Voeding & Leefstijl

Voeding & Leefstijl

pexels-daria-shevtsova-1845662

Mind & Motion

Voeding & Leefstijl

Een gezonde leefstijl is cruciaal voor een goede gezondheid, echter het starten en vasthouden is voor veel mensen lastig. Want wat is een goede en gezonde leefstijl? Ieder persoon is uniek en heeft andere behoeftes. Bij Mind&Motion kunnen we jouw helpen voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl die bij je past. Het combineren bij één van onze voedingspakketten met personal training krijg je 10% korting op het pt-abonnement.

Werkwijze

Intake

Nadat we je voedingsdagboek en een uitgebreide vragenlijst hebben gestuurd starten we met een intakegesprek. Tijdens de intake meten we: het gewicht, het vetpercentage, de bloeddruk en de omvang. Tevens bespreken we het voedingsdagboek en de vragenlijst die wij inmiddels ingevuld hebben ontvangen.

Consult

Je krijgt begeleiding op maat met weekmenu’s en handige tips m.b.t. voeding, maar er zullen ook diverse opdrachten aan bod komen die het proces van gedragsverandering zullen ondersteunen. Daarnaast krijg je een aantal consulten van 30 minuten met je eigen voedingsdeskundige/ gewichtsconsulent, waarin de voortgang en eventuele obstakels besproken worden. Onze professionele voedingsdeskundigen zullen je ondersteunen in het aanpassen van je leefstijl en je zult je fitter en energieker gaan voelen!

Vervolgconsulten

De volgende afspraken zijn bedoeld voor de verdieping van het advies. We bekijken de resultaten na het eerste advies en bespreken de ervaringen. Daarnaast bespreken we eventuele moeilijke momenten of problemen die je hebt ondervonden bij de uitvoering. Eventueel passen we het advies aan, zodat het beter bij je leefstijl past. Hierbij komt het meten en wegen ook aan bod. Zo werken we aan het creëren van een voedingspatroon dat jouw leven optimaal maakt.

Afspraak afzeggen

Wanneer een afspraak niet kan worden nagekomen, dien je dit minimaal 24 uur tevoren aan te geven. Indien dit wordt nagelaten, kunnen de kosten van het consult in rekening worden gebracht.