Egym

Egym

2023-07-19 M&M E-Gym Zuidhorn s 4160_

Mind & Motion

EGYM

We knallen het nieuwe jaar in met de EGym cirkel!

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang voor het opstarten van het Egym concept. Om jullie alvast een beetje kennis te laten maken met de EGym leggen we hieronder het e.e.a. uit.

De EGym apparaten zijn volautomatische trainingsapparaten die jou helpen om op een makkelijke, effectieve en motiverende manier het maximale resultaat uit jouw trainingen te halen!

Voordat er gestart kan worden op de EGym, vindt er een intake plaats. Tijdens de intake wordt er gebruik gemaakt van de EGym fitness Hub. Dit apparaat doet een volledige lichaamsanalyse met gebruik van een 3D camera. Hiermee analyseert en registreert de Hub o.a. jouw lengte en bewegingen, waardoor binnen enkele seconden alle EGym apparaten precies op jouw ingesteld worden! Daarbij krijg je te zien wat jouw werkelijke biologische leeftijd is. Al jouw gegevens worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.

Trainen is nog nooit zo leuk en makkelijk geweest!

Met jouw polsband check je in op de EGym toestellen. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Het maakt niet uit of het gaat om spieropbouw, bodyshaping of versterking van het immuunsysteem: kies je doel en krijg de best mogelijke op maat gemaakte training.

Besluit je om aan de slag te gaan met de EGym? Dan plannen we ook tussentijds één of meerdere keren een gesprek waarbij de voortgang wordt besproken en waarbij er een volledige lichaamsmeting wordt gedaan.

Op Youtube is tevens deze video te bekijken zodat jullie ook kunnen zien hoe de EGym er werkelijk uit ziet. klik hier om de video te bekijken.

2023-07-19 M&M E-Gym Zuidhorn s 4217_

OP DE HOOGTE BLIJVEN?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen bij Mind en Motion!