Gezond leven leuk maken

Mind en Motion - EGYM campagne - socials 2023_Fit en vitaal_1080x1080

Egym

Gezond leven leuk maken!

We knallen het nieuwe jaar in met de EGym!

EGym is een eenvoudige, effectieve en motiverende manier van trainen die zich aanpast aan jouw behoeften. Bereik je fitnessdoelen moeiteloos met ons uitgebalanceerde trainingsprogramma en geniet van de voordelen van een gezonder, fitter leven.

  • Eenvoudig
  • Effectief
  • Motiverend

BRING A FRIEND!

Ben jij lid & neem je iemand mee die lid wordt? Dan sport jij gratis de eerste vier weken op de Egym EN ontvangen jullie allebei een barkaart van € 5,-.

  • Het nieuwe lid schrijft zich GRATIS in!
  • Kom samen langs om het nieuwe lid in te schrijven!
  • De actie geldt niet in combinatie met de andere actie. Dus heb je al 2 maanden gratis Egym, dan kan je wel meedoen, maar ontvang je niet nogmaals 4 weken gratis Egym.

NIEUWTJES ONTVANGEN OVER EGYM?

Schrijf je in om op de hoogte te blijven over de EGYM bij Mind & Motion!

Trainen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Met jouw polsband check je in op de EGym toestellen. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Het maakt niet uit of het gaat om spieropbouw, bodyshaping of versterking van het immuunsysteem: kies je doel en krijg de best mogelijke op maat gemaakte training.

Besluit je om aan de slag te gaan met de EGym? Dan plannen we ook tussentijds één of meerdere keren een gesprek waarbij de voortgang wordt besproken en waarbij er een volledige lichaamsmeting wordt gedaan.

LET OP! Er dient altijd een fitness abonnement of totaal abonnement afgesloten te worden voordat de add-on Egym ingezet kan worden.

Mind en Motion - EGYM campagne - socials 2023_4_1080x1080

Bekijk hier de Egym video

Veel gestelde vragen

Wat is EGym?

EGym is een innovatief fitnesssysteem dat toegankelijkheid en effectiviteit combineert. Het integreert slimme technologie met een gebruiksvriendelijke interface, waardoor zowel beginners als ervaren sporters moeiteloos kunnen trainen. Of je nu nieuw bent in de sportschool of al een gevorderde atleet, EGym past zich aan aan jouw specifieke behoeften en fitnessniveau. Het systeem staat bekend om zijn gebruiksgemak en personalisatie, waarbij je een op maat gemaakt trainingsprogramma krijgt dat is afgestemd op jouw doelen.

Hoe gaat het proces om met EGym te starten?

Het starten met EGym is een eenvoudig proces. Meld je aan bij een EGym-faciliteit, verkrijg toegang tot het systeem en ontvang een persoonlijk trainingsprogramma op basis van jouw fitnessdoelen, huidige niveau en eventuele specifieke behoeften. Met duidelijke instructies en begeleiding kun je moeiteloos beginnen aan jouw fitnessreis. Het systeem is ontworpen met het oog op gebruiksvriendelijkheid, zodat je zonder gedoe aan de slag kunt en direct de voordelen van gestructureerde training kunt ervaren.

Hoe ziet een training eruit?

Een typische EGym-training omvat een gevarieerde reeks kracht- en conditieoefeningen. De automatische aanpassing van de weerstand aan jouw individuele kracht zorgt ervoor dat elke sessie uitdagend en effectief is. De gevarieerde oefeningen, in combinatie met het aanpasbare programma, houden de training leuk en motiverend. Hierdoor blijf je gemotiveerd om regelmatig te trainen en te werken aan jouw fitnessdoelen. Of je nu kracht wilt opbouwen, vet wilt verbranden, of je conditie wilt verbeteren, EGym biedt een veelzijdige en boeiende trainingservaring.

Is EGym alleen voor spieropbouw?

EGym richt zich niet uitsluitend op spieropbouw. Het veelzijdige systeem is ontworpen om alle belangrijke spiergroepen te trainen en bevordert daarmee algemene fitheid en welzijn. Het systeem is geschikt voor verschillende fitnessdoelen, of je nu gericht bent op het ontwikkelen van spierkracht, het verbranden van vet, het verbeteren van je uithoudingsvermogen of het bereiken van een algehele gezondere levensstijl. EGym biedt een holistische benadering van fitness, waardoor het voor een breed scala aan sporters aantrekkelijk is.

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen bij Mind & Motion!

https://www.traditionrolex.com/50