontstaat waar u niks aan kan doen, maar het is de manier hoe u hiermee om gaat. Bij hevige stress, denk aan een heftige burn-out of zware mentale problemen waar medicatie bij komt kijken is het aan te raden om een stress-coach en arts in de arm te nemen.

 

Je krijgt bij dit pakket nog extra lessen yoga/pilates aangeboden, 10% korting op supplementen en tips voor meditatie/ontspanningsoefeningen.

Aanbevolen is om er personal training bij aan te schaffen. Hierbij krijg je 10% korting op het pt-abonnement.

Werkwijze

Intake

Nadat we je voedingsdagboek en een uitgebreide vragenlijst hebben gestuurd starten we met een intakegesprek. Tijdens de intake meten we: het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de omvang. Tevens bespreken we het voedingsdagboek en de vragenlijst die inmiddels ingevuld is.

Consulten

We gaan aan de hand van de intake aan de slag met: persoonlijk plan maken, je leert hoe hormonen, voeding beweging en stress, invloed uitoefenen op jouw gezondheid, uitgebalanceerd voedingspatroon met weekmenu’s, etiketten leren lezen, tips voor het ontspannen, bewegen met een persoonlijk trainingsschema. Liever trainen met een personal trainer om je doelen te behalen? Bij het afnemen van een voedingspakket ontvang je 10% korting op het pt-abonnement.

Vervolgconsulten

De volgende afspraken zijn bedoeld voor de verdieping van het advies. We bekijken de resultaten na het eerste advies en bespreken de ervaringen. Daarnaast bespreken we eventuele moeilijke momenten of problemen die je hebt ondervonden bij de uitvoering. Eventueel passen we het advies aan, zodat het beter bij jouw leefstijl past. Hierbij komt het meten en wegen ook aan bod. Zo werken we aan het creëren van een leefstijlpatroon dat jouw leven optimaal maakt.

Afspraak afzeggen

Wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, dien je dit minimaal 24 uur tevoren aan te geven. Indien dit wordt nagelaten, kunnen de kosten van het consult in rekening worden gebracht.